Boş gebelik mi

bellibelirsiz19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
10
1
1
35
Merhaba ben adet gecikmesinin 2.gunu test yaptım kıpkırmızı iki çizgi gördüm hemen hastaneye gidip hcg yaptırdım ve sonuc 1600 gebeyim. Doktor keseyi bu degerle goremedigi icin iki gün sonra tekrar gel dedi bu sefer kese 6mm olarak gorundu ve bebek yok haliyle. Bu sefer on gün sonra tekrar çağırdı,Perşembe günü kontrolüm var kese boş mu dolu mu diye bakacak. Hiç beklemediğimiz şekilde hamile kaldım doğum kontrol hapı ile korunurken. Ne bulantim var doğru düzgün ne de diğer belirtiler sadece adet olacakmisim gibi bel ağrısı ve göğüslerim davul gibi sis. Hiç bir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz biliyorum ama buna güvenerek başka bir hastaligim için ilaç tedavisine başlamıştım,boyle olup gebe olanlar yada boş gebelik geçirenler varsa yorum yaparlarsa sevinirim

Kaç haftalık siniz şu an

Hafta belli degil işte gecen pazartesi keseyi 6mm olarak olctu ve on gün sonra gel dedi,simdi persembe gideceğim bos gebelikse belli olur degil mi

ben dokuzunca haftada aldırdım bekledik ama benim başından beri kahverengi leke oluyordu
Cevabın için teşekkür ederim. Umarım bebeği görürüz bu gidisimizde,şimdi git on gün sonra gel,on gün sonra gidince haftaya gel falan süreç uzadıkça sinirlerim de geriliyor böyle,hamile miyim değil miyim

Bebeğinizin haftasını son adet tarihi belirler . Son adet tarihiniz nedir ?
Beta ve erken kese ölçümüne göre gayet sağlıklı gibi duruyor gebelik
Sağlıkla gelsin

Niye boş gebelik olsun ya kötü düşünmeyin sağlıkla gelsin
Hesaplarima göre benimle ayni gebe kalanlarin keseleri doluydu çünkü,bide gebelik belirtisi olarak bişey yasamiyorum doğru düzgün. İlk kizimda çok yoğun yasadim,her gebelik farkli tabi yine de bilemiyorum hayirlisi olsun

İnşallah güzel sonuçlar alırsın kötü düşünme yeter. Şu an için bence güzel gidiyor hayırlısıyla daha da iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…