Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Doktor be sağlık merkezi hatası olabilir.Tekrarlayan boş folekul sendromu yaşayan varsa ve sonrasında yumurtası bulunan lütfen bizimle paylaşın arkadaşlar gerçekten cok moralim bozuk
Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben neden var olan yumurtalardan denemek yerine en baştan tedaviye başladığınızı merak ettimCanım seni çok iyi anlıyorum. Doktor be sağlık merkezi hatası olabilir.
Bekarken 6 tane yumurta dondurmuştum. 41 yaşında Evlenince hemen tüp bebeğe başladık.
İlk önce dondurulmuşlara değil yumurta toplamayı denedik. Denememde dört folükül oluştu ve opuda folüküllerin içi boş dedi doktor. Doktor sebebini bilmiyorum dedi. Çok travmatik oldu bu durum benim için bir süre atlatamadım.
Sonra istanbul Şişli memorial e Semra kahraman hocaya gittim. Hocaların hocası kendisi. Hikayemi anlattım dediği doktor hatası. Yeniden tedaviye başladık. O kadar hassas davrandılar ki iğne dozlarını belirlerken sayısız defa kan tahlili yaptılar. Üç yumurta toplandı çok şükür ve bir tanesi genetikten sağlıklı geldi hamileyim. Lütfen ümitli olun Doktora dair kafanızda şüphe varsa devam etmeyin derim. Şişli memorial çok iyi bu konuda. Güzel haberler alırsınız inşallah
Teşekkür ederim. Doktora inandım güvendim o yumurtalar elimizde kalan son çözüm olsun diye ikna etti.Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben neden var olan yumurtalardan denemek yerine en baştan tedaviye başladığınızı merak ettim![]()
En son şafak hatirnaza gitmistiniz sanki süreç nasıl işledi olumsuz oldu sanırım16 denemede 1 tane kaliteli yumurta elde edemedik![]()
Tedavide Femara x2 kullandım göbek altına günde 1 tane testojel sürdüm. Sonuç; Boş yumurtaEn son şafak hatirnaza gitmistiniz sanki süreç nasıl işledi olumsuz oldu sanırımbende şafak hatirnazla denemeyi dusunuyorum
Çok uzulddum. Bende şafak beye başlamayı düşünüyordumTedavide Femara x2 kullandım göbek altına günde 1 tane testojel sürdüm. Sonuç; Boş yumurta
Açıkçası Şafak hocanın durumunla ilgili konuşma ve değerlendirmelerinden dolayı daha iyi bir tedavi protokolü beklerdim. Büyüme hormonu olabilirdi ya da ek başka birşey..
Şafak bey ilaçsız tüp bebek gibi birşeyden bahsediyordu baya da olumlu konuştu aslında size de genetik test yaptirdi mi pekiTedavide Femara x2 kullandım göbek altına günde 1 tane testojel sürdüm. Sonuç; Boş yumurta
Açıkçası Şafak hocanın durumunla ilgili konuşma ve değerlendirmelerinden dolayı daha iyi bir tedavi protokolü beklerdim. Büyüme hormonu olabilirdi ya da ek başka birşey..
Evet tubb8 gen mutasyonundan şüpheleniyordu ama test sonucum temiz çıktı. Bu anlattığım yöntem ilaçsız tedavi oluyor zaten. Ama hepimizin sonucu aynı olacak diye birşey yok. Ben çok zor hastayım. Şafak hoca da ilgili, sevecen bir doktor. Sürekli iletişim halindeydik. Sorun bende İnşallah sizin tedaviniz olumlu olurŞafak bey ilaçsız tüp bebek gibi birşeyden bahsediyordu baya da olumlu konuştu aslında size de genetik test yaptirdi mi peki
İnşallah hepimize şifa verir Allah'ım. Mfk ilaçlarıni almayı düşünüyorum ben birde sizde bakın isterseniz.Evet tubb8 gen mutasyonundan şüpheleniyordu ama test sonucum temiz çıktı. Bu anlattığım yöntem ilaçsız tedavi oluyor zaten. Ama hepimizin sonucu aynı olacak diye birşey yok. Ben çok zor hastayım. Şafak hoca da ilgili, sevecen bir doktor. Sürekli iletişim halindeydik. Sorun bende İnşallah sizin tedaviniz olumlu olur![]()
Adetleri düzenli miymiş?Mahallemizde biri vardı zorla bir yumurta bulup embriyo oldu o da tuttu. Sora kızı büyüdü yine denemek istedi oda tuttu hatta ikiz olabilir. İnanın yeterki eğer yumurta varsa carede bulunur
6 deneme cok agir gecmis olmalı. Ankarada göğşen önalan hocayi öneriyorum. Bir şansınız varsa fikrini almanızı tavsiye ederimTekrarlayan boş folekul sendromu yaşayan varsa ve sonrasında yumurtası bulunan lütfen bizimle paylaşın arkadaşlar gerçekten cok moralim bozuk
Bi gelişme var mı? Benimde benzer sorun.6kez tüp deneyip hala boş folikul sendromu yaşayan biri olarak bir umut bekliyorum inşallah yazan olur![]()
Maalesef hiçbir gelişme yok...Bi gelişme var mı? Benimde benzer sorun.
Nasıl kaliteli hale getiririz dersin?Maalesef hiçbir gelişme yok...