Boş gebelik

Merhabalar,
Boş gebelik sonrası kürtajdan 2 hafta sonra regl oldum, çok mu erken?

merhaba ben 19 temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum fakat bu durumu henüz atlatamadım bundan sonra çocuğum olurmu tek kaygım bu boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kaç ay sonra hamile kalmam uygun ve bir daha çocugum olurmu cok kaygılıyım

Merhaba. Bende nisan ayinda bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum. Doktorum sagliksiz sperm ve yumurtadan olur ama bi ihtimal kan pihtilasmasindan boyle olmus olabilir dedi kan pihtilasmasi testi icin devlet hastanesine gittim oradaki doktor kan pihtilasmasi testinin yaninda esime ve bana ayri ayri kromozom incelemesi istedi sizdede oldumu?

Seni çok iyi anlıyorum insan dünyalar onun olmuşken boş gebelik diyince dünyası başına yıkılmış gibi hissediyor ama merak etme geçiyor rabbim büyük bizede nasip edicek insllh Birgün kiminin bir ay sonra oluyor kiminin 5 ay kimi 2 yıl inşllh hemn olurlar kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar cabuk olur cnm dua et hep bizim derdimizin cagresi dua cnm

Seni çok iyi anlıyorum insan dünyalar onun olmuşken boş gebelik diyince dünyası başına yıkılmış gibi hissediyor ama merak etme geçiyor rabbim büyük bizede nasip edicek insllh Birgün kiminin bir ay sonra oluyor kiminin 5 ay kimi 2 yıl inşllh hemn olurlar kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar cabuk olur cnm dua et hep bizim derdimizin cagresi dua cnm

teşekkür ederim bu durum psikolojimi ve evliliğimi o kadar etkiledi ki daha 3 aylık evliyim ama eşime kürtajdan sonra sorun yaşatmaya başladım bu işlerini de etkiliyor evliliğimizide etkiliyor birbirimize o kadar yakışmayan durumlar yaşatıyoruz insan kimseyle paylaşamayınca kendini çok yanlız hissediyor

Cnm çok iyi anliyorum bizde yaşadık yaşıyoruz daha gecicek diye yalan söyleyemem sana ama bu bir donem insan atlatiyor bizde çok üzdük birbirimizi çok yaraladik 2bucuk yıl ama anca alıştık biz bu duruma inşallah sizin ki çok daha kısa sürer önemli olan aile birliğini dirliği ni bozmamak bizde ben çok üzdüm eşimi ama o hep bilincin deydi asıl benim bu olmadigimin üzüntüden bunları yaptığımın şükür bende atlattım takmaya çalışıyorum ben ilk değilim sonda olmucam diyorum kendime cnm iyi geliyor

Kendini yanlış hissetme her zamn yaz konuşalım hepimiz yaşıyoruz

bnde sizinle ayni durumdayim bizde esimle birbirimizi cok yiprattik bos gebelikten sonra uc aydir deniyoruz ama olmuyo olmadikca daha cok yipraniyoruz

Valla bende ikici hamile kaldigimda çok baktım çok düşük bir ihtimalle diyordu ama oda geldi beni buldu herkese olucak diye bişey yok

Bu konunun üstünden yıllar geçmiş bende iki kez boş gebelik yaşadım acaba bunun sebebi nedir doktorlar size ne dedi ve daha sonra çocuğunuz oldu mu merak ettim
Umarım Cevap yazarsınız çok merak ediyorum

İki kere boş gebelk mı gecrdın
Merhaba siz iki kere mi boş gebelik yaşandınız bende çok merak
EDiykrum bendenizi kez boş gebelik geçirdim birdaha olur mu Açaba ve sebebi nedir acaba ?

Bu konunun üstünden yıllar geçmiş bende iki kez boş gebelik yaşadım acaba bunun sebebi nedir doktorlar size ne dedi ve daha sonra çocuğunuz oldu mu merak ettim
Umarım Cevap yazarsınız çok merak ediyorum

Cnm ben sonra bide kimsayal gebelik yaşadım doktor bişey demiyor ama araştırdığım kadarıyla sprem yada yumurta kalitesizliğin den oluyormuş şimdi tüp bebek yaptirdim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah ise yarar

Merhaba siz iki kere mi boş gebelik yaşandınız bende çok merak
EDiykrum bendenizi kez boş gebelik geçirdim birdaha olur mu Açaba ve sebebi nedir acaba ?

Ewt cnm iki kere boş gebelik oldu genetik ve kan pıhtılaşması testleri yaptırdım genetik iyi çıktı şükür pihtilasmada çok doktora gittim ama hepside iğne kullanmama gerek yok dediler ama tüp bebeğe başladım şimdi doktora istedim şükür verdiler insllh cagrem bu iğne olur

İnşallah canim bende iki kez boş gebelik yaşadım ama benim
Bjrtane sağlıklı çocuğum var sonrası iki kez boş gebelik peki testleri sadece sen mi yaptın eşin de yaptırdı mi?
Sebebi bilinmiyormuş bu boş gebeliklerin sistem istemez kafama takıyorum bende bu son zamanlarda çok stressliydim her konu da açana o yüzden mi diyodum acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…