İki kere boş gebelk mı gecrdınCnm çok erken bende iki kere oldum biri 40 gün sonra oldu biri 30 gün fln sonra oldu hiç stres yapma belki soğan suyu yapa bilirsin iyi gelir
İki kere boş gebelk mı gecrdın[/QUO
Maalesef 2 kere
Ya tekrarlanmz demişlerdı ama
Merhabalar,
Boş gebelik sonrası kürtajdan 2 hafta sonra regl oldum, çok mu erken?
merhaba ben 19 temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum fakat bu durumu henüz atlatamadım bundan sonra çocuğum olurmu tek kaygım bu boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kaç ay sonra hamile kalmam uygun ve bir daha çocugum olurmu cok kaygılıyım
merhaba ben 19 temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum fakat bu durumu henüz atlatamadım bundan sonra çocuğum olurmu tek kaygım bu boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum kaç ay sonra hamile kalmam uygun ve bir daha çocugum olurmu cok kaygılıyım
Seni çok iyi anlıyorum insan dünyalar onun olmuşken boş gebelik diyince dünyası başına yıkılmış gibi hissediyor ama merak etme geçiyor rabbim büyük bizede nasip edicek insllh Birgün kiminin bir ay sonra oluyor kiminin 5 ay kimi 2 yıl inşllh hemn olurlar kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar cabuk olur cnm dua et hep bizim derdimizin cagresi dua cnm
teşekkür ederim bu durum psikolojimi ve evliliğimi o kadar etkiledi ki daha 3 aylık evliyim ama eşime kürtajdan sonra sorun yaşatmaya başladım bu işlerini de etkiliyor evliliğimizide etkiliyor birbirimize o kadar yakışmayan durumlar yaşatıyoruz insan kimseyle paylaşamayınca kendini çok yanlız hissediyor
teşekkür ederim bu durum psikolojimi ve evliliğimi o kadar etkiledi ki daha 3 aylık evliyim ama eşime kürtajdan sonra sorun yaşatmaya başladım bu işlerini de etkiliyor evliliğimizide etkiliyor birbirimize o kadar yakışmayan durumlar yaşatıyoruz insan kimseyle paylaşamayınca kendini çok yanlız hissediyor
teşekkür ederim:)Kendini yanlış hissetme her zamn yaz konuşalım hepimiz yaşıyoruz
bnde sizinle ayni durumdayim bizde esimle birbirimizi cok yiprattik bos gebelikten sonra uc aydir deniyoruz ama olmuyo olmadikca daha cok yipraniyoruzteşekkür ederim bu durum psikolojimi ve evliliğimi o kadar etkiledi ki daha 3 aylık evliyim ama eşime kürtajdan sonra sorun yaşatmaya başladım bu işlerini de etkiliyor evliliğimizide etkiliyor birbirimize o kadar yakışmayan durumlar yaşatıyoruz insan kimseyle paylaşamayınca kendini çok yanlız hissediyor
Valla bende ikici hamile kaldigimda çok baktım çok düşük bir ihtimalle diyordu ama oda geldi beni buldu herkese olucak diye bişey yok
Cnm çok geçmiş olsun inan bunlara hiç takılma benim ilk boş gebeligimde 5 ay korunmadik ama olmadı da sonra hamile olduğumu oglendim tabi daha önce yaşadığım boş gebelik ten dolayı sevinemedim bile tabi oda boş gebelik oldu bunada şükür hamile kaldım dedim şimdi 4 ay oldu kimi doktor hemn dene dedi kimi 3 ay kime doktor 6 ay nasip diyorum ben artık 4 ay korunmadik ama olmadı inşallah seni. Hemen sağlık bi gebeliğin olur
Merhaba siz iki kere mi boş gebelik yaşandınız bende çok merakİki kere boş gebelk mı gecrdın
Bu konunun üstünden yıllar geçmiş bende iki kez boş gebelik yaşadım acaba bunun sebebi nedir doktorlar size ne dedi ve daha sonra çocuğunuz oldu mu merak ettim
Umarım Cevap yazarsınız çok merak ediyorum
Merhaba siz iki kere mi boş gebelik yaşandınız bende çok merak
EDiykrum bendenizi kez boş gebelik geçirdim birdaha olur mu Açaba ve sebebi nedir acaba ?
Ewt cnm iki kere boş gebelik oldu genetik ve kan pıhtılaşması testleri yaptırdım genetik iyi çıktı şükür pihtilasmada çok doktora gittim ama hepside iğne kullanmama gerek yok dediler ama tüp bebeğe başladım şimdi doktora istedim şükür verdiler insllh cagrem bu iğne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?