Boş gebelik dış gebelik korkuları 🎀

LOKI120

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
20
13
8
29
Merhaba güzel anne adayı Aklında binbir türlü soru işareti olduğunu biliyorum bebeğini yeni öğrendin ve kalp atışı için bekliyorsun ve elinde sadece kesenin ultrasonu var ya da kesen daha gözükmedi ve görmeyi bekliyorsun internete yazdın birsürü tanı koydun kendine kesem gözükmedi dış gebemiyim? Kesem boş gibi boş gebelik mi? Gibi kuruntular yapıp hamileliğinin Tatlı anlarını aslında küçük olasılık olan boş gebelik dış gebelik gibi tanılar koyarak işkenceye çeviriyosun Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim bebeğimin kalbini de duydum gördüm de ve eminim senin bebişinin de bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sende duyup göreceksin Allah’ın izniyle Küçük olasılıklarla dışardan duyduğun duyumlarla hamileliğine tanı koyma Şimdi uzat ayaklarını bebişini üzme kendini de üzme Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebelik geçir

Ayy bu çok minnoş bir mesaj Bende yeni öğrendim ve önceden sağlıksız bir gebelik geçirdiğim için korkularım vardı çok iyi geldi teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…