soru neydı?Boş gebelik yaşayan varmı arkadaslar
Şuan gebeyim 7+6 ve doktorlar boş gebelik oldugunu söylediler haftaya kürtaj olucam bir ümit varmıdır haftaya kadar bebegi görüp kalp atışını duyarmıyımsoru neydı?
Şuan gebeyim 7+6 ve doktorlar boş gebelik oldugunu söylediler haftaya kürtaj olucam bir ümit varmıdır haftaya kadar bebegi görüp kalp atışını duyarmıyım
ben 6 7 . 8. haftalarda kontrol oldum. hep bı umıt . ama 9+4 de aldırdık mecbur. 8 haftaya gerılemıstıler.:S haftasına uyumlu bı kese guzel ve duzenlı artan bı bhcg vardı. doktor eger 7. haftaya kadar yolk sac yoksa umıtlenmeyız demıstı ıkı kese oldugunu gorduk. onda yolk sac vardı yoktu anlayamadı bekleyelım dıye 1 hafta onun ıcın zman verdı.. ben can bu sonucta beklemek ıstedım. kendı dusermıs dıye de soylemıstı ama dusmedıler ılacla bıle keseler ayrılmadı kurtaj oldum sabahına. dolmadı ıcı . 1 tanesınde yolk sac varmıs son kontrolde netlesmıs oldu ogrendık o da bos sayılıyor ıste. ben ıcı dolan gormedım ama kalp atısı duyulmasıysa gec duyulabılıyor
Sizin adınıza cok üzüldüm bendede ne bebek nede yolk sac görünmedi zaten tüp bebek tedavisiyle ikinci denememde hamile kaldım oda hüsran maalesef bende ümidimi iyice yitirdim doktor kendisi düşmez dedi haftaya kürtaj olucam sizin ilk gebelikmiydiben 6 7 . 8. haftalarda kontrol oldum. hep bı umıt . ama 9+4 de aldırdık mecbur. 8 haftaya gerılemıstıler.:S haftasına uyumlu bı kese guzel ve duzenlı artan bı bhcg vardı. doktor eger 7. haftaya kadar yolk sac yoksa umıtlenmeyız demıstı ıkı kese oldugunu gorduk. onda yolk sac vardı yoktu anlayamadı bekleyelım dıye 1 hafta onun ıcın zman verdı.. ben can bu sonucta beklemek ıstedım. kendı dusermıs dıye de soylemıstı ama dusmedıler ılacla bıle keseler ayrılmadı kurtaj oldum sabahına. dolmadı ıcı . 1 tanesınde yolk sac varmıs son kontrolde netlesmıs oldu ogrendık o da bos sayılıyor ıste. ben ıcı dolan gormedım ama kalp atısı duyulmasıysa gec duyulabılıyor
Ben yasadim mart ayinda 8 haftalik olmustu kese cok guzel buyumus fakat icinde hicbir olusum yoktu. Düsük olmadi bende kese buyumeye devam ettigi icin Biraz daha bekleyip kürtaj oldum maalesef.Boş gebelik yaşayan varmı arkadaslar
Benimde aynı şekilde kesem cok güzel gelişti fakat içi boş çok geçmiş olsun rabbim inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla alalım yavrucaklarımızı kucağızaBen yasadim mart ayinda 8 haftalik olmustu kese cok guzel buyumus fakat icinde hicbir olusum yoktu. Düsük olmadi bende kese buyumeye devam ettigi icin Biraz daha bekleyip kürtaj oldum maalesef.
Ben 7 haftalıkken gittim kese boş dedi doktor bir hafta daha bekleyelim dedi dün kese gene boştu kürtaj oldumBoş gebelik yaşayan varmı arkadaslar
Bulantı ve konulara karşı hassasiyet varmıydı acabaBen yasadim mart ayinda 8 haftalik olmustu kese cok guzel buyumus fakat icinde hicbir olusum yoktu. Düsük olmadi bende kese buyumeye devam ettigi icin Biraz daha bekleyip kürtaj oldum maalesef.
