- Konu Sahibi purplegatsby
-
İnşallah Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sadece o kadar sert ve net bı şekilde.soyledi ki doktorlar moralim çok bozuldu hakkımızda hayırlısı olsunYani ben de acemiyim ama burada okuduğum kadarıyla durumu sonradan değişen çok kişi var. Kürtaj dan önce beklemenizi ve başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah, bebişiniz sizinledir ve görürsünüz umarım. Dualarım sizinle
Yani doktorlar bunu yapıyor sanırım neden çözemedim ama. Siz yine de başka doktors görünün ya bence içiniz rahat etsin. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah Rabbim.hepimizin yardımcısı olsun sadece o kadar sert ve net bı şekilde.soyledi ki doktorlar moralim çok bozuldu hakkımızda hayırlısı olsun
Başka doktora gittim 1 hafta sonrasında orda göründüBaşka doktora bir hafta sonra mı gittiniz yoksa hemen mi acaba? İnşallah öyledir ya benim de
Tamam teşekkür ederim, inşallah bizim de öyle olurBaşka doktora gittim 1 hafta sonrasında orda göründü
Cevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın:) Son durumunuz nedir inşallah güzel haberler vardır:))Ciddi mısınız yaYani doktor öyle bir konuştu ki inanamazsınız. Böyle bir şey söyleyecek neyse haftaya durumunuz kesinleşince konuşalım filan diyor. Sağolsun bizi telaşa sokup gönderdi. Eşimle kırk kez inceledik çok minik de olsa köşede bir çıkıntı var gibi geldi bize sanki yüzük görünümü oluşuyor gibi. Dedik sonra biz uyduruyoruz herhalde. Şimdi siz de böyle deyince rahatladım. Çok sağolun cidden
Evet çok şükür bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk. Bir hafta geç döllenmeymiş, şu an 8 haftalığızCevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın:) Son durumunuz nedir inşallah güzel haberler vardır:))
Yaaa mesajınıza çok mutlu oldumBana 6+2 de boş gebelik demişti doktor haftaya yine gel kürtaj olabilir dedi, bende ihtimali bile kesin dille söyleyince sinir olmuştum size bidaha gelmem dedim. çıkarkende deli mi ne falan söyleniyordum. 8. haftaya kadar hiç düşünmedim bilgisayar oynadım film izledim hem stres yapmiyim hemde kesin olarak öğreniyim diye bekledim. 8 hafta da aynı hastanede başka doktora gittim kalp atışını duyduk diğer doktorun odasından geçerken de ultrason fotoğrafını sallıyodumşuan bebişim 8 aylık kucağımda uyuyor
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 10+4 'teyim bebek sağlıklı görünüyor ancak hematom saptandı yoğun kanamam oldu. Düşük tehdiden dolayı istirahatliyim. Umarım olumsuz bir durum yaşamam. Doktor bebek çok iyi durumda dedi gösterdi. Kımıl kımıl hiç durmuyor. Ama işte endişe bir kaptı mi insanı bırakmıyor. Dilerim bunu da atlatırızEvet çok şükür bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk. Bir hafta geç döllenmeymiş, şu an 8 haftalığızsiz ne yaptınız inşallah bebeğinizi görmüşsünüzdür
Yaa, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumu. Bol bol dinlenin inşallah geçecek. Bebek de iyi durumdaymış bakın, ama tabi insanın içine bir kez kurt düştü mü aklından çıkaramıyor haklısınız. Tam olarak aynıymışız bu arada biz de bugün 10+5 olduk bugün. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 10+4 'teyim bebek sağlıklı görünüyor ancak hematom saptandı yoğun kanamam oldu. Düşük tehdiden dolayı istirahatliyim. Umarım olumsuz bir durum yaşamam. Doktor bebek çok iyi durumda dedi gösterdi. Kımıl kımıl hiç durmuyor. Ama işte endişe bir kaptı mi insanı bırakmıyor. Dilerim bunu da atlatırız
Yaa ne güzel Allah bağışlasın evladınızıBana 6+2 de boş gebelik demişti doktor haftaya yine gel kürtaj olabilir dedi, bende ihtimali bile kesin dille söyleyince sinir olmuştum size bidaha gelmem dedim. çıkarkende deli mi ne falan söyleniyordum. 8. haftaya kadar hiç düşünmedim bilgisayar oynadım film izledim hem stres yapmiyim hemde kesin olarak öğreniyim diye bekledim. 8 hafta da aynı hastanede başka doktora gittim kalp atışını duyduk diğer doktorun odasından geçerken de ultrason fotoğrafını sallıyodumşuan bebişim 8 aylık kucağımda uyuyor
Amin canım benim Rabbim senden esirgesin inşallah bu durumu. Bol bol ayetel kürsi oku minigime.Yaa, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumu. Bol bol dinlenin inşallah geçecek. Bebek de iyi durumdaymış bakın, ama tabi insanın içine bir kez kurt düştü mü aklından çıkaramıyor haklısınız. Tam olarak aynıymışız bu arada biz de bugün 10+5 olduk bugün. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aklıma geldikçe okuyacağım Miniğinize. Rabbim size bağışlasın evladınızı ❤Amin canım benim Rabbim senden esirgesin inşallah bu durumu. Bol bol ayetel kürsi oku minigime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?