Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

resimleriniz çok güzel canım
göz rengininde değiseceğini hiç sanmıyorum çok güzel bir kız olacak belli
kırmızıda çok yakşımış yani masallah

sağolasın canım,
inşallah değişmez göz rengi. hep böyle maviş kalsın benim kızım.
tuana kızımızın da maşallahı var annesi.
onun albümüne de baktım, hatta bir kaçına yorum yazdım.
ne kadar büyümüş ya maşallah, çok değişmiş, çok güzelleşmiş :nazar:
bizim topiğin bebişleri afet bişey olacaklar bence.
hadi diloşla zeytinden de erkek bebişler bekliyoruz :emir_bebek:,
dengelensin sayfa. hep kız hep kız olmaz dimi :1shok:
sonra evde kalmasın bizim yaramazlar :roflol::roflol:

slm canlarım nasılsınız maşallah meleklerinize ay evet diloşla ben erkek doğuracaz
çabuk zengin olacak bizimkiler kızlar büyük olacak ya :))
iklim yerleşemedi herhalde yerleşse girerdi nete umarım herşey yolundadır
diloşşş nerdesin kuşum yaaaa
hadi yeni topikte yanlız bırakma bizii

benim kocişin ne zaman geleği belli değil ki kızlar ay adet günlerime yakın alıngan omaya başladım nedense allahtan oldum bitti kocam burda olsaydı çalışmalara başlardık :kedi:
yaprakcım umarım bir problem çıkmaz meleğin testleri iyi çıkar kurtulmuştur enfeksiyondan canım
ilsuum tuana hanım maşallah büyümüş
kızlar teyzelerine çekmişler benim gibi selvi boylu olacaklar gerçi benim kadar uzun olmalarınıda istemem koca bulması zor oluyooo 1,81 kızlar boyummmkaydirigubbakcemile2

slm canlarım nasılsınız maşallah meleklerinize ay evet diloşla ben erkek doğuracaz
çabuk zengin olacak bizimkiler kızlar büyük olacak ya :))
iklim yerleşemedi herhalde yerleşse girerdi nete umarım herşey yolundadır
diloşşş nerdesin kuşum yaaaa
hadi yeni topikte yanlız bırakma bizii

hadi inşallah zeytincim.
hatta diloşla siz ikizdoğurun da bir kız bir erkek
ikisi birden büyüsün. biz de ilsuyla erkek doğurursak
biz kızları size siz de bize verirsiniz :roflol:

eşin 1 ay sonra mı gelecekti, bu ayki yumurtlama dönemine yetişemiyecek herhalde.
neyse geç olsun ama en iyisi en güzeli olsun.

evet diloşla iklimsuyu yeni topiğe bekliyoruz.
onlarsız olmaz buralar.a.s.

benim kocişin ne zaman geleği belli değil ki kızlar ay adet günlerime yakın alıngan omaya başladım nedense allahtan oldum bitti kocam burda olsaydı çalışmalara başlardık :kedi:
yaprakcım umarım bir problem çıkmaz meleğin testleri iyi çıkar kurtulmuştur enfeksiyondan canım
ilsuum tuana hanım maşallah büyümüş
kızlar teyzelerine çekmişler benim gibi selvi boylu olacaklar gerçi benim kadar uzun olmalarınıda istemem koca bulması zor oluyooo 1,81 kızlar boyummmkaydirigubbakcemile2

sanki geçen gün 1-2 ay sonra gelecek dedin diye hatırlıyorum. öyle kalmış aklımda yani. yanlış hatırlıyorum sanırım. neyse elbet gelicek canım, hep orada kalacak değil ya.
eviniz de bitiyor. yeni ev yeni bebek derler hep eskiler inşallah öyle olur :emir_bebek:.

canım boyun 1.81 mi ay maşallah. tam selvi boylusun valla. benimki 1.70 ben de kendimi uzundan sayıyordum. niye evde kalsın ki. mankenleri görmüyormusun hepsi senin kadar bir de topuklu giyiyorlar ama çok da rağbet görüyorlar yani zemuszemus.

inşallah canım bebişimin şu enfeksiyon illeti geçmiştir. bu akşam biraz geç gidicez. dr un gün içindeki son rendevusuymuş. tahliller bugün olmaz sanırım. ama en kısa zamanda tekrarlamak lazım.

