- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.101
kızlar idrar testim pozitifff hamilemiyim 24 gün önce kürtaj oldum ve korunmadımmm
kızlar bu arada yerim ben çatlatları
yaa çatlaklarınız benim gib kafanızda olsaydı ne yapıcaktınız
hiç değilse göbişinizde ve melekleriniz hatırası
hani yaşlanınca çizgiler olur yüzümüzde ve çirkinleştiğimizi düşünürüz yaaa
bence onlar olgunluk ve tecrübe çizgileri
bu da öyle bi şey işte
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurbanlar olsun teyzesi onaa
yaaa birbirinden güzel bu prensesler nasıl ısırmak öpmek geliyor içimden
bu gune kadar kimse bana bu kadar güzel günaydın dememişti
çok güzeller çok
allahım kaderlerini de kendileri gibi güzel yapsın meleklerimin
slm canım kız özlemez olurmuyum yaaa burnumda tütüyo resmen sarılıp kokusunu içime çekmeyi göğsünde uyumayı özledim en çok canım
sinemcim denetimden cevap çıktı mı
olumlu olumsuz
yok eğer çıkmadıysa bizde topıc olarak
denetleyenleri denetleyelim
markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı
işinden izin al, atla uçağa git sürpriz yap kocana, öp kokla Şeniz göğsünde uyu hamile kal ve öyle gel hadi bakayım hihoyyyt
markete gittim az önce ilk defa tuanayla yalnız çıktık.kanguruya koydum çok sevdi dışarıyı gözlerini acamadı yavrum ışığı görünce eve hapsoldu napsın:)
eve geldik geri basladı ağlamaya sevdi sokağı
ya bacım çok tatlısın ya hem hamile aklırsa bebekte unıcef olur demi yarı nijaryalı alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oh oh anne kız geziyorsunuz havada serin gerçi ama çok temiz yağmurdan beridir havalar çok temiz bizim iklimde kapşonlu hırkasını geydimi değme keyfine bide antreye doğru geldiğimizde başlıyor gülmeye bizimkide çok seviyor gezmeyi ne zaman ev girsek başlıyor ağlamaya babsıda diyorki aynen annesi bende çok severim gezmeyi bak tuanada bana benziyor
oh ne güzel canım maşallah.
gezdir prensesini tabi, temiz hava almak istiyordur.
biz de dün ilaydaya bayramlık almaya gittik. şeker pembesi bir elbise aldık, jile tarzı içine de beyaz swet. saçı için de pembe bant aldım. tam bayram bebişi olacak prensesim inşallah kaydirigubbakcemile2
canım bu arada ne güzel günaydın demiş tuana prenses bizlere. onun da günü aydın olsun.
maşllah hergeçen gün büyüyor. emizği de ağzında bizimki atıyor emziği ya, bir türlü alıştıramadık, onun yerine parmak emiyor. istemediği bişeyi de hayatta yaptıramıyorsun kaydirigubbakcemile inatçı bişey babası kılıklı :roflol:
he valla bacım doğru söylüyorsun. aynen o dediğinden olur.
tatlım bu arada maili açamıyorum ya. sayfa hata veriyor. benim pc iyice antika olmaya başladı. tekrar deniycem birazdan.
çözüldü gülüm kaka tahlili temiz çıktı şimdi sarı yapıyor ,mama yediğinden beri zaten kaka sayısı azaldı zeytinyağ alıp mamayada koycam koalyca yapsın kakasını yoksa çok ıkınıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?