• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş bardak..

jadeity

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
6
1
86
İstanbul
Yillar once agir bir sekilde aldatildim. Güvendiğim benle hergün evlenmek istedigini soyleyen insan sınıf arkadaslarimla bile aldatmis benim yakaladigim evli eski sevgilisiyle olan konusmalariydi. Her anlamda kullanildim yaralandim belki uzak sehir olmanin etkisiyle cok baglanmistim. Ona sevgim coktan bitti ama senelerdir hala korkularim carpintilarim mutsuzlugum bitmedi. Okadar inandirdi ki. Ogrenci harcliklarimla ona yaptigim seyler yasananlar herseyi goze almalarim. Gözu kara yasamalarim. Yazismalari gordugumde karsidaki evli kadininda hayatimdaki insaninda benle dalga gecmeleri. Hak yerini bulur mu.. Bana yasatilanlar ödenir mi. Ben nasil duzelicem. Carpintilarim ne zaman son bulacak. Ne zaman kullanilmislik aptal yerine konmusluk gececek uzerimden. Okadar kirli aptal hissediyorum ki kendimi. Daha yaptigi okadar cok pislik varki akliniza ne gelirse. Toparlanamadim ozguven kalmadi o gunden sonra. Sadece sevmistim herseyiyle. Yaşananlari bile meze yapmis.. aldatildigimda hatirliyorum sokak ortalarinda kaldirima çokup aglamalarimi. Butun herkesten beni uzaklastirip sonra kendi yalniz birakti.. Insanlar neden bukadar kötü öbür dünyaya cezaya kul hakkina ilahi adalete sadece iyiler mi inaniyor.. iyiki varsiniz sizlere icimi dökebiliyorum.. Herkes mutlu olsun

Kadınlar unutmak istediklerinde unuturlar derler.Bu adamı artık unutmak isteyin unutun ve hayatınıza bakın.Kendinizi yıpratmanıza öyle sokak ortalarında ağlamaya falan değmez.

Teşekkür ederim kendi adıma bu arada sizde mutlu olursunuz dilerim:KK54:

Evet ya duygusallığı bırakın yaşınız kac , hayatınıza odaklanın karaktersizin biri geçmiş hayatınızdan çok büyük bir yer kaplamasın arkanızda bırakın.

Mutsuzluğunu dibine kadar yaşa. Sonra silkelen ve ayağa kalk. Hayat kısa ve değmeyecek kişilere göz yaşını akıtma.

Şurda yaşayacağın kaç sene belli değil
Elin adamı seni üzmüş eeee üzdü diye sende sağa sola savrulma canım sanki dünyada kalan tek erkek miydi o
Aldatıldım diye kendini heba edeceğine kurtuldum beter olmaktan diye sevin azıcık
Sinemaya falan git alışveriş yap kuaföre uğra elaleme harcayacağın parayı(hediye idi, ay hesabı bu sefer ben ödeyimdi, buluşma yerine gideyimdi falandı filandı bir sürü para işte) kendine harca mutlu ol, güzel ol, şık ol, trend ol:KK76:

Son düzenleme:
Hastanede mr ya da tomografi işi oldu mu mezara girmiş gibi korkuyorum. O zaman hayat bu kadarcik işte fikri oluşuyor. Nefesini bir tut nasıl korkuyla sonra nefes almaya calisacaksin değil mı ? Allah gecinden versin şimdi ölüp gitsen bence kendine kufredersin bununla hayatımı mahvettim diye. Bunu bı düşün

Benim aldatıldığım gibi aldatılsaydınız ne durumda olurdunuz acaba? Yanlış anlamayın, zor eminim acınızı küçümsemiyorum ama karaktersiz bir erkek için kendinize şu eziyeti çektirdiğinize değmez. Kankam dediği kızla aynı yatakta basmıştım ben. Zor oldu mu oldu ama "Allahımmmm neden bennnn" durumlarına da girmedim, hatta erkenden gördüğüm için şükrettim. Ondan sonra güzel bir ilişki yaşadım ve bana tekrar sürüne sürüne geri döndüğünde de zevkle tekmeyi bastım. Kendinize eziyet çektirmeyin, dönmek zorunda da değil. Yaşamanız gerekiyormuş yaşadınız, hayatta ders alınabilecek konulardan biri bu da.

Oynatacagi oyuncak olmak zoruma gidiyor sadece kendisine uzulmuyorum cocukca saflikla duygularimla oynamasi. Insan nw olursa olsun kendini harcanmis kullanilmis hissediyor. Ayrilik oldugu icin degil bu hisler oynatildigim için. Iyilikle ayrilinsa yaşadığım hicbiseyden pisman olmazdim.

