M meliskrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 15 4 1 29 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #21 lawyeerr .!.: Haydi hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla...
M meliskrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 15 4 1 29 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #22 Kürtaj oluyorum canım gelişmedi bebek içinde oluşmuyormul belli bir haftadan sonra artık
M meliskrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 15 4 1 29 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #23 Şimdi bu süreçten sonra 1 ay geçtiğinde eşimle beraber genetik testi vericez bakalım hayırlısı artık hakkımızda
Şimdi bu süreçten sonra 1 ay geçtiğinde eşimle beraber genetik testi vericez bakalım hayırlısı artık hakkımızda
L lawyeerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 132 31 98 27 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #24 meliskrks .!.: Şimdi bu süreçten sonra 1 ay geçtiğinde eşimle beraber genetik testi vericez bakalım hayırlısı artık hakkımızda Genişletmek için tıkla... Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur
meliskrks .!.: Şimdi bu süreçten sonra 1 ay geçtiğinde eşimle beraber genetik testi vericez bakalım hayırlısı artık hakkımızda Genişletmek için tıkla... Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur
Cansurs Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 1.588 2.056 63 30 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #25 lawyeerr .!.: Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur Genişletmek için tıkla... Senin durum ne canım sen ne zaman gitceksin
lawyeerr .!.: Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur Genişletmek için tıkla... Senin durum ne canım sen ne zaman gitceksin
L lawyeerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 132 31 98 27 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #26 Cansurs1 .!.: Senin durum ne canım sen ne zaman gitceksin Genişletmek için tıkla... Ben de pazartesi gidiyorum canım ama pek ümitli değilim..
Cansurs1 .!.: Senin durum ne canım sen ne zaman gitceksin Genişletmek için tıkla... Ben de pazartesi gidiyorum canım ama pek ümitli değilim..
Cansurs Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 1.588 2.056 63 30 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #27 lawyeerr .!.: Ben de pazartesi gidiyorum canım ama pek ümitli değilim.. Genişletmek için tıkla... Umarım vardır bebeğiniz Allah yardımcınız olsun
lawyeerr .!.: Ben de pazartesi gidiyorum canım ama pek ümitli değilim.. Genişletmek için tıkla... Umarım vardır bebeğiniz Allah yardımcınız olsun
L lawyeerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2018 132 31 98 27 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #28 Cansurs1 .!.: Umarım vardır bebeğiniz Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Cansurs1 .!.: Umarım vardır bebeğiniz Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
M meliskrks Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2022 15 4 1 29 15 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #29 lawyeerr .!.: Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlı diyoruz artık
lawyeerr .!.: Ay hiç üzülme daha yolun başındasınız inşallah bundan sonrasında hayırlısıyla güzel bebişleriniz olur Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlı diyoruz artık
G gecediyebiri Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2022 5 1 1 24 8 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lawyeerr #30 Bende 7 +5 im ikiz dedi doktor biri kalp atışı dinledik diğeri kese boş bebek gelişmemiş yine bekleyelim dedi inşallah o bebis de gelişir diğeri sağlıklı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sen ne durumdasın
Bende 7 +5 im ikiz dedi doktor biri kalp atışı dinledik diğeri kese boş bebek gelişmemiş yine bekleyelim dedi inşallah o bebis de gelişir diğeri sağlıklı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sen ne durumdasın