Aramıza hoş geldin Allegracım,

ben 2008 mart ayında kaybetmiştim bebeğimi.
benimde yaklaşık 7 haftalıktı. keseyi görmüştük fakat kalp atışları duyulmadı.
dr 1 hafta daha bekliyelim demişti. ama gerek kalmadı ve kanamam başladı ve ben de senin gibi kürtaja gerek kalmadan düşük yapmıştım.
çok zor bir süreçti. ama geçti çok şükür.

düşükten 5 ay kadar sonra tekrar hamile kaldım ve geçtiğimiz mayıs ayında kızım ilayda dünyaya geldi çok şükür.
umarım sen de en kısa zamanda hamile kalıp bizlere buradan müjdeli haberi verirsin canım.

Çok sağol canım inşallah. Ne güzel hemen arkasından hamile kalıp bebişini de hayırlısıyla kucağına almışsın, darısı başıma artık... Dr. 2 ay korunmamızı önermişti bize haftaya süre bitiyor, 2. reglimi de olduktan sonra kontrole gidicem bir kez daha. Sonrası da hayırlısı artık, sağlıklı olsun da... Off çok sabırsızlanıyorum ama yaa yakın zamanlarda hamile kaldığım arkadaşlar şimdi bebek hazırlıkları yapıyor ben de nasıl hevesleniyorum anlatamam :hulya:

Senin 5. ayında olmuş ama bunun bir kısmında korundunuz mu? Yani düşükten sonra doğurganlık artar derler ya ne kadar süreliğine artıyor acaba düşükten sonraki 3. ay hala daha şanslı zamanlar mı sayılır bilginiz var mı?

Çok sağol canım inşallah. Ne güzel hemen arkasından hamile kalıp bebişini de hayırlısıyla kucağına almışsın, darısı başıma artık... Dr. 2 ay korunmamızı önermişti bize haftaya süre bitiyor, 2. reglimi de olduktan sonra kontrole gidicem bir kez daha. Sonrası da hayırlısı artık, sağlıklı olsun da... Off çok sabırsızlanıyorum ama yaa yakın zamanlarda hamile kaldığım arkadaşlar şimdi bebek hazırlıkları yapıyor ben de nasıl hevesleniyorum anlatamam :hulya:

Senin 5. ayında olmuş ama bunun bir kısmında korundunuz mu? Yani düşükten sonra doğurganlık artar derler ya ne kadar süreliğine artıyor acaba düşükten sonraki 3. ay hala daha şanslı zamanlar mı sayılır bilginiz var mı?

canım evet öyle derler. düşüğün ayağımı, kolu mu içerdedir diye.
ama her zaman öyle olmayabiliyor.
bizim sayfamızın birtanesi, neşesi hepimizin çok sevdiği bir arkadaşımız var
cimbomlu diye. o kürtaj sırasında problemler yaşamış. yani hatalı bir uygulama yapılmış sanırım, rahimde yapışıklık falan olmuş. şuan halen uğraşıyor. inşallah yakında o da kalıcak.

ben düşükten 1,5 ay kadar sonra adet olmuştum. ondan sonra da 3 adet falan geçti yani. korunmadım aslında ama biz de bazı problemler vardı. pat diye hamile kalan tiplerden değilim yani.
sen de başla artık canım, bir problemin yoksa hemen kalırsın inşallah. rahat ol, stres yapma. stres çok olumsuz etkiliyor inanki. benim sorunlarım vardı zaten, bir de üstüne aşırı stres olunca haliyle gecikti. ama tabi buna da çok şükür diyorum.

