- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
doktorun tavri moralimi alt ust etti. Doktor direkt bos gebelik gozuyle bakti da. Gormemek normal, olabilir demedi. Yolunda gitmeyen seyler var izlenimi verdi fazlasiyla.Oncelikle merhaba. Fazla degilmi simdiden bu tepki? 5+5 te gorunmemesi normal ben oglumda 6+5 te gordum net hatirliyorum 6+3te hicbisi yokken 6+5 te gorunmustu. Neden simdiden bukadar gerildinki niye bos gebelik olsun daha cok kucuk.
cok tesekkur ederim. Zaman ayirip yazdin.Canim benim hersey olacagina variyor. Ben 5aylik bebegimi kaybettim. O aya kadar gule oynaya geldik bir hafta icinde kaybettim topraga verdim. Simdi temkinli ve tevekkulluyum. Hersey allahtan duani et allaha birak. Cok kucuk bebegin daha zaman tani buyusun bi. Bende 6+3 te gormeyince tamam artik kurtaj yolu yakin dedim drda oyle dedi ama 2 gun sonra kalbi pit pit atiyordu :) bu bebegimdede basindan beri dr dis gebelik dedi durdu her 48saatte bi kan aldi artis guzel olmasina ragmen dis gebelik lafini hic birakmadi en son ben o dru biraktim ve gittigim baska dr alttan usg ile keseyi gordu. Doktorunu degistir ve sakin ol duani et haftaya gorursun bebegini insallah :) empatisiz ve patavatsiz doktorla hamilelik yurumez aksine zehir olur. Oylelerinden Uzak durmak gerekir
Aminn...Sagol canim allah razi olsun. Evet endise sabirsizlik insani bitiriyor ama malesef beklemekten baska caremiz yok. Ve nekadar endisede etsek olacagin onune gecemiyoruz. İnsallah sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Merak ederim seni dr kontrolunden sonra buraya yazarsan sevinirim. Saglicakla kal.cok tesekkur ederim. Zaman ayirip yazdin.
Basin sag olsun...
Gercekten doktor cok onemli. Endise de gicik bir sey, insani kemiriyor.
Kadin psikolojisi cok zor ya her seyi biz yasiyoruz. Allah kaldiramayacagimiz imtihanla imtihan etmesin. Uzuntusuz versin insallah.
haklisin canim. İnsallah saglik sihhat afiyetle kucagimiza almak nasip olur. Yazarim tabi. İnsallah hayirli haberler vermek nasip olur.Aminn...Sagol canim allah razi olsun. Evet endise sabirsizlik insani bitiriyor ama malesef beklemekten baska caremiz yok. Ve nekadar endisede etsek olacagin onune gecemiyoruz. İnsallah sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Merak ederim seni dr kontrolunden sonra buraya yazarsan sevinirim. Saglicakla kal.
seni cok iyi anliyorum canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bugun.Bende gecen hafta kese gorundugu halde bos gebelik olabilir dedi pazartesi gel bakalim ona gore bi yol izleriZ dedi cok korkuyorum .kac gundur agladim isyan ettim neler neler ama sonundq azda olsa hazmettim ama bi umutta yok deil icimde halen allah tan hayırlı sini dilemekten baska yolum kalmadi ins hepimiz icin hayirlisi iyisi neyse o olur
gozun aydin canim. Ben de neredeyse 7+0 da gidecegim artik gorunurse gorunur gorunmezse de yapacak bir sey yok. Basa gelen cekilir...Bende 5 hafralıkken gittiğimde sadece kese vardı haftaya tekrar gittim 6+2 hem minnağımı gördüm hem kalp atışını duydum çok şükür. Bence bir dahaki kontrolü bekleyin inşallah bebişinizi görürsünüz bolca dua edin
Aminnnn inşallahseni cok iyi anliyorum canim. İnsallah hayirli haberler alirsin bugun.
Gene doktor cumaya kadar bekleyelim dedi bide ilac verdi progestan diye ins hayırlı si olur desteginiz için çok teşekkür ediyorumAminnnn inşallah
Merhaba...
5+5te doktora gittim. Karindan ultrasonla 21 mm kese gordu ancak içi boş. 1 hafta sonra tekrar bakilir, o zaman alttan da bakilir, yine yoksa netlesir dedi.
