1470 boş olma ihtimali olamaz bileKızlar merhaba ben son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama vajinal olarak da bakılmasına rağmen Yolk saç gözüküyor bebek gözükmüyor 3 hafta önce kan değerim 1470 çıkmıştı doktor bir hafta sonra tekrar bakalım boş olduğunu sanmıyorum diyor ama ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalp atışını bile duymuştum ben boş gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
Bu geç döllenme bi gebelik bence .. benim betam 2300 çıkınca doktor 5 haftalık dediKızlar merhaba ben son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama vajinal olarak da bakılmasına rağmen Yolk saç gözüküyor bebek gözükmüyor 3 hafta önce kan değerim 1470 çıkmıştı doktor bir hafta sonra tekrar bakalım boş olduğunu sanmıyorum diyor ama ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalp atışını bile duymuştum ben boş gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaBu geç döllenme bi gebelik bence .. benim betam 2300 çıkınca doktor 5 haftalık dedi
2 hafta donra görmek istedi
Normal reglime göre bende 7 haftalığım
Endişe etmeyin bence Yolk gözüküyor sonuççta
yok annesi miniktir o , ondan görünmez içini ferah tutİnşallah hayırlısı olsun hakkımızdavajinal de bakıp göremeyince acaba dedim doktor da boş olduğunu sanmıyorum diyor ama haftaya netleşicek artık
İnşallahyok annesi miniktir o , ondan görünmez içini ferah tut
Maşallah bende oğlumda o haftalarda duymuştumİnşallahbenim ikizlerime hamileyken 7 haftada kalp atışlarını duymuştum ama onlar tüp bebekti dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir
son durum nedirKızlar merhaba ben son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama vajinal olarak da bakılmasına rağmen Yolk saç gözüküyor bebek gözükmüyor 3 hafta önce kan değerim 1470 çıkmıştı doktor bir hafta sonra tekrar bakalım boş olduğunu sanmıyorum diyor ama ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalp atışını bile duymuştum ben boş gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
Merhabalar.İnşallahbenim ikizlerime hamileyken 7 haftada kalp atışlarını duymuştum ama onlar tüp bebekti dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir
Maalesef kürtaj olmak durumunda kaldım boş gebelik olmadı ama bebeğin 6.haftada gelişimi durmuş 9. Haftada kürtaj oldumson durum nedir
Değeriniz güzel yükselmiş ben de bir daha kan vermemiştim ikizlerimde kese zamanı gidip keseyi görebilirsiniz hiç erkenden gidip kendinizi strese sokmayın inşallah ikisi de tutunmuşturMerhabalar.
Bende tüp bebek yaptırdım ve yarın 5 haftalık olacağım 5. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı. 9. Gün kan testi değerim 324 çıktı 2 sonra yani transferin 11. Günü 661 çıktı. Doktorum bir daha kan vermene gerek yok kese için gidersin dedi. Onun söylediği zaman 6. Haftaya denk geliyor ama ben merakımdan cTlayacagım diye hemen gitmek istiyorum. Boş gebelikten korkuyorum. Olma ihtimali varsa belirliyi gösterirdi değil mi ? Bugün transferin 16. Günü değerim yükselmiştir
çok geçmiş olsun benim de 5+4de kesem 3mm çıktı zar zor gördü onu da. ilk gebelikle kıyasladım ben de sizin gibi haliyle. ilkinde 4+6da görmüstük keseyi ve 9mm idi. ben de korkuyorum acaba bos gebelik miMaalesef kürtaj olmak durumunda kaldım boş gebelik olmadı ama bebeğin 6.haftada gelişimi durmuş 9. Haftada kürtaj oldum
Yarın 5+1 oluyor gidip keseyi görebilirim demiDeğeriniz güzel yükselmiş ben de bir daha kan vermemiştim ikizlerimde kese zamanı gidip keseyi görebilirsiniz hiç erkenden gidip kendinizi strese sokmayın inşallah ikisi de tutunmuştur
