Durumumuz, biraz farkla neredeyse aynı. vücuttaki değişiklikler sebebiyle adet tarihime 5 gün kainla idrar testi yaptım. Hafif bir çizgi oluştu. Erken testlerden yaptım, çift çizgiyi görünce; mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Ertesi gün, kan testi yaptırdım, 79 sonucu görünce hemen dr. a gittim, tabi. Görünmez hiç bakmayalım 10 gün sonra gel dedi.
10 gün sonra gittim. Bu geç döllenme kesen çok küçük dedi. 1 hafta sonra başka dr' a gittim, ben kalp sesini duycam diye heyecanlanırken, o da geç döllenme dedi. Yani, ben 6+4 teydim, dr 4+ larda olduğumu söyledi. Eksik testleri yaptır 10 gün sonra gel dedi. 3 gün sonra, testleri yazdırmak için hastaneye gittim dr. belki görünür bakmamı ister misin deyince; meraktan atladım tabi. Adam bakar bakmaz aaaa bu boş gebelik dedi ''SAYIN DOKTOR!!!''
Şuan tam 7 deyim, evde kriz geçiriyorum. Sabah iyi kalkıyorsam, akşama doğru kurmaya başlıyorum.
26 haziranda kontrole gidicem. Umarım boş olmaz ve bu sefer kalp sesini duyarım. Lütfen bana sabır dileyin :18: