Boş gebelik mi acaba?lütfen yardım edin

benimde öyle oldu bence sizinde geç gebelik olabılır .benımde hesaba göre 7 haftalıktı kalp atışı duyulmadı ustune ustluk kanamam vardı doktor bı hafta bekleyelim dedı SONRA GÖRDUK SUKUR KALP ATISINI VE GEC GEBELİK OLDUGUNU SÖYLEDI . moralınız bosmayın ıns hayırlısı .

Allah Size bağışlasın inşallah bebeğinizi inşallah bende görürüm hayırlısıyla

Allah Size bağışlasın inşallah bebeğinizi inşallah bende görürüm hayırlısıyla
inş inş herkesın bebişini bağışlasın rabbım saglıkcakla ıns bılırım beklemesı cok zor zor bı süreç ben kimseyle konuşamamıştım nasılsın dıyene bıle ağlıyordum ama rabbime dua edın ın gec döllenme böle bıse akıl karıştırıcı . allahım sabır versın ama burdan sonucu yazın ben merak ederım .

yazarın mutlaka Size haber veririm çok teşekkür ederim desteğiniz için

Cok tesekkur ederimmm bende bekliyorum kese gelişiyo ama bebek yok ama bende umidimı yitirmedgm inşallah bebeğimi görmek nasip olur rabbim sizede en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah
amin canim amin Allah sana da bebeyini saglikla kucagna almayi nasip etsin

Merhaba kızlar bu çarşamba doktora tekrar gittik boş gebelik ne yazıkki cuma günü kürtaj olcam Allâh herkese sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayi nasip etsin bana çok yardımcı oldunuz bu süreçte Allâh razı olsun

Alla yardimcin olsn canim gecmis olsun Alla insalla gelen sefer saglikli hamilelik nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…