Bu doktora eve yakin diye sirf idrar tahlilimde enfeksiyon oldugu icin ilac yazsin diye gittim. Aslinda aile hekimi 7. Haftada gidersin diyordu ama maalesef idrar tahlili kotu cikinca gitmek durumunda kaldim.
Gercekten cok uzgunum. Hayal kirikligina ugradim. İki gundur agliyorum. İcimdeki bir kara delikmis şaka gibi. Ben de bebek var sanip simdiden onu seviyordum. Enayi gibi hissediyorum, kandirilmis gibi. Olmayan bir varlik icin folik asiti bile icesim gelmiyor. Basa gelen cekilir, zaten evlenir evlenmez vajinismusla ugrastim simdi kurtaj olursam tekrar iliskiden korkup basa donmekten endiseleniyorum. Çok uzgunum...
1 hafta sonraya iyi bir doktora randevu aldim. 6+6 da gitmis olacagim. Dananin kuyrugu kopacak. Çok zormus. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
ne demek canim, rica ederim. Bizi ancak bu duygulari yasayan anlar. Kalbimizi ferah tutalim insallah hayirli haberler alirizGene doktor cumaya kadar bekleyelim dedi bide ilac verdi progestan diye ins hayırlı si olur desteginiz için çok teşekkür ediyorum
cok sag ol canim cok guzel yazmissin.Ayni duygulari bende hissettim ve yasadim canim. Daha senin icin cok erken icini ferah tut insallah bebisin gelisir. Ben yaklasik 10 haftalikken ilk kez gittim ve dedigin gibi o zamana kadar bebegimi kendi kendime seviyordum meger bos mus kendimi cok salak hissettim ne hayaller kurdum diye ama nerden bilelim. Basima gelmeseydi daha ben simdiye kadar bos gebeligin ne oldugunu bilmiyordum bile. Kesemin kac mm oldugunu bilmiyorum ama haftasina gore kese cok kucuk demisti doktor. Doktorlar mecbur bir iki hafta beklemek zorunda cunki gelisme ihtimali olabilir veya gec dollenmede sebep olabilir. Insallah guzel haberler alirsin ama hicbizaman umidini kaybetme hersey Allah'tan ve o isterse hersey olur. Nasibinde yoksa bile bilki Allah senin icin daha hayirli olani verecektir insallah.
cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. Ne bileyim karamsar karamsar konusunca kendilerini daha iyi bir doktor gibi hissediyor herhalde bazilari. Halbuki durum kotu bile olsa hastayi panikletmeden gerekeni yapmak lazim.Doktorlarin abartmasi zaten hic bi zaman bitmiyor. Anne adaylarini rahatlatacaklari yerde tam tersine korkutuyorlar. Benim bos gebeligimde doktorum iyiydi ve cok rahatti beni anestezi altina almadan 1 dk icerisinde kurtaj yapti ve konusarak dikkatimi dagitti sonrasinda ayagi kalkip eve rahatca gittim. 8 ay sonra tekrar hamile kaldim simdide bebegin ense kalinligi cok fazla diye beni ayri bi strese soktular cok sukur kan tahlili temiz cikti ama neden kesin bisey belli olmadan bukadar net konusuyorlar anlamiyorum. Hayata kusecek hicbisey yok insan oglunun basina neler gelecegini bilemeyiz bunada sukretmek lazim ve sabretmek lazim canim. Sen icini ferah tut Allah sana yardimci olacaktir.
cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. Ne bileyim karamsar karamsar konusunca kendilerini daha iyi bir doktor gibi hissediyor herhalde bazilari. Halbuki durum kotu bile olsa hastayi panikletmeden gerekeni yapmak lazim.
Cumartesiye memoriala randevu aldim. İnsallah karamsar doktor yanilir da bir umut gorurum yavrumu, tabi varsa...
he valla ya...Aynen oyle canim. Insallah hayirli haberler alirsin. Yoksada sakin kendini uzme bu cok normal bi durum ve bi senin basina gelmiyor. Hepimiz boyle yollardan geciyoruz. Tekrar hamile kalmandada hic bi sikinti olmaz. Senin icin en hayirlisi neyse Allah onu verecektir. Hicbirimizin garantisi yok suandada kalbi atiyormuki durdumuki diye endiseleniyor insan. Derdimiz hic bitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?