Boş Gebelik Nedir

Bununla ilgili muska yı ilk defa sizden duydum. Siz oturun dua edin veren de alan da Allah. Doktora gidin tedavi gerekiyorsa tedaviye başlayın tevekkül edip Allaha bırakın o tarz şeyler bana saçma gelyor

Herşey Allahtan tabiki tedavi olup hala kayıpları olanda var , muska takıp sağlıkla doğum yapanda. Tedavilerimizi olcaz dualarımızı etcez. Benimde net bilgim yok fakat üzerinde taşıyıp vesveseden kurtulduğunu söyleyenler var. Düşüklerinin son bulduğunu anlatanlar var. İnsanlar çare bulamayınca medet umuyor demekki.

Onu bende duydum kayinvalidemden ama eskiler faydası olacağını söyledi
Üzülmesin diye tamam dedim
Üzerimde suan herşey allahtan

Genelde eskiler anlatır ama bana hastanede genç bi bayan anlattı 2 Düşüğü varmış ve muska yazdırmış zaten içinde Kuran'dan ayetler var dedi öyle para karşılığı değil yazan ilimli cami hocaları bile var dedi. Şu an gebeliği ilerlemiş ve uykuları düzene girmiş. Peki size bir faydası var mı? Olumlu bi hissiyat falan . Şifa Allahtan Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada ben 28 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum var.

Canim ben pek bilmezdim böyle şeyleri eşimin ailesinden duydum hep
Kesinlikle para vermedik yaşlı bı amca yazdı
Hiç üzerinden eksik etmiyorum bebek için bilmiyorum ama üzerinde değilken çok huzursuz ve sinirli oluyorum
Bence faydası var dediğiñ gibi zaten kuran da yazan ayetler diye tasiyorum

Aynen Canımm Rabbim kalbimizi biliyor sonuçta inşallah bende bulabilirsem yazan birisini yazdırmayı istiyorum nasip belli olmaz şifa olur bizlere de. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah.

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

Kızlar Merhaba
25 subatta Dr gittim. Bana 5+1 de olduğumu söyledi keseyi gördük yanıp sönen Kalbide gördük 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Cuma günü kontrolum var ama nedense çok korkuyorum boş gebelik olabilir mi diye 5 ay önce kimyasal geçirdim o yüzden hep aklıma kötü şeyler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…