- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Teşekkür ederim canım içime su serptin ama onun 6 haftalık sanırım benim ki 7+5 te böyle oldu diye tedirginim ben :-(Canım Sabah ark yazmıştı sana onunda senin gibiydi çok şükür değerler yükseldi herşey normal dedi perşembe gene gidicek bak onun kesesinin resmini ekliyorum sana kuzum bak bi burayaminikPrensim
Belki geç döllenme olmuş olabilir kuzum geçte olsa son adet tarihine göre hesaplıyorlarTeşekkür ederim canım içime su serptin ama onun 6 haftalık sanırım benim ki 7+5 te böyle oldu diye tedirginim ben :-(
İnşallah öyledir Canımmm bebeğimi bi görsem kalp atışını duysam dünyalar benim olacakBelki geç döllenme olmuş olabilir kuzum geçte olsa son adet tarihine göre hesaplıyorlar
İçini ferah tut Allah'ın izniyle herşey güzel olucakİnşallah öyledir Canımmm bebeğimi bi görsem kalp atışını duysam dünyalar benim olacak
Amin inşallah canım benimmmİçini ferah tut Allah'ın izniyle herşey güzel olucak
Peki kese gelişimi normal miydi sizinBende kalp atışını duydgmda 9. Haftanın icndeydk Canm merak etme kötü düşünme hemen kese gözüküyor bebek gozukmuyo bi hafta sonra gel demişti banada sukur gozuktu
Son adetime gore bi hafta geriden geliyo ama bi sorun olmaz dmstiPeki kese gelişimi normal miydi sizin
Ayyy inşallah dediğiniz gibi olur benimde...Son adetime gore bi hafta geriden geliyo ama bi sorun olmaz dmsti
Amin canım sanada inşallah haber ver mutlaka korkmaAyyy inşallah dediğiniz gibi olur benimde...
Bu arada Allâh Size bağışlasın bebeğinizı sağlıkla kucaginıza almayi nasip etsin
Cok tesekkur ederim mutlaka haberdar edicemAmin canım sanada inşallah haber ver mutlaka korkma
Cok tesekkur ederimmm bende bekliyorum kese gelişiyo ama bebek yok ama bende umidimı yitirmedgm inşallah bebeğimi görmek nasip olur rabbim sizede en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallahcanım bekle 9 cu haftayadek bekle ben bos gebelık kecırdm amma doktorum 9 cu haftaydek bekleyelm dedı gercı bende kendılıynden dusdu kurtaj oldum 1bucuk ay oncesı amma beklemek gerek gec dollenme ola bılyor Allah yavrunu korusun
Canim gittim kese gelişmiş ama bebek yok şu anda bekliyorum 10 gün sonra gel doktor bakalım herseyin hayırlısıNaptn.gtttn mi.hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?