• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş boğazlıkmi ettim ( görümce )

Ben bir kere öylesine birsey söyledim (aslinda sakaydi, ama karsi tarafi yalnis bir anda yakaladim). Nerdeyse olay cikiyordu. Bende karsi taraftan samimi bir sekilde özür diledim..orda maksat onu kirmak istemedigimi felan anlattim öyle hal oldu. Bazi yerlerdi bosbogazlik ettigimizi kabul edip özür dilemek lazim.
Olay çıkınca siz uzuldunu anlayıp özür dilemissiniz ama ben anlamadım bı anda farklı konuya geçince pat diye böyle bişi soyledi

Gerçekten kirilacagini düşünmedim ..başkası giydirdi diyince bende rahat rahat eleştiri yaptim
Şöyle düşünün başkası giydirmiş olsa bile sonuçta giymiş ve o günü öyle geçirmiş artık bu yüzden laf giydirene değil giyene gidiyor

Sizinkine boşboğazlık dersek görümceninkine başka bir şey bulmak lazım. Bazı ayıplar vardır ki haklı olsa bile adamı haksız eder. Görümceniz kantarın topuzunu kaçırmış, bırakın kendinizi suçlamayı, boşverin yani oturun çayınızı çorbanızı için
İki gün oldu takıntı yaptım mevzuyu ben

İki gün oldu takıntı yaptım mevzuyu ben
Bir daha konuşurken yine de düşünerek konuşmayı seçin ancak bu konunun özelinde birinin giyimi konusunda eleştirilmesi ile kırılması ve kaza geçirerek neticesinde ölen 2 insan sebebiyle kutlama merasimlerinin iptal edilmesi aynı teraziye konamaz bile. Bu tarz bir şeyin şakası yapılamaz çok alçakça... O yüzden çok kurcalamayın bence görümce kişisi çok çok ayıp etmiş ama dediğim gibi siz de bundan sonra düşünerek, cümlelerinizi seçerek konuşun

Bir daha konuşurken yine de düşünerek konuşmayı seçin ancak bu konunun özelinde birinin giyimi konusunda eleştirilmesi ile kırılması ve kaza geçirerek neticesinde ölen 2 insan sebebiyle kutlama merasimlerinin iptal edilmesi aynı teraziye konamaz bile. Bu tarz bir şeyin şakası yapılamaz çok alçakça... O yüzden çok kurcalamayın bence görümce kişisi çok çok ayıp etmiş ama dediğim gibi siz de bundan sonra düşünerek, cümlelerinizi seçerek konuşun
Haklısınız 🙏

Şu pandemi döneminde buyukleriyle bayramlaşmayan bir ben varım galiba...
Ne guzel gezip tozmus bayramlasmissiniz, valla süper, boyle devam edin. Zaten o yasaklar insanlar birbirine gidip hastalik bulaştırmasin diye değil, kucuk esnaf batsın diye konulmuştu.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Babacığımı en son geçen sene gördüm, covidi ağır atlattı, ciğerleri mahvoldu ölümlü dünyada daha ne zaman görürüm Allah bilir ama umursamayan insanları görünce oturup ağlamak istiyorum...

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Babacığımı en son geçen sene gördüm, covidi ağır atlattı, ciğerleri mahvoldu ölümlü dünyada daha ne zaman görürüm Allah bilir ama umursamayan insanları görünce oturup ağlamak istiyorum...

Ben de en son Eylul de gördüm babami... canlari sag olsun da varsin ozleyelim. Ama insanlar böyle firt firt gezip yayilimi devam ettirdikleri surece biz daha coook ozleriz.

Üzüldüm ben ya.ben her düğün gördüğümde o gün geliyor aklıma ve sonuçta abisininde kinasiydi iki insan öldü nasıl bunu der
Görümceniz ne güzel gündü ne eğlendil filan dememiş ki
Siz nişandaki kıyafeti beğenmeyince kınada daha iyi giyindiğini ama göremediğinizi söylemiş
Günü hatırlayıp üzülebilirsiniz de alınmak biraz abartı olur

Back
X