Boş gebelik olabilir mi korkum var ?

RaT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
5
2
1
25
Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi ,?

Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi
Kese görünüyormu canım

Hayır daha erken dedi
Olabilirmiş canım bende 4 haftadayım, haftaya salı günü 5+1 ken gidicem kese görmeye, kese geç gözüküyomuş, kalp atışıda 8. Haftaya kadar zaman olabiliyoomuş senide 2022 temmuuz annelerine davet ediyorum😍

Arkadaşlar adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testi yptim pozitif aynı gün kanda verdim pozitif cikti doktora gittik doktorda kan aldı ve hamilesin dedi 2 haftan bitti 3 e girmişsin dedi beta hcg (1183) ancak ultrasonda görüntü olmadığı için içimde korku var boş gebelik olabilir mi diye sizin de başınızdan böyle olaylar gectimi ,?
Boş gebelik yaşadım ama kese görünüyor içinde bebek olmuyor bu durum zaten 6-7.haftalarda belli oluyor

Kese için hcg 3000 olmalı canım güzel düşün güzel olsun

• Beğen
Reactions: RaT
getirme aklına öyle şeyler daha çok erken boş gebelik tanısı için 7 -8. haftaya kadar bekliyorlar. sen tadını çıkar bu güzel zamanların

Back
X