• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş çıkan yumurta

Öncelikle Herkese merhaba çok kısa tutacağım bir sorum olacak sizleri 8 yıllık evliyim İki aşılama yaptım bir tüp bebek tedavisi geçirdim geçirdiğim ilk tüp bebek tedavisinde toplam 8 yumurta elde edildi ve 8 yumurtanın hepsi boş çıktı Ondan sonra tedaviye bir sürü Ara verdik 3 ay önce 2 tüp bebek için tekrar tedaviye başladık şu anda Pro woman ve innate Pro not al ilaç kullanıyorum ekstradan Yumurta kalitesini artırmak için ne yapabilirim şu anda adetimin ilk günü yarın kontrole gideceğim Muhtemelen ilaçlara başlayacağız bu tüp bebek için kullanılacak iğnelere başlayacağız Ama bu sefer Boşa gitsin istemiyorum yumurtaların boş çıksın istemiyorum eğer Bir öneriniz olursa yardımcı olursanız çok sevinirim Allah herkesin gönlüne göre versin Allah isteyen herkesin kucağında bir bebek nasip etsin
Sonucunuz ne oldu benim bir küp bebek tedavim oldu 2 yumurta boş çoktı şuan 2 .kez deniyorum korkuyorum boş çıkacak diye

Vitamin takviye vermiyor mu Dr?
Amh, fsh kaçtı?
Doktor vermedi canım ben bir ay falan daynavit q enzim q10,balık yağı ,d vitamini,keçi boynuzu ,biosteron deha,e vitamini,folik asit içtim avakado tükettim birde arı sütü bal polen karışımını kullana bilirsin ben kapsül olarak aldım amh 0,089 du geçen yıl kasım da ölçüldü fsh 13,89 du yine aynı dönem ben bunları aynı zamanda eşimede başladım

Vitamin takviye vermiyor mu Dr?
Amh, fsh kaçtı?
Sonucum 4 yumurta çıktı biri 15 falan oldu onu almadılar 3 taneden 2 be boş çıktı bir tane dolu çoktı Salı günü toplandı canım cumartesi transfer olacak bende senin gibiydim çok korkuyordum boş çıkacak diye biri dolu çıktı sonra o birtane 4,5.günü görürmü dedim gördü şimdi olmaz dediğim transfer aşamasındayım bu arada benim eşimdede problem vardı sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyordu sonuç bu canım

Doktor vermedi canım ben bir ay falan daynavit q enzim q10,balık yağı ,d vitamini,keçi boynuzu ,biosteron deha,e vitamini,folik asit içtim avakado tükettim birde arı sütü bal polen karışımını kullana bilirsin ben kapsül olarak aldım amh 0,089 du geçen yıl kasım da ölçüldü fsh 13,89 du yine aynı dönem ben bunları aynı zamanda eşimede başladım
Benzer beslenmişiz canım.
Değerlerimizde benzer.

Bir ay kullandın sadece di mi takviyeleri?
Benim 1 yılı geçecek. Korunmayalıda 2,5 yıl.

Dr tüp için ne dedi? Olumsuz konuştu mu?
Ben yaptrmadım olumsuz konuştu zaten.

Benzer beslenmişiz canım.
Değerlerimizde benzer.

Bir ay kullandın sadece di mi takviyeleri?
Benim 1 yılı geçecek. Korunmayalıda 2,5 yıl.

Dr tüp için ne dedi? Olumsuz konuştu mu?
Ben yaptrmadım olumsuz konuştu zaten.
Bir ay evet doktor taze transfer dedi rahim içi güzel dedi buğün embiriyologta gelişim güzel gidiyor dedi doktorlar daha çok olumlu yaklaşıyorlar yaşım 32 bu arada hayırlısını istiyoruz umutsuz olmayın Allahtan umut kesilmez ben ankaradayım centruma gittim doktor gerçekten ilgili güler yüzlü

Bir ay evet doktor taze transfer dedi rahim içi güzel dedi buğün embiriyologta gelişim güzel gidiyor dedi doktorlar daha çok olumlu yaklaşıyorlar yaşım 32 bu arada hayırlısını istiyoruz umutsuz olmayın Allahtan umut kesilmez ben ankaradayım centruma gittim doktor gerçekten ilgili güler yüzlü
Dr un pozitof plması o kadar onemli ki tedavide.

Ins olumlu.gidiyorsa süreç hayırlı haberlerinide verirsin🤲🤲

Bana direk olmaz zor yüzde 1 bile degil deyip olan moralimide alt üst etti.
Beklentin olmayacaksa tedaviye başla dedi resmen.

Dr un pozitof plması o kadar onemli ki tedavide.

Ins olumlu.gidiyorsa süreç hayırlı haberlerinide verirsin🤲🤲

Bana direk olmaz zor yüzde 1 bile degil deyip olan moralimide alt üst etti.
Beklentin olmayacaksa tedaviye başla dedi resmen.
Sizin problem ne neden bu kadar olumsuz yaklaştı anlamıyorum

Sizinle aynı proplemim, amh fsh degerleri.
"Amh 1 den azsa tüpe gerek yok fsh de 5 lerde olmalı" dedi.
Ne kadar saçma bir şey ya. Evet amh 1den azsa şans düşüyor olabilir ama bunu söylemek ne kadar doğru. 38 yaşında komşum 0.01 amh ile evet çok uğraştı çok olumsuz denemeleri oldu ama şu ana kızına kavuşmasına günler var. Bence o doktordan uzaklaşmalısınız

Ne kadar saçma bir şey ya. Evet amh 1den azsa şans düşüyor olabilir ama bunu söylemek ne kadar doğru. 38 yaşında komşum 0.01 amh ile evet çok uğraştı çok olumsuz denemeleri oldu ama şu ana kızına kavuşmasına günler var. Bence o doktordan uzaklaşmalısınız
Gitmedim tedavide olmuyorum tüp.
Takviye kullanıyorum yumurtaları kaliteli yapabilsem inş.

Bu benim 2. Çi denemem yumurtalar gelişirken sorun olmuyor büyüyor
Benim Dr olan tüm olumsuzlukları soyledi baştan sağ olsun.
Yumurta olsa bile boş çıkar, kalitesizdir dedi.
Yani bi hastaya böyle dense baştan o demorizeyle sonuç alabilir mi zaten.

Benim Dr olan tüm olumsuzlukları soyledi baştan sağ olsun.
Yumurta olsa bile boş çıkar, kalitesizdir dedi.
Yani bi hastaya böyle dense baştan o demorizeyle sonuç alabilir mi zaten.
Bence kendine güvenmemiş hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama iyi araştırın çok sağlam yerler var

Back
X