• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik yardım

alya2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
67
23
3
29
Merhaba kızla geçen konu açmıştım 6+3 de özel hastane boş gebelik dedi
Bende devletde bugüne randevu aldım kese ve kalp atışı gördü
5+4 dedi
Geriden geliyo yani
Cuma görünmeyen bebek bi anda pazartesi nasıl çıktı anlamadım
Bi yanlışlık olabilir mi devlet de

Merhaba kızla geçen konu açmıştım 6+3 de özel hastane boş gebelik dedi
Bende devletde bugüne randevu aldım kese ve kalp atışı gördü
5+4 dedi
Geriden geliyo yani
Cuma görünmeyen bebek bi anda pazartesi nasıl çıktı anlamadım
Bi yanlışlık olabilir mi devlet de
Hayır bir yanlışlık yok bazı asalak doktorlar senin regli tarihinin ne sen normalde gecikme yaşıyor musun , gec mi yumurtladin bunlari onemsemiyor ki bakıyor gönderiyor
Benim dongum 34 günde bir olurum . Reglim iki gün gecikti diye gitmistim mol gebelik demislerdi boş gebelik gibi Bir şey ama daha tehlikeli. Sonra biraz bekleyip başka bir hastaneye gittim öğrendim ki geç yumurtladugim için geç dollenmis o yüzden 1 hafta önce bakınca gorememeleri normal dedi şuan 7 haftalık gebelik

Hayır bir yanlışlık yok bazı asalak doktorlar senin regli tarihinin ne sen normalde gecikme yaşıyor musun , gec mi yumurtladin bunlari onemsemiyor ki bakıyor gönderiyor
Benim dongum 34 günde bir olurum . Reglim iki gün gecikti diye gitmistim mol gebelik demislerdi boş gebelik gibi Bir şey ama daha tehlikeli. Sonra biraz bekleyip başka bir hastaneye gittim öğrendim ki geç yumurtladugim için geç dollenmis o yüzden 1 hafta önce bakınca gorememeleri normal dedi şuan 7 haftalık gebelik
Ya zaten bazı doktorlar kitabı ezberlemiş gibi hep aynı cümleler . Kitap 6 haftalık diyosa kesinlikle o olacak gibi davranıyorlar . Herkesin bünyesi farklı bunu hesaba koymuyorlar
İnşş sağlıkla kucağına alırsın 💖

Ya zaten bazı doktorlar kitabı ezberlemiş gibi hep aynı cümleler . Kitap 6 haftalık diyosa kesinlikle o olacak gibi davranıyorlar . Herkesin bünyesi farklı bunu hesaba koymuyorlar
İnşş sağlıkla kucağına alırsın 💖
Aminn inşallah sende ❣️

Back
X