- 11 Kasım 2018
- 52
- 19
- 88
- 27
- Konu Sahibi yenievli01
-
Canım benimde 1 haftada çok yavaş büyümüştü doktor bebek aspirini kullanmamı söyledi kullandım halada devam ediyorum şükürler olsun herşey yolunda ama sabki boş gebelik demek için biraz erken değil mi ben 8. Haftaya kadar bekliyorlar diye okumuştumKızlar herkese merhaba.6 buçuk haftalık hamileyim.Geçen hafta doktora gittim kese 6mm di.2Gün sonra tekrar baktır dedi ve kese hala aynıydı ve beni oldukça korkuttu kesen gelişmiyor boş gebelik olabilir dedi.Normal gebelik belirtilerini yaşıyorum fakat kasığa girmesi gereken ağrı çoğu zaman benim karnım da oluyor hamile olupta bu süreci atlatanlar bana yardımcı olabilir mi?Yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum
Evet bende genelde öyle okudum çoğu yerde,ilk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum.Dün geceden beri ağrılarımın artması beni iyi ve telaşlandırdı.Reglim önceden de çok düzensizdi doktor o sebeple boş gebelik olabilir dedi o gündem beri diken üstündeyim,kontrole bi yandan gitmek isterken diğer yandan ayağım gitmiyorBoş gebelik yasamis biri olarak soyluyorum 8.haftaya kadar belli olmaz sabredin ve 8.hf doktora gidin...
Canım benimde 1 haftada çok yavaş büyümüştü doktor bebek aspirini kullanmamı söyledi kullandım halada devam ediyorum şükürler olsun herşey yolunda ama sabki boş gebelik demek için biraz erken değil mi ben 8. Haftaya kadar bekliyorlar diye okumuştum
Ya doktorların konuşmaları insanı çok telaşlandırıyor birinin dediğini diğeri demiyor bugün kontrolüm var lakin kötü birşey duymaktan çok korkuyorum .İnşallah bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırızCanım benimde 1 haftada çok yavaş büyümüştü doktor bebek aspirini kullanmamı söyledi kullandım halada devam ediyorum şükürler olsun herşey yolunda ama sabki boş gebelik demek için biraz erken değil mi ben 8. Haftaya kadar bekliyorlar diye okumuştum
Bende boş gebelik geçirdim canım 6. Haftada lekelenme başlamıştı progestan kullanmama rağmen kırmızıya döndü ve 8. hafta biterken düşük yaptım eğer sagliksizsa üzülme ama umarım bebeğini görürsün ve boş gebelik değildirKızlar herkese merhaba.6 buçuk haftalık hamileyim.Geçen hafta doktora gittim kese 6mm di.2Gün sonra tekrar baktır dedi ve kese hala aynıydı ve beni oldukça korkuttu kesen gelişmiyor boş gebelik olabilir dedi.Normal gebelik belirtilerini yaşıyorum fakat kasığa girmesi gereken ağrı çoğu zaman benim karnım da oluyor hamile olupta bu süreci atlatanlar bana yardımcı olabilir mi?Yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum
Rabbim en kısa zamanda sana yeniden anneliği tattırsın inşallah canım.Doktordan geldim ve bebeğimizi çok şükür gördüm.Ağrının sebebi bazı hamilelerde rahim büyürken kasık yerine karın ağrırmış,kanama olmadığı sürece hiçbir ağrıdan korkma dedi.Çok şükür iyiyiz şimdiBende boş gebelik geçirdim canım 6. Haftada lekelenme başlamıştı progestan kullanmama rağmen kırmızıya döndü ve 8. hafta biterken düşük yaptım eğer sagliksizsa üzülme ama umarım bebeğini görürsün ve boş gebelik değildir
Bende suan hamileyim canım bazı sıkintilarimiz var atlaticaz insallah kalp atışı için bekliyorum Rabbim hayirlisini versinRabbim en kısa zamanda sana yeniden anneliği tattırsın inşallah canım.Doktordan geldim ve bebeğimizi çok şükür gördüm.Ağrının sebebi bazı hamilelerde rahim büyürken kasık yerine karın ağrırmış,kanama olmadığı sürece hiçbir ağrıdan korkma dedi.Çok şükür iyiyiz şimdi
Amşn canım amin inşallah sağ Salim kavuşalım biran önceBende suan hamileyim canım bazı sıkintilarimiz var atlaticaz insallah kalp atışı için bekliyorum Rabbim hayirlisini versin
Canım gebeliğin kaçıncı haftasında göründü bebeğin bende 7+4 teyim.bugün doktorun boş gebelik ihtimali yüksek dedi haftaya kadar bekleyelim dedi korkuyorumBende suan hamileyim canım bazı sıkintilarimiz var atlaticaz insallah kalp atışı için bekliyorum Rabbim hayirlisini versin
Canım 5. Haftada kese 6 haftada bebeğimi gördüm kalp atışıyla beraber ama bazen sat tarihiyle bir olmuyor ultrason la hesaplanan farklı oluyorCanım gebeliğin kaçıncı haftasında göründü bebeğin bende 7+4 teyim.bugün doktorun boş gebelik ihtimali yüksek dedi haftaya kadar bekleyelim dedi korkuyorum
Canım ben düşük yaptım ama 5 hafta 6 günlük ken görmüştüm alttan baktı mi doktorCanım gebeliğin kaçıncı haftasında göründü bebeğin bende 7+4 teyim.bugün doktorun boş gebelik ihtimali yüksek dedi haftaya kadar bekleyelim dedi korkuyorum
Evet alttan baktı göremiyorum dedi kesen 20cm 25 olana kadar bekleyelim dedi ama %90 boş gebelik dedi çok üzgünümCanım ben düşük yaptım ama 5 hafta 6 günlük ken görmüştüm alttan baktı mi doktor
Allah yardimcin olsunEvet alttan baktı göremiyorum dedi kesen 20cm 25 olana kadar bekleyelim dedi ama %90 boş gebelik dedi çok üzgünüm
Canim bende senle ayni durimdayim gecen hafta gittim doktora 7+4 gunluk 8.ci haftaya kadar bekliyