Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ilsum canım benim yarın yolculuk var haaaa
hadi bakalım kolaylıkla hayırlısıyla gidin gelin
ne kadar kalıcaksın bilmiyorum ama çok fazla değil heralde tahminime göre
çünkü iş durumu var di mi fıstık
valla güzelim çok dikkatli olun ne olur
allaha emanet olun bitanem
bayramızı tüm kalbimle kutluyorum
seni de prensesimi de ablanı da çok ama çok öpüyorum

diloşum canım benim belin mi ağrıyor fıstıkım
sanırım bunlar epiduralın dezavantajları yaaa
aman dikkatli ol canısı
seni ve güzel gelinimi çok ama çok öpüyorum
bayramınızı tüm kalbimle kutluyorum güzel kız

sinem kuşum
seninde bayramını tüm kalbimle kutluyorum bitanem benim
eşin uzuakta bile olsa bizler sana çok yakınız sakın kendini
yalnız hissetme olur mu küçük cimcime
seni de kocaman öpüyorum bitanem

diloşum canım sorma epidural dan kaynaklanıyor olabilir çünkü ayağımdada uyuşma oluyor genellikle sabhları bi rçocuk doğurduk 10 yaş yaşlandık sorma ttalım ya
seninde bayramın mübarek olsun allahım inş.gönlüne göre versin bu arda resimlerin süper çıkmış çok ttalıısn sen ya bende en kısa zamada hepinize yolluyacağım resimlerimi eşim bilgs.attı fırsat bulur bulmaz

ayyyyyyyyyyy kıyamam ben kızıma demek hasta olmuş miniğim çok üzüldüm bacım ya ta içimden hissettim yaşadıklarını çok zor gerçekten bebk büyütmek allah yardımcımız olsun ,
canım benimde ablamın kızının idral tahlili istemişlerdi tam 6 saat beklemiştik çok zor gerçekten o lanet poşet bir türlü durmaz yerinde bide bbek piskolojik olarakl hissettiğinden daha geç yapımıyormuş çişini çok zor bizde çok beklemiştik ablamla beraber , bizim iklimede istemişlerdi sarılığı uzayınca ben ablamdan tecrübeli olduğum için direk sondayla alınsın dedim hemen 2 dk doktor aldı biraz ücretliydi ama o kadar beklemek hem beni hemde kızımı çok yorar diye bi de bizimki çok küçükte daha 30 günlük falandı bunlar hep tecrübe bizim için gerçekten

enfeksiyon emin ol sadece temiz bakılmak la ilgili deil canım ya sen ne kadar dikkat edersen et bebeklerin vücutları en ufacık bir mikrobu bile çok çabuk alabiliyorlar aynı zamanda idral yolu enfeksiyonu üşümekten de olmuş olabilir canım ,ayağından özellikle ben şimdiden 2 çorap giydiriyorum özellikle banyodan sonra kalın patik giydiriyorum yani hemen kendinde kabahat arama miniğim belki üşüdü gece yatarken malum üstlerini kapattırmıyorlar ben gece 4-5 kere kapatıyorum bizimki açıyor ..bide sen sanıırm akşamları banyo yaptırıyorsun ben genelde öğlen gibi yaptırıyrum ben bile banyo yapıp yatınca üşüyorum
ya canım sende diyeceksin ki bu kadın da ne çok konuşuyor ne yapi söz konuus sen ve ilayda olunca tüm bildiklerimi paylaşayım diyorum
dediğin gibi allahım beterinde saklasın antibiyotik ile atlatır
Siz ilk beraber bayramınızın tadını çıkarın
şunuda söylüm çok fazla ziyaretlere gidip kızımı hasta etme evde otur delikafaduldendelikafadulden be sefer beni öldürebilirsin ama söylemesem çatlarım naniknanik

ılsu fıstık yarın yolculuk var demek ama çok dikkat et miniğime bak annem sivastan geliyor oralar çok soğukmuş kıza bol bol kalın çamaşır falan al yanına , tabii sende dikakt et kendine sağlıkla sıhatle gidip dönün inşallah

yaprakcığım buyuk gecmış olsun canım
ıyıkıde gıtmıssınız hastaneye ilerlemıuş bır enfeksıyon olsaydı daha cok ugrasırdınız. kız bebeklerınde oldukça sık gorunen bır olaymış bu idrar yolları.ışte nekadar da dıkkat ettıysen de olıyor bıtanem
ınş ılaclarla cabucak atlatır kuzu.