Canım boş gebelikte yolk salc oluşamaz imkansız bebek olucakki öyle yolk sac oluşsun bunu bir hemşire olarak söylüyorum, ayrıca her gebelk aynı değin canını sıkma zamana bırak geçolsun güç olmasınKızlar merhaba ben son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama vajinal olarak da bakılmasına rağmen Yolk saç gözüküyor bebek gözükmüyor 3 hafta önce kan değerim 1470 çıkmıştı doktor bir hafta sonra tekrar bakalım boş olduğunu sanmıyorum diyor ama ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalp atışını bile duymuştum ben boş gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
Boş gebelik olması için yolk saçın olamaması gerekiyor canım ben yaşadım, geç döllenme oldu belli kiKızlar merhaba ben son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama vajinal olarak da bakılmasına rağmen Yolk saç gözüküyor bebek gözükmüyor 3 hafta önce kan değerim 1470 çıkmıştı doktor bir hafta sonra tekrar bakalım boş olduğunu sanmıyorum diyor ama ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalp atışını bile duymuştum ben boş gebelik olabilir mi böyle bir şey yaşayan var mı
Canımmmm ben gittim göründüm bugün 5+2 ydim çok şükür ikisi de tutunmuş ama biri diğerine göre daha küçüktü. Bende tedirgin oldum. Olabiliyor dedi böyle şeyler merak etmeyin dedi ama haftaya kalp atışı için çağırdı. Erken mi çağırdı bilmiyorum çoğu kişi 7. Haftada ancak duymuş. Siz ne zaman gittiniz kalp atışına ve keseyi görmeye gittiğinizde bebek var mıydıDeğeriniz güzel yükselmiş ben de bir daha kan vermemiştim ikizlerimde kese zamanı gidip keseyi görebilirsiniz hiç erkenden gidip kendinizi strese sokmayın inşallah ikisi de tutunmuştur
Çok şükür canım gözünüz aydınCanımmmm ben gittim göründüm bugün 5+2 ydim çok şükür ikisi de tutunmuş ama biri diğerine göre daha küçüktü. Bende tedirgin oldum. Olabiliyor dedi böyle şeyler merak etmeyin dedi ama haftaya kalp atışı için çağırdı. Erken mi çağırdı bilmiyorum çoğu kişi 7. Haftada ancak duymuş. Siz ne zaman gittiniz kalp atışına ve keseyi görmeye gittiğinizde bebek var mıydı
Amin Allah razı olsunÇok şükür canım gözünüz aydınbizim hep biri daha önde gitti doğuma kadar canını sıkma olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam ben de 7. Haftada duydum kalp atışını ilk gittiğimizde bebek yoktu yolk saç vardı sadece
Yolk sac ı tam nerede görmüş acaba? Ben de geçen cuma 6+2 de gittim. Doktor sadece bebek çok küçük olduğu için görünmüyor dedi. Yurt dışındayız. Dilimiz çok olmadığı için anlaşamadık da. Yolk sac ı gördü de mi öyle dedi acaba? Resimlerini paylaşayım. Bu arada kese boyutu 8.6 mmAmin Allah razı olsunhersey yolunda olsun diye çok araştırıyoruz aslında hiç iyi bir durum değil. İnsan yıpranıyor.
Ben işte bu cuma günü gideceğim. 6+2 oluyor umarım diğer kese de güzelce büyümüştür. Bende doktora sordum Yolk sac var mı gözüküyor mu diye evet var dedi. Ama ultrason kağıdından bir şey anlamadım sanırım kesenin etrafını saran beyaz tabaka demek. Atayım resmini
Ben de çok bilmiyorum ama var gibi duruyor beyaz bir halka oluyor muş zaten.Yolk sac ı tam nerede görmüş acaba? Ben de geçen cuma 6+2 de gittim. Doktor sadece bebek çok küçük olduğu için görünmüyor dedi. Yurt dışındayız. Dilimiz çok olmadığı için anlaşamadık da. Yolk sac ı gördü de mi öyle dedi acaba? Resimlerini paylaşayım. Bu arada kese boyutu 8.6 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?