Boş gebelik olabilir mi ?

Bzykt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
81
30
3
31
Arkadaşlar merhaba. Içimdeki kurtlar birtürlü beni kemirmekten vazgeçmiyor 6+5 günlük hamileyim. 3 haftalıkken öğrendim benim için zman geçti beta hcg için yazdım falan derken herşey güzel. En son kesemde göründü. Fakat doktor geç döllenme dedi ultrasondaki son adet tarihi uyumlu değil dedi. Kese göründü ama bebek yok. Araştırdığım kadarıyla bu haftalarda bebekte hkrulmeiymis. Bilenler yardimcinolabilr mi ? Doktorum 10 gün sonra gel dedi. Bos gebelik vs bisey derdi ama bebek yok görünmüyor döllenme geç olabilir dedi. Ama benim kutlarim gece uyutmuyor . Napicam yardımcı olur musunuz ?

dış gebelik gibi bir şey değil dimi bu . konu hakkında bilgim yok ama merak ettim.

Kuzum içini ferah tut geç döllenmedir

dış gebelik gibi bir şey değil dimi bu . konu hakkında bilgim yok ama merak ettim.
Boş gebelikte kese olması gerektiği yerde fakat bebek yoktur canım dış gebelik rahim dışında bi yerde oluşuyor ikisi ayrı şeylerdir

Hayır diş değil kimyasal değil değerlerim güzel yükseldi tek sorun 6+5 te bebek görünmedi. Geç dollenme olmuş doktorum ondamdir dedi ama ben uyuamıyorum farklı farklı rüyalar görüp huysuzlanıyordu.en güzel aylarımı böyle verilmek istemiyorum

En güzel aylarımızı emin ol hepimiz aynı streste geçiriyoruz benim de kesem göründü şimdi bebek görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye düşünüyorum gece uyuyamıyorum bile

Canım seninle özelden konusmustuk hamileyim o zaman beta için yazmistim. Yani geç döllenme olunca normal mi bunlar
Evet canım normal benim de kesem çok çok minik dedi dr muhtemelen geç döllenmedir benim de canım

En güzel aylarımızı emin ol hepimiz aynı streste geçiriyoruz benim de kesem göründü şimdi bebek görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye düşünüyorum gece uyuyamıyorum bile
Ahhh bende öyleyim. Stres yapiyorum bulantılarım bas ağrılarım yetmiyormuş gibi bide bunları takiyorum

Evet canım normal benim de kesem çok çok minik dedi dr muhtemelen geç döllenmedir benim de canım
Çok şükür canım doktor geç döllenme dedi zaten ama kime dedi acaba bebek yok diyince aklım cıktı 10 güne gel dedi muhtemelen görünür dedi korkuyorum ilk bide 2 yıl vajinismusla uğraştım. Bidaha o günlere dönmekten korkuyorum

Kesenin boyutu usgde kaç çıktı? Sana göre 6+3 geç olmuşsa erken olabilir. Ama benim 5+2de hem kese hem yolk kesesi görülmüştü. Yolk varsa bebekte vardır. Kese boyutuna bak derim önce.

Kuzum 10 gün sonra bebişini de göreceksin kalp atışını da duyacaksın inşallah olumlu düşüm

Kesenin boyutu usgde kaç çıktı? Sana göre 6+3 geç olmuşsa erken olabilir. Ama benim 5+2de hem kese hem yolk kesesi görülmüştü. Yolk varsa bebekte vardır. Kese boyutuna bak derim önce.
O nerde yazıyor ultrason kağıdında acaba

Kese boyutu çok ufaksa ne demek bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…