Boş gebelik mi?

İnşallah Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sadece o kadar sert ve net bı şekilde.soyledi ki doktorlar moralim çok bozuldu hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sadece o kadar sert ve net bı şekilde.soyledi ki doktorlar moralim çok bozuldu hakkımızda hayırlısı olsun
Yani doktorlar bunu yapıyor sanırım neden çözemedim ama. Siz yine de başka doktors görünün ya bence içiniz rahat etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun

Cevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın:) Son durumunuz nedir inşallah güzel haberler vardır:))

Bana 6+2 de boş gebelik demişti doktor haftaya yine gel kürtaj olabilir dedi, bende ihtimali bile kesin dille söyleyince sinir olmuştum size bidaha gelmem dedim. çıkarkende deli mi ne falan söyleniyordum. 8. haftaya kadar hiç düşünmedim bilgisayar oynadım film izledim hem stres yapmiyim hemde kesin olarak öğreniyim diye bekledim. 8 hafta da aynı hastanede başka doktora gittim kalp atışını duyduk diğer doktorun odasından geçerken de ultrason fotoğrafını sallıyodum şuan bebişim 8 aylık kucağımda uyuyor

Yaaa mesajınıza çok mutlu oldumBana da doktor boş gebelik olabilir dedi. Darısı başıma

Evet çok şükür bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk. Bir hafta geç döllenmeymiş, şu an 8 haftalığız siz ne yaptınız inşallah bebeğinizi görmüşsünüzdür
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 10+4 'teyim bebek sağlıklı görünüyor ancak hematom saptandı yoğun kanamam oldu. Düşük tehdiden dolayı istirahatliyim. Umarım olumsuz bir durum yaşamam. Doktor bebek çok iyi durumda dedi gösterdi. Kımıl kımıl hiç durmuyor. Ama işte endişe bir kaptı mi insanı bırakmıyor. Dilerim bunu da atlatırız

Yaa, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumu. Bol bol dinlenin inşallah geçecek. Bebek de iyi durumdaymış bakın, ama tabi insanın içine bir kez kurt düştü mü aklından çıkaramıyor haklısınız. Tam olarak aynıymışız bu arada biz de bugün 10+5 olduk bugün. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaa ne güzel Allah bağışlasın evladınızı Bu bazı doktorların kesin bir şekilde konuşması yok mu, insanlar bi heyecanla geliyor kesin olmadan ne hakla içlerine kurt düşürüyorlar bilmem

Amin canım benim Rabbim senden esirgesin inşallah bu durumu. Bol bol ayetel kürsi oku minigime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…