Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi ,?
Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi
Olabilirmiş canım bende 4 haftadayım, haftaya salı günü 5+1 ken gidicem kese görmeye, kese geç gözüküyomuş, kalp atışıda 8. Haftaya kadar zaman olabiliyoomuş senide 2022 temmuuz annelerine davet ediyorum
Yok ben çağırmıyorum. Liste orada yapıldı diye söyledim. Konu sahipleri kim hiçbir fikrim yok böyle konuşuldu diye yazmak istedim sadece. Anladım. Burası zaten açıldı neden aynı konudan sonra bir tane daha açıldı hic anlamadım. Burdakileri oraya çağırılıyor Buradaki konu sahibi zaten açtı...
Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi ,?