Oynatacagi oyuncak olmak zoruma gidiyor sadece kendisine uzulmuyorum cocukca saflikla duygularimla oynamasi. Insan nw olursa olsun kendini harcanmis kullanilmis hissediyor. Ayrilik oldugu icin degil bu hisler oynatildigim için. Iyilikle ayrilinsa yaşadığım hicbiseyden pisman olmazdim.
Bunlar acı da olsa tecrübe olur, kendinize acimayi birakin ve hayata geri dönün ...İyi tarafindan bakin erkenden görmüşsünüz.....Unutturacak biri hep olur ama temennim sizin için iyi birisi olsun.....

Yillar once agir bir sekilde aldatildim. Güvendiğim benle hergün evlenmek istedigini soyleyen insan sınıf arkadaslarimla bile aldatmis benim yakaladigim evli eski sevgilisiyle olan konusmalariydi. Her anlamda kullanildim yaralandim belki uzak sehir olmanin etkisiyle cok baglanmistim. Ona sevgim coktan bitti ama senelerdir hala korkularim carpintilarim mutsuzlugum bitmedi. Okadar inandirdi ki. Ogrenci harcliklarimla ona yaptigim seyler yasananlar herseyi goze almalarim. Gözu kara yasamalarim. Yazismalari gordugumde karsidaki evli kadininda hayatimdaki insaninda benle dalga gecmeleri. Hak yerini bulur mu.. Bana yasatilanlar ödenir mi. Ben nasil duzelicem. Carpintilarim ne zaman son bulacak. Ne zaman kullanilmislik aptal yerine konmusluk gececek uzerimden. Okadar kirli aptal hissediyorum ki kendimi. Daha yaptigi okadar cok pislik varki akliniza ne gelirse. Toparlanamadim ozguven kalmadi o gunden sonra. Sadece sevmistim herseyiyle. Yaşananlari bile meze yapmis.. aldatildigimda hatirliyorum sokak ortalarinda kaldirima çokup aglamalarimi. Butun herkesten beni uzaklastirip sonra kendi yalniz birakti.. Insanlar neden bukadar kötü öbür dünyaya cezaya kul hakkina ilahi adalete sadece iyiler mi inaniyor.. iyiki varsiniz sizlere icimi dökebiliyorum.. Herkes mutlu olsun..
Herkes hayatında illa ki kullanılır aldatılip kandirilabilir bu pek çok insanın başına gelmiştir artık önüne bakmalısin geçmişe bu kadar takilirsan hem şimdiki anını hem geleceğini inşa edemezsin. Bu kandirmacadan dersini al ve önüne bak. Bir dahaki ilişkilerinde sana bir ders olsun. İnan hepimiz şu hayatta birilerini uzup bitileri tarafindn uzulmusuzdur.

Nedir bu hallerin?Yazarken geldinde gozumun onune, yaninda bir tokat atardim sanirim kendine gelmen icin.:KK67:Alt tarafi bir adam yani. Ne olabilir sanki David Beckham.Hersey sende bitiyor. Sen olmasan bu kadar degerli gozukmez gozunde. Kendine gel lutfen. Kadinsin sen kadin.:KK37:

aldatılma yaşamasam da ( tabi emin değilim belki yapmıştır) benim eski sevgilimin hikayesine benziyor bu önce milletten uzaklaştırıp sonra yalnız bırakma faslı.

öncelikle özgüvenini onarmamız gerekiyor. bence bu işten geçiyor. çalışıyor musun derslerin nası bilmem ama o konuda bir adım at. ben de öyle yapıyorum.

sonra ufak adımlarla eski arkadaşlarına el uzat. görüşme talep et, içini dök ve bir nevi özür dile uzaklaştığın için. eminim sana el uzatacaklardır.

son olarak, bir süre yeni ilişki düşünme. önce insani ilişkilerini geliştir. önce erkeklerle arkadaş ol. arkadaşça güvenini kazandıkça erkekler, ileride bir sevgiliye de daha sıcak gözle bakabileceksin.

ve terapi yapan bir psikiyatr bulabilirsen öneririm. meditasyon da çarpıntılarına iyi gelir.

O kaybetmiş.
Tamam ilk anda üzülür insan ama bu kadar değil

Kimseyi bu kadar sevmeyin Ya.Elin oğlu için ağlayıp zırlamalar ne.Ölçüsünde sevin giderse de kendi bilir.

Back
X