Boş Gebelik Nedir

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim bebeği gördük ama kalbini duymadık o yüzden mhtemel alıncak. Bu boş gebelik mi? boş gebelik tam olarak nedir? Sürekli tekrarlar mı?

Boş gebelik bebeğin olmaması demek tekrarlar mi dersen onu Allah bilir be canım ama seninki boş gebelik değil

Kürtaj olursan mutlaka patolojiye gidecek mi diye sor niye olduğunu söylüyorlar geçmiş olsun inşallah gerek kalmadan duyarsin

arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim bebeği gördük ama kalbini duymadık o yüzden mhtemel alıncak. Bu boş gebelik mi? boş gebelik tam olarak nedir? Sürekli tekrarlar mı?
Bos gebelikte kesenin icinde bebek olmuyor diye biliyorum. Yumurta dolleniyor ama buyumuyor kese buyumeye devam ediyor. Bunu bu sekilde biliyorum tam emin degilim ama tekrarlar mi kismina gelecek olursak her insan hatta kardesler bile farkliysa her gebelik birbirinden farklidir. Kadinlarin gebeliklerinde yasadiklari belirtiler bile degisiyor. Bos gebelik tekrarlayan bir sey degil gecmis olsun. Sakin kendinizi uzmeyin. Allah korusun kalp atisini duyup kaybetseniz cok daha buyuk bir aci ya da dogduktan sonra olsa Rabbim esirgesin. Basarisiz gebelikleri bircok kadin yasiyor. Niye benim basima geldi diye asla dusunmeyin. Biz 6 kiz arkadastan 3umuzun basina geldi. Su an 3umuz de hamileyiz. Diger 2 arkadas 30 küsür haftalara geldiler bile. Cok cok gecmis olsun. Ama farkli doktorlara da gidin mutlaka. Detayli utrason cektirin derim. Ben detayli ultrasondan sonra kurtaj oldum arastirma hastanesinde ucretsiz yapmislardi bana.

Canim insallah bebeğinin kalp atışını duyarsin
Seninki bos gebelik değil.basina gelmiş biri olarak söylüyorum kese oluşuyor fakat içinde bebek olmuyor ve malesef kurtaj gerçekleşiyor.
Tekrarlayıp tekrarlamayacagi allahin takdiri

Allahım isteyen herkese nasip etsin

Pskolojim bozuldu bende bir sorun mu vr diye

Canim ben haziran ayinda boş gebelikten kürtaj oldum.. gebelik kesesi görüldü , 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi doktor ama kese büyüdüğü halde kalp atisi alinamadi , doktorum yine de 10 gun daha bekledi.. 10 gün sonra hala kalp atisi yoktu... 9 haftalikti.. doktorum bu haftalarda artik bebegin iyice belli olmus olmasi gerekirdi maalesef bebek gelismemis dedi. Ama kese hizla büyüdüğü için ve kendiliginden de düşmediği icin doktorum acil kurtaj karari verdi.. benimle veya esimle ilgili hic bi problem olmadigini , bunun 10 gebelikten birinde görüldüğünü ve cok cok nadir tekrarlandıgini anlatti.. elhamdullilah tekrarlamadi da.. kurtajdan 3 ay sonra gebe kaldim.. simdi bi sıkıntım yok elhamdullilah.. allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. ben kurtaj oldugumda patoloji ve genetik tetkikler yapildi ama hic bi sıkıntı yoktu.. Tamamen Allahin takdiri..

Tamamen aynı şeyleri yaşamış iz ama suan hamile olmana bayilldiimmm
Masallah 41 kere bende koruma surecindeyim
Umarım isteyen herkez kucaklar bebisini
Bu arda yasin kac

Bende araştırmıştım genelde tekrarlamazmış. Ama benim 1. de 9 haftalıkken sadece kese vardı ve düşük oldu . 2. gebeliğimde yine kalp atışı duyulmadı sadece kese vardı ve 6+3 te düşük yaptım. Sebebi araştırılcak şimdi Rabbim hayırlısını versin ama insan gerçekten yıpranıyor.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Umarım bende bir gün bebişimi kucağıma alırım

Umarım size de rabbim kucağnıza almayı nsip eder

Umarım size de rabbim kucağnıza almayı nsip eder

Aminn Canımm cümlemize inşallah bilemiyorum belki duymuşsunuzdur ama bana etrafındakiler sürekli Sübyan Muskası yazdır hocaya diyorlar 2. Kez düşük yaptığım için koruma amaçlı yaptıran varmı faydasını gören ?

Bununla ilgili muska yı ilk defa sizden duydum. Siz oturun dua edin veren de alan da Allah. Doktora gidin tedavi gerekiyorsa tedaviye başlayın tevekkül edip Allaha bırakın o tarz şeyler bana saçma gelyor

Onu bende duydum kayinvalidemden ama eskiler faydası olacağını söyledi
Üzülmesin diye tamam dedim
Üzerimde suan herşey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…