Hayir hic olmadi sadece adet olucakmis gibi agrim vardi birkac gun goguslerim cok aciyordu sonra o da gecti.Bulantı ve konulara karşı hassasiyet varmıydı acaba
Ben anlamadım 6 haftada kesem boş göründü bugün 6+3 oldum son adet tarihime göre ama bulantı koku hassasiyeti başladı acaba oluştumu emriyo yoksa boş gebelik belirtisimi anlamadım dr bir hafta sonra gel dedi göhüsler şişti iyice kafam karıştı sevinemiyorum halimeHayir hic olmadi sadece adet olucakmis gibi agrim vardi birkac gun goguslerim cok aciyordu sonra o da gecti.
Bulanti koku hassasiyeti bos gebelikte de oluyor normal hamile belirtisinden farki yok zaten 6.haftada yolk sac olusmasi lazim canim normalde benim olusmadi kese bombostu ama gec gorunen de var bekle biraz daha ben 2 doktora gorundum sen de emin olmak icin farkli bir doktora daha gorunebilirsinBen anlamadım 6 haftada kesem boş göründü bugün 6+3 oldum son adet tarihime göre ama bulantı koku hassasiyeti başladı acaba oluştumu emriyo yoksa boş gebelik belirtisimi anlamadım dr bir hafta sonra gel dedi göhüsler şişti iyice kafam karıştı sevinemiyorum halime
Yolk sacı da göremedim dedi bende aynı hastanede farklı doktora aldım randevu cuma bakalım ne diycek çok üzgünüm sanırım kendimi kötüye de hazırladımBulanti koku hassasiyeti bos gebelikte de oluyor normal hamile belirtisinden farki yok zaten 6.haftada yolk sac olusmasi lazim canim normalde benim olusmadi kese bombostu ama gec gorunen de var bekle biraz daha ben 2 doktora gorundum sen de emin olmak icin farkli bir doktora daha gorunebilirsin
Cok iyi anliyorum duygularinizi hamilesin bekliyosun bos oldugunu ogreniyosun o hayal kirikliginin acisi cok kotu maalesef ama siz yine de umudunuzu kaybetmeyin.Haftaya gorunedebilir Biz de bu ay yeniden dusunuyoruz ama bende bu yine olur mu travmasini nasil asarim bilemiyorum.Yolk sacı da göremedim dedi bende aynı hastanede farklı doktora aldım randevu cuma bakalım ne diycek çok üzgünüm sanırım kendimi kötüye de hazırladım
İnşallah güzel bebeğine kavuşursun bitanem aslında üzülüyoruz yıpranıyoruz ama belkide bunda da görmediğimiz bir hayır var bakalım ne olcakCok iyi anliyorum duygularinizi hamilesin bekliyosun bos oldugunu ogreniyosun o hayal kirikliginin acisi cok kotu maalesef ama siz yine de umudunuzu kaybetmeyin.Haftaya gorunedebilir Biz de bu ay yeniden dusunuyoruz ama bende bu yine olur mu travmasini nasil asarim bilemiyorum.
Cok tesekkur ederim insallah sen de haftaya cok guzel haberler alir bebegini gorursun ama olmasa da vardir bir hayir demek lazim sanirim allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah güzel bebeğine kavuşursun bitanem aslında üzülüyoruz yıpranıyoruz ama belkide bunda da görmediğimiz bir hayır var bakalım ne olcak
İnşallah bebeğimCok tesekkur ederim insallah sen de haftaya cok guzel haberler alir bebegini gorursun ama olmasa da vardir bir hayir demek lazim sanirim allah isteyen herkese nasip etsin
Canım merhaba bende ıkı saat önce boş gebelikten kürtaj oldum senin durumun nasılBoş gebelik yaşayan varmı arkadaslar
Merhabalar cok gecmiş olsun bende dün saat 11 de kürtaj oldum aynı gğn olmuşuzCanım merhaba bende ıkı saat önce boş gebelikten kürtaj oldum senin durumun nasıl
Çok geçmiş olsun nasılsın peki kanaman var mı?Merhabalar cok gecmiş olsun bende dün saat 11 de kürtaj oldum aynı gğn olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?