• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş folekul sendromu tekrar tekrar yaşayıp sonunda bir şekilde yumurtasi bulunan varsa Allah rızası için yazsin bize de ümit olsun

Tekrarlayan boş folekul sendromu yaşayan varsa ve sonrasında yumurtası bulunan lütfen bizimle paylaşın arkadaşlar gerçekten cok moralim bozuk
Bir kere bendede boş folikul çıkmıştı prp yaptırdim geçen ay 5 yumurta çıktı fakat estriadol hormunu yüksel diye transfer yapılmadı dondurulacak kaliteye gelmedi için o ay öyle geçti iki ay sonra tekrar başladım 4 folikul vardı iki yumurta çıktı ikiside transfer yapıldı 19mayista heyecanla sonuç bekliyorum

Bir kere bendede boş folikul çıkmıştı prp yaptırdim geçen ay 5 yumurta çıktı fakat estriadol hormunu yüksel diye transfer yapılmadı dondurulacak kaliteye gelmedi için o ay öyle geçti iki ay sonra tekrar başladım 4 folikul vardı iki yumurta çıktı ikiside transfer yapıldı 19mayista heyecanla sonuç bekliyorum
Merhaba gebelik oluştu mu acaba? Bana da bir umut olursunuz belki

Merhaba sonucunuz nasıl oldu merak ediyorum umarım hayırlı sonuçlar almissinizdir

Back
X