Boş gebelik olabilir mi

Ay iyi çok şükür Sevindim sizin adınıza. Ultrason görüntüsü var mı acaba? Yolk sac nasıl görünüyor merak ettim de
Teşekkür ederim.
Resimde çok net değil ama alttan muayene de böyle kese içinde yuvarlak bşr yüzük şeklinde gözüyor çember gibi köşede. Oda ancak bu zamanlar da oluşuyormuş dedi. Kaç gün önce de varmış ama onda çok net değilmiş demek atarım yarın buraya

Süper. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bugün bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür

Eklentiler

• D401754E-AC11-4BFA-B8AD-C53FDC6B072A.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 60
  • BC3D6FC3-E147-4F50-A43C-54EE597B43BC.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 65
Bende haftayı bekliyorum kese için hadi hayırlısı birde kalp atışlarını duydukmu tamamdır en son beta hcg kaçtı senin ?
Adete iki gün kala en son 175 çıktı başka vermeye gerek yok artış güzel dedi doktor . Senin kaç haftalık şuan ve en son beta kaçtı

Adete iki gün kala en son 175 çıktı başka vermeye gerek yok artış güzel dedi doktor . Senin kaç haftalık şuan ve en son beta kaçtı
Ben 6 mayısta verdim adete dört gün kala 67,95 çıktı 8 mayıs adete iki gün kala 137 küsür çıktı 10 mayıs adet günümde 453,54 çıktı doktor aynı şekilde kese göremedi ama dış gebelik için yinede sürekli kan ver dedi yani iki günde bir değerlerime bakıcam haftaya kese görünür dedi beta 1000 ni geçince kese gözüküyormuş

Ben iki doktora da görüş sordum ikisi de bana testleri tekrarla demedi ya birisi pazartesi çağırdı kontrole birisi Çarşamba çağırdı. Şuan görünmez dedi aynen 1000 üzeri olunca görünüyormuş . Hakkımda hayırlısı olsun inşallah ya

Amin inşallah ❤

Bugün bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Ya çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben de bugün gittim kalp atışını gördüm iki kasa vardı biri diğerine göre daha küçük olduğu için onu birkaç gün sonra duyabiliriz dedi ama ben Vajinal muayene değil yani ama bundan sonrakileri karından yaptırmayı düşünüyorum korkuyorum çünkü Vajinal de bir sıkıntı çıkar diye bir de idrarda protein kaçağı varmış ve tiroitim çok az yüksek çıkmış onun için yarın özel hastane randevu aldım bakalım ilaç başlayacağım sizlerde dikkat edin tahlillerinizi yapın aksatmayın

Eklentiler

• 2B7EF697-15AC-4B88-98BB-2621C7B8F914.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
Hadi diğerinin de kalp atışını görürsün inşallah benim de kan pıhtılaşmam varmış. 3-4 gün önce geldi sonucum. Aspirin başlayacağım bu akşam. Karından görünebiliyorsa sizin süper. Çünkü benim karından baktı. Bsey göremiyorum. Çok kötü. Üzgünüm falan dedi. Çok kötü oldum ben de. Sonra vajinalden bakınca gördü çok şükür

canım ben de gittim bugun bebeği de gördüm kalbini de dinledim 7+6ydım doktor 7haftalık geç döllenmedir sorun yok dedi gayet iyi kalbi kese falan dedi karından göründü zaten cok sükür insallah hepimiz de sağlıklıca kucagımıza alırız

İnşallah sağ salim alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…