Boş gebelik mi?

purplegatsby

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
261
122
23
28
Herkese merhaba, son adet tarihime göre 6+5 hamileyim. Bugün ilk kez doktora gittik. Doktor vajinal ultrasonda keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Boş gebelik olabilir veya geç döllenme olabilir, 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bebeği görmeyip de sonradan görenler yaşadıklarını yazarsa mutlu olurum. Ultrason görüntüsünü de ekliyorum anlayan yorumlarsa sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20230505_210400.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_20230505_214147.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 199
Canım senle aynı haftayim doktor banada boş gebelik olabilir dedi çok endişelendim benimde daha ilk ama bir hafta sonra tekrar gel dedi başka doktora gittim şükür bugün göründü geç döllenme olmuş sende de öyle olabilir endişelenme benim ultrasonda tamamen bomboştu

kaç mm idi kese boyutunuz?

kaç mm keseniz sağ altta gs diye yazar ultrasonda

Canım benim ben daha önce boş gebelik geçirdim. Kese tamamen boştu. Kese büyüyordu ancak içi boş şekilde kalıyordu. Ve kese görünümü bozulmuştu şekil anlamında. Sende yolk sac görünüyor ve yüzük görünümünde. Bebek görünmüş. Bende henüz yüzük görünümü olmasa da tahmini 6 haftalık şu an bebeğim doktor bebek görünüyor haftaya kalp atışını dinleyelim inşallah dedi. Senin nasıl boş gebelik oluyor anlamadım:)))

Gördü mü sonradan sizde bende kesin boş gebelik dedi

Benim de boş kesem siz ne yaptınız?

Kaçıncı haftada boş gorunmustu ben ağlamaktan helak oldum 6. Haftadayim boş görünüyor haftaya gel kürtaj ol dedi

Senin haftalarında yakınlarımdan 2 kişiye de boş gebelik olabilir dediler fakat 1 hafta sonra bebeği gördüler umarım sende de aynısı olur acele etme istersen stres yapma hayırlısı olsun canım.

Senin haftalarında yakınlarımdan 2 kişiye de boş gebelik olabilir dediler fakat 1 hafta sonra bebeği gördüler umarım sende de aynısı olur acele etme istersen stres yapma hayırlısı olsun canım.
Allah razı olsun çok moralim bozuk peki onlara vajinal ultrasonla bakılmış miydi ?

Allah razı olsun çok moralim bozuk peki onlara vajinal ultrasonla bakılmış miydi ?
Evet vajinal olarak bakmışlardı hep daha küçük diye ama doktoru sık sık vajinadan ultroson yapmayı önermemişti biraz zaman verelim kanda betanı takip edelim düşücek mi çıkıcak mı demişti o şekilde takibi yapılmıştı daha sonra güzel haberlerini almıştık seninde öyle olur umarım sıkma canını.

Çok teşekkür ederim inşallah

Merhaba daha önce 1 defa boş gebelik yaşadım. Kese büyür, içinde herhangibir oluşum gözlenmez. Ultrasonunuza baktığım kadarı ile kese içinde yolk sac var bu gebeliğin boş gebelik olmadığını gösterir. Geç döllenme nedeni ile kalp atışını geç alabilirisniz ya da gebelik sağlıkla devam etmeyedebilir. Bu süreçte yapılabilecek tek şey beklemek maalesef. Umarım hayırlı sonuöçlar alırsınız, Rabbim korktuğunuza uğratmasın.

Başka doktora bir hafta sonra mı gittiniz yoksa hemen mi acaba? İnşallah öyledir ya benim de

Ciddi mısınız ya Yani doktor öyle bir konuştu ki inanamazsınız. Böyle bir şey söyleyecek neyse haftaya durumunuz kesinleşince konuşalım filan diyor. Sağolsun bizi telaşa sokup gönderdi. Eşimle kırk kez inceledik çok minik de olsa köşede bir çıkıntı var gibi geldi bize sanki yüzük görünümü oluşuyor gibi. Dedik sonra biz uyduruyoruz herhalde. Şimdi siz de böyle deyince rahatladım. Çok sağolun cidden

Ben de yolk sac sayesinde biraz içimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah bi dahaki girişiminde göreceğiz buna inanıyorum. Sağolun,

6 hafta 4 gün falan benim ama çok net.konustu 11 mm kese ve vajinal ultrasonla da.bakti net dedi 1 hafta daha bekleyelim için rahatlasın dedi ama bos
Yani ben de acemiyim ama burada okuduğum kadarıyla durumu sonradan değişen çok kişi var. Kürtaj dan önce beklemenizi ve başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah, bebişiniz sizinledir ve görürsünüz umarım. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…