iklimsucum annemde tel ettı yanına kalın seyler getırın dıye soğukmuş guzelım oralar dedıgın gıbı.sende sıvaslısın yakın yerler soğuğu keskın oluyor oraların

canım benim ya ne olur sıkma kendini bütün erkekler iş varsa yorgunlardır bu senin eşinin çok çalışmasından kaynaklanmmıyor aksi bile olsa yine çocuğu senin üstüne atacak bir bahanesi olur sende fazla umutlanma aman işi hafiflesin bana yardımcı olur diye yok öyle bişey bu bebekleri yaptık ve bir ömür tüm sorumlulukları bizde olacak şimdi minikler bakımı yarın yürüyecekler sonra okula gidecekler sonra aşık olacaklar ........mirmirmirmir sayarken bile yoruldum gerisini sen hesap et .
benim eşimde dün gece biraz nete takılim sen bak dedim tamam dedi 10 dk sonra bağırıyor gel al bu çocuk durmuyor yatır ddim yatıramadıda tekrar gittim ve ben ilgilendim yatırdım sadece bebk sanki ve eğlenceli iken bakıyor yani oynuyor oda en fazla 20 dk.geçen gec yemekten sonra mutfağı temizlim çamaşır suyu dolaplar falan sen bakar mısın dedim tamam dedi anacığım arkamı döndüm hadi nerde kaldın ben bilgs.gitcem dedi bak biraz daha dedim bir baktım kız bağrıyor bizimki sigara odasında yani hepsi aynı .

ya eşin gaz diyorsa öyledir ondan iyi bilecek deilimya delikafaduldendelikafadulden
canım gaz ilacını bence paradan deil de tamamen mesleki bir alışkanlıktan dolayı almıyor eşin ve bencede dediği çok mantıklı tabiiki doğal yolu varken çocuğa neden ilaç verilsin ki şuda var çok sıkışmadıkça sizi yormadığı sürece ilaç vermeyin yok doğal otlar falan diyorlar ama senin eşin pek güvenmiyor onlara bizim doktorumuzda çok sıkışmadıkça vermeyin dedi
çocuk kendi kendine oturtmalı sindirim sistemini dedi sen yinede aldır ablana kullan gerçi şunun şurasında 1 ayı kaldı gaz problemi çok aza iner

sonra bizim kız uyuyunca bende çayımı yapıyorum tv başına oturuyorum veye nete giriyorum sizden habre almak için dediğin en az ondan 1-2 saat sonra uyuyabiliyorum :sm_cool:yoksa aynne böyle bağırırım ayyyyyyyyyyyyy bir büyüseler

vallahi bacım günde 1 saat kesinlikle ayıramıyorum kendime sabah onla uyan sütünü ver geceden hazırladığımı ısıt sonra göhsünü sağ sonra altını al üstünü değiş elini yüzünü yıka kahvaltı hazırla yap henfendiyi tekrar doyur yatır en fazla 1 saat evi topla mutfağı tola uyansın sonra meyve püresini ver gönlü olsun diye oyun izle biraz baby tv izle öğlen yemeği ye topla sebze püresini yedir püreleri yedirmelere yarım saat de her biri için sonra tekrar göhsünü sağ süt ver hanım efendiyi yıka üstünü değiş saçını kurula sütünü içir çamaşırları makinaya at yoğurt saati yoğurdu yedir akşama yemek yap ve eşim geliyor yemekti masaydı bulaşıktı ütüydü mam hazırla yine oyala gönlü olursa uyut ve saat 22:30 oldu daha saçımı bile taramadığım ünler oluyor o saaten sonra biraz nete takıl ve iyi isem duş al yat saat 24:30 işte bir gün böyle tabii iklimcik hasta deilse bide evde olanüstü bir durum yoksa ya böyle seninde benmkinden farksız bir gün geçirmediğine eminim o yüzden bunalım p hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve eminim allahım sağlık verdikçe görüştüğümüz sürece birbirimize anlatacağımız şeyler zaman geçtikçe daha da zorlaşacak

iklimsucum annemde tel ettı yanına kalın seyler getırın dıye soğukmuş guzelım oralar dedıgın gıbı.sende sıvaslısın yakın yerler soğuğu keskın oluyor oraların

ya bak annende aramış bak aklım hep sende dikkat et çocuğa gerçekten çok sert oluyor oralar tamam temiz hava ama çok soğuk soba yakıyorlarmış geceleri hemd e 1 aydan beridir annem ve kız kardeşim köydeydi onlarda geliyorlar

