Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş folekul sendromu tekrar tekrar yaşayıp sonunda bir şekilde yumurtasi bulunan varsa Allah rızası için yazsin bize de ümit olsun
Bir kere bendede boş folikul çıkmıştı prp yaptırdim geçen ay 5 yumurta çıktı fakat estriadol hormunu yüksel diye transfer yapılmadı dondurulacak kaliteye gelmedi için o ay öyle geçti iki ay sonra tekrar başladım 4 folikul vardı iki yumurta çıktı ikiside transfer yapıldı 19mayista heyecanla sonuç bekliyorum
Bir kere bendede boş folikul çıkmıştı prp yaptırdim geçen ay 5 yumurta çıktı fakat estriadol hormunu yüksel diye transfer yapılmadı dondurulacak kaliteye gelmedi için o ay öyle geçti iki ay sonra tekrar başladım 4 folikul vardı iki yumurta çıktı ikiside transfer yapıldı 19mayista heyecanla sonuç bekliyorum