- Konu Sahibi telaslianne
Yolk saç var mı ys diye yazarmerhaba hanımlar ben 6 haftalık gebeyim dr a gittim kese var ama bebek yok dedi haftaya yine gitcem bebek gözükürmü lütfen yardımcı olunn cook korkuyorumboş gebelik olabilirmi yoksaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk saç var mı ys diye yazarmerhaba hanımlar ben 6 haftalık gebeyim dr a gittim kese var ama bebek yok dedi haftaya yine gitcem bebek gözükürmü lütfen yardımcı olunn cook korkuyorumboş gebelik olabilirmi yoksaaa
hiçbirşey gözükmüyo haftaya tekrar bakalım dediYolk saç var mı ys diye yazar
Hiç tedirgin olma sonradan gözükebilir bazen geç görünüyorlar rahatına bak hcg baktır iki günde birgözükmüyor dedi dr
Dr kese cok gelismemis dedi cok korkuyorumm yaHiç tedirgin olma sonradan gözükebilir bazen geç görünüyorlar rahatına bak hcg baktır iki günde bir
Ben de ayni şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama unutma sonuçta hamilesin bebeğin belki yavaş büyüyordur kötü düşünme arastırma da yapma zor ama yapmaDr kese cok gelismemis dedi cok korkuyorumm ya
.Ben de ayni şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama unutma sonuçta hamilesin bebeğin belki yavaş büyüyordur kötü düşünme arastırma da yapma zor ama yapma
İlkinde Dr iki kese de boş demişti farklı Dr a gittim onda gözüktü.
Peki senin sonucun ne cikti bos gebelikmi
İkizDi benim biri boş çıktı boş kese çok büyüyünce diğer kesede sorun oldu onun da kalbi durdu
Tekrarlamaz dedi Dr ama çok kötü oldum tabiRabbim sana hayirli bir evlat nasip etain bu durumun aynisini ben onceki gebelikte yasadim ikizdi benimde digeri bos digerininde kalbi durmustu kurtaj oldun ardan iki ay gecti gebe kaldim buda buyuk ihtimalle bos gebelik cok korkuyorum
Tekrarlamaz dedi Dr ama çok kötü oldum tabi