yine kendikendime 1-2 sayfa doldurmuşum gerçekten herkesin dediği gibi ben çok geveze bir kadınım kızımda aynen bana çekmiş vırrrrrrrrrrrrrrrrrrr vırrrrrrrrrrrrrrrrrrr vırrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniiz öpüyorum birazdan dışarı çıkcaz biraz bayram şekri neyin alim kaç gündür dışarı çıkmadım hiç

ben kötü grip oldum kıslar inş tuanaya geçmes .boğazların feci genzim yanıooo

canım benim çok geçmiş olsun. dün gelemedim, ilayda huzursuz enfeksiyon nedeniyle. okuyunca üzüldüm ya. inşallah kolay atlatırsın. bol bol bitki çayları iç, sütünü etkilemeyecek ilaçlar falan da al gerekirse. ılık limonata yap kendine. bebişini de koru.
inşallah yolculuğunuz iyi geçmiştir ve güzel bir bayram geçirirsin.

canım benim çok sağol ya,
çok zor bir geceydi gerçekten, saatlerce bekledik hastanede, ama sonuç alamadık. neyseki eve gelince yaptı, hastanede yakın olduğundan eşim hemen yetiştirdi. kötü bir durum evet ama iyiki farkettik ve ilaç başladık. bugün biraz daha iyi.

canım aşkolsun hiç öyle düşünürmüyüm, konuşacaksın tabi. valla tecrübeli olduğun için her kelimen benim için altın değerinde. senden çok şey öğreniyorum. iyiki varsın :1hug:

canım haklısın ya, gece rahat uyusun diye geç saatlerde yaptırıyordum banyosunu ama artık gündüz saati yaptırıyorum. o zaman yaz, hava sıcak diye üşüyeceğini düşünmüyordum ama artık havalar serin. gündüz yaptırırım. ayağından da çorapları çıkarmıyorum. kilotlu çoraplar aldım ona. onları giydiriyorum. evet dediğin gibi kirlilik haricinde üşütmekten de oluyor ama genelde idrar çıkışının olduğu bölgeye kaka bulaşırsa oluyormuş. ben temizliğine çok dikkat ediyorum ama bazen kaka yapıyor geç farkediyorum. o durumda da bulaşıyor sanırım. ama artık sürekli kontrol ediyorum. biraz ateşi de var bu ara. ateşini popodan ölçüyorum saat başı, o arada altını da kontrol etmiş oluyorum. ama iyileşince de devamlı kontrol edicem. çünkü bu enfeksiyon tekrarlama olasılığı çok yüksek bir hastalıkmış ve en çok da kız bebeklerde görülüyormuş. kız bebişlerde iye diye bir topik var. orayı epey okudum. senin bahsettğin sonda işlemi de yazıyordu. ama bize hiç öyle bişeyden bahsetmediler :uhm:.saatlerce poşete yapsın diye bekliyoruz. bir tane yapmış ama poşet kaymış. hadi sıfırdan tekrar. söyleselerdi kolay yolu var ama ücretli diye verirdik tabiki, devlet hastanesi ya belki de ondan. umursamazlar yani saatlerce beklemişsin. kendi dr una götürmedim, o özelde aslında, daha iyi ilgilenirdi. ama gecenin saat 2 si olmuş. en yakın hastaneye götürmek zorunda kaldık. bayramdan sonra kendi dr umuza gideriz inşallah.

canım ziyeret konusunda da haklısın, bugün eşim çalıştı zaten. akşam geldi. sadece annemlere gidebildik. yarında gece çalışıcak. gündüz birkaç yere gidicez. çok gezdirip iyice hasta edemem valla kimse kusura bakmasın yani. o 3-4 yer bile gözümde büyüyor. sık sık altını değiştiriyorum, mama hazırla, ısıt, yok gazını çıkar yani gittiğimiz yerler hep yaşlı kesim ve çok kalabalık oluyor o kalabalıkta nasıl yapıcam bilmiyorum :sm_confused:zor olucak ama inşallah atlatırım.

bu arda yaprakçığım mailini aldım okudum ve en kısa zamanda sana cevap vereceğim ilgin ve samimiyetin için teşekkürler

rica ederim canım. bizler böyle günler için varız. birbirimize hep destek olacağız inşallah kaydirigubbakcemile5

yolunacak birileri varsa gönder yolayım bacım, şu ara zaten gerginim hem stresimi atmış olurum delikafadulden

sağol canım, evet haklısın. iyiki gitmişiz, tam zamanında. yani yine gazdır diye geçiştirseydik ilerleyebilirdi Allah korusun. çok dikkat etmek lazım ilsucum evet haklısın. işte bunları hep yaşayarak tecrübe ediyoruz. ilaçlar umarım iyi gelir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…