boş gebelik sonucu kürtaj oluyorum

sebebim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
391
0
96
Arkadaşlar,

bu sefere size müjdeli bi haber veremeyeceğim çünkü sabah kürtaj olmaya gidiyorum. Dr söyleyince şok oldum ve o günden beri ağlamaktan başka bişey yapamıyorum böyle elim kolum bağlandı sanki ...

sonuç boş gebelik kese var ama bebek yok ... çok korkuyorum ama olmak zorundaymışım Dr öyle söyledi. Başka bir tedavisi yokmuş...

Allahım hiç kimseye yaşatmasın bi anda içinde bişeyin olduğunu öğreniyosun mutluluktan havalara uçuyosun aradan 2 hafta geçiyo ve içinde bişey olmadığını öğreniyosun... inanın ne diyceğimi bilemiyorum artık.

Burada sizin yazdıklarınızdan çok şey öğrendim hep bi umut hep morel oldunuz benim hayatımda....

Dualarınızı esirgemeyin...

Hoşçakalın...

Yüce Allahım, yardımcın olsun... bende 2 boş gebelik yaşadım seni çok ii anlıyorum...
ama sakın ümidini kaybetme.. herşey olacagına varıyor.. moralini yüksek tut ki diger gelecek bebek sana iyi tutunsun.. çok geçmiş olsun.. ii bak kendine canım...

canım Allah hakkında hayırlısını versin.. benimde kesede bebeğim görünmüyor.. yolk kesesi var ama bebek yok.. normal gebelik keseside zor görünmüştü.. doktor yolk olması iyi demişti.. aşılama ile hamile kalmıştım..bu cuma herşey belli olacak..
rabbim inşallah en kısa sürede bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

canım çok geçmiş olsun bende bugün kötü haberi aldım kesenin içinde bebek yoktu hayal kırıklığına uğradım benimki kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun

cok uzuldum.Ne zamandir senden haber almayi bekliyordum.Gecmis olsun oncelikle ve lutfen cok uzulme.Hersey Allah dan bunu unutma ve herseyin hayirlisi olsun hakkinda.En kisa zamanda iyi haberlerini bekliyorum.

Alah yar ve yardımcın olsun canım,BUGÜN BOL BOL DUA ET,İNŞ. Rabbim bu sevinci sana yaşatacaktır,A.e.ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…