bos gebelık YARDIMMMMMMMMM :(

Doktorunu degıstır bence dırek baska doktora gıt kuzu ben ole yaptım ben ozel muhayenaneye gıdıyodum 150 lıracık gebelıgı o takıp ettı doktor ama bırktım bıraz para ıcın yapıo gıbı bazı seylerı sımdıkı doktorum bayan ıı bı kadın dusun ben en cok korktugum kurtajdan sonra ıltıhaptı allah korusun tuplere bıle zararmıs elle muhayane ettı falan ıltıhap vrmı yokmu dıye kan tahlılı ıdrar yarında smear kultur aldırcm ısallah hamıle kalırız allah bı daha nasıp eder sen dusukmu yaptın kurtajmı?

Mrb ben yeni uyeyim, Bende imzami sizin gibi yapmak icin ne yapmaliym?

ne kadar dır olmuyo cnm boyle duydukca herkesın ne hıssettıgını bızzat anlıorum daha cok uzuluyorum sana da cok gecmıs olsun ınsallh rabbım yuzumuze bakar bızı de guldurur...... bende dusukten sonra adet duzensızlıgı basladı 3 gun 5 gun ya gec ya erken oluo bu da kafama cok takılıo o yuzden bu ay ovulasyon almıstı esım ama dogru duzgun ne cıft cızgı gordum ne sılık test mı bozuktu bende mı bı tuhaflık var ıyıce kafam bozuldu sonrada buraya yazdım paylastım derdımı :( cvp verdıgın ıcın cok tesekkur edrm

cnm. netim cok az. surekli bakamiyrm. ben eylul 2012 de ilk dusugu yaptim. 4. ay hamileydim. yani 3 ay korundum sadece.
onu da 1 mart 2013 de kaybettim. ikisi de kurtaj.

4 aydir da korunuyrm. deli gibi korkuyrm gebelikten. cok istiyrm ama ayni acilari yasamak da istemiyrm.
sen diger topige gel. yardimci oluruz. gebe kalmani kolaylastirir. "ateş ölçme yöntemi"

Back
X