cimbomlu diye. o kürtaj sırasında problemler yaşamış. yani hatalı bir uygulama yapılmış sanırım, rahimde yapışıklık falan olmuş. şuan halen uğraşıyor. inşallah yakında o da kalıcak.

ben düşükten 1,5 ay kadar sonra adet olmuştum. ondan sonra da 3 adet falan geçti yani. korunmadım aslında ama biz de bazı problemler vardı. pat diye hamile kalan tiplerden değilim yani.
sen de başla artık canım, bir problemin yoksa hemen kalırsın inşallah. rahat ol, stres yapma. stres çok olumsuz etkiliyor inanki. benim sorunlarım vardı zaten, bir de üstüne aşırı stres olunca haliyle gecikti. ama tabi buna da çok şükür diyorum.

yaa ben ne diyeyim
ne yapayım yaaaa
nasıl güzel bi yüreğin var senin

mrb güzeller
geldim ben yine
belki daha umutsuz ama daha sabırlı olarak
yeni topiğimiz uğurlu şanslı hayırlı ve bol bebişli olsun inş.

sağol canım stres olmicam diyorum şimdi ama inşallah olmam. ben de biraz sabırsız bir insanım istediğim şey hemencecik oluversin istiyorum olmazsa kafaya takıyorum. böyle yapmicam deyince de stres olmamaya çalışmaktan stres oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer kararlıyım stres olmicam :enbuyukkk:

diloşum nasılsın canım yeni topiğimiz uğurlu gelecek inş. canım ikimizede
yaprakcığım 1-1,5 ay gibi ama yinede belli olmuyo işlerine bağlı canım evet bende ikiz istiyorum ama olmaz hayatta benim klomen kullandım onda bile sadece tek yumurtam oldu millette 3-5 benim tepki veriyo ama çok çabuk büyüyooo ama çok istiyorum ikiz olmasını
diloşunda olsun ikizi allah hamiş kalıpta sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
inş. meleğinde bişe çıkmaz temiz çıkar testleri canım
dayımın karısı perş. günü doğum yaptı bebeğimiz daha hastanede ciğerinde baloncuk varmış anne karnında klima da üşütmüş sanırım yengem 24 saat çalıştırmış klimayı kızlar dikkat edin sizde canlarım
niş. bişe olmaz 5.5 yıl sonra tedavisiz oldu bebekleri

yaa ben ne diyeyim
ne yapayım yaaaa

mrb güzeller
geldim ben yine

aman yarabbim, kimleri görüyorum
hoş geldin, sefalar getirdin sayfamıza bitanem a.s..
ben de az önce senden bahsediyordum,
iyiki geldin, sensiz olmazdı buralar inanki :1hug:

topik nasıl, güzelmi, beğendin mi.
inşallah bu topikte artık hamile kalmayan, bebek sahibi olmayan kimse kalmaz.
bol sohbetli, bol bebişli günler diliyorum.

mavişi uyutmaya çalışıyorum ama direniyor zilli.
uyusa daha fazla yazışırız. diloş gördünmü mavişin albümünü.
darısı başına tatlım benim.
bi de atlı karınca fotoları var, ama onları maille yollarım hepinize.hihoyyyt

sağol canım stres olmicam diyorum şimdi ama inşallah olmam. ben de biraz sabırsız bir insanım istediğim şey hemencecik oluversin istiyorum olmazsa kafaya takıyorum. böyle yapmicam deyince de stres olmamaya çalışmaktan stres oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer kararlıyım stres olmicam :enbuyukkk:

canım ben de senin gibi, çok sabırsız,
çok tezcanlı biriyimdir, ama gelsin dedikçe hep gecikti
bu yaramazlar beklemediğin ummadığın bir anda geliyorlar nedense kaydirigubbakcemile.
ama umarım seninki seni çok bekletmez.
rahat ol, gerisi gelir zaten.

diloşum nasılsın canım yeni topiğimiz uğurlu gelecek inş. canım ikimizede
yaprakcığım 1-1,5 ay gibi ama yinede belli olmuyo işlerine bağlı canım evet bende ikiz istiyorum ama olmaz hayatta benim klomen kullandım onda bile sadece tek yumurtam oldu millette 3-5 benim tepki veriyo ama çok çabuk büyüyooo ama çok istiyorum ikiz olmasını
diloşunda olsun ikizi allah hamiş kalıpta sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
inş. meleğinde bişe çıkmaz temiz çıkar testleri canım
dayımın karısı perş. günü doğum yaptı bebeğimiz daha hastanede ciğerinde baloncuk varmış anne karnında klima da üşütmüş sanırım yengem 24 saat çalıştırmış klimayı kızlar dikkat edin sizde canlarım
niş. bişe olmaz 5.5 yıl sonra tedavisiz oldu bebekleri

çok geçmiş olsun zeytincim ya, üzüldüm bak şimdi.
inşallah biran önce sağlığına kavuşur bebecik.

sizin oralar çok sıcak oluyor dimi, bide hamilelik olunca iyice bunaldı herhalde yengen.
inşallah tez zamanda Allah şifasını verir yavrucağın.

hep öyle dilemek lazım aslında hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye.
yani bebeklerin hastalığı zor gerçekten. Allah hepsine sağlık versin.
bakalım bizimkine ne diyecek dr amcamız.

canım inşallah eşin de biran önce işlerini yoluna koyar da gelir yanına.
istediğin gibi ikizlerin olur inşallah canım. belli olmaz bu işler, olmaz deme.
hem o klomenle ilk başta az yumurta oluyor öyle dozu arttırınca çoğalıyor.

yaa ben ne diyeyim
ne yapayım yaaaa

mrb güzeller
geldim ben yine

oy oy kimler gelmiş
sayfanın neşesi umujt kaynağı :1hug:
umutsuzun -suz olumsuzluk ekini cıkartalım gülüm umutlu sabırlı diyelim .

kızlar iklimsu ile konuştum hepinize slm ı var
zor günler geçirmiş malesef tasınma esnasında ablasının kızı havale gecirmiş baya sıkıntılar geçirmişler .hastanelerde yatmış yavrucak.

kızlar iklimsu ile konuştum hepinize slm ı var
zor günler geçirmiş malesef tasınma esnasında ablasının kızı havale gecirmiş baya sıkıntılar geçirmişler .hastanelerde yatmış yavrucak.

ay bir üzücü haber daha
çok çok geçmiş olsun.
umarım şimdi daha iyidir, biran önce sağlığına kavuşur yavrucak ya.
iklimsu da bu sıkıntılar arasında epey zorlanmıştır tabi.
Allah koalylık versin inşallah.
bebeğe de acil şifalar diliyorum.

ilsu, ben diloşla ikinize maille lunapark fotolarını yolladım,
ama sana gönderirken hata oluştu,
diğer adresten yollamıştım sana, sanırım boyutları fazla geldi fotoların.
gelmiş de olabilir belki, bilmiyorum.

eğer gelmediyse diloş sana forward etsin ya
zeytin senin mailinde sorun vardı, düzeldimi
daha önce birkaç kez sana da foto yollamıştım ama hata verdi hep,
belki de benimkinden kaynaklanıyordur sorun
başka bir adres varsa gönder, sana da yollıyayım.

kızlar saat 4 olmak üzere, ben çıkayım artık,
yavaş yavaş hazırlanayım,
mavişi de hazırlıyayım.
şuanda uyuyor ama uyanır birazdan,
giydireyim onu da, biberonlarını yedek kıyafetlerini falan da hzırlıyayım
dr dan sonra da bir arkadaşıma gidicez çünkü
işimiz uzarsa eve gelemeyebiliriz.
o yüzden ancak hazırlanırım.
kendinize iyi bakın,
vakit olursa gece gelirim olmazsa sa
yarın tekrar gelirim inşallah.

cnm benim
ilk önce aramıza ve sayfamıza hoşgeldin
aynı söylediğin gibiyim bende
tıpkısının aynısı yaniiiiiii

Back
X