Yillar once agir bir sekilde aldatildim. Güvendiğim benle hergün evlenmek istedigini soyleyen insan sınıf arkadaslarimla bile aldatmis benim yakaladigim evli eski sevgilisiyle olan konusmalariydi. Her anlamda kullanildim yaralandim belki uzak sehir olmanin etkisiyle cok baglanmistim. Ona sevgim coktan bitti ama senelerdir hala korkularim carpintilarim mutsuzlugum bitmedi. Okadar inandirdi ki. Ogrenci harcliklarimla ona yaptigim seyler yasananlar herseyi goze almalarim. Gözu kara yasamalarim. Yazismalari gordugumde karsidaki evli kadininda hayatimdaki insaninda benle dalga gecmeleri. Hak yerini bulur mu.. Bana yasatilanlar ödenir mi. Ben nasil duzelicem. Carpintilarim ne zaman son bulacak. Ne zaman kullanilmislik aptal yerine konmusluk gececek uzerimden. Okadar kirli aptal hissediyorum ki kendimi. Daha yaptigi okadar cok pislik varki akliniza ne gelirse. Toparlanamadim ozguven kalmadi o gunden sonra. Sadece sevmistim herseyiyle. Yaşananlari bile meze yapmis.. aldatildigimda hatirliyorum sokak ortalarinda kaldirima çokup aglamalarimi. Butun herkesten beni uzaklastirip sonra kendi yalniz birakti.. Insanlar neden bukadar kötü öbür dünyaya cezaya kul hakkina ilahi adalete sadece iyiler mi inaniyor.. iyiki varsiniz sizlere icimi dökebiliyorum.. Herkes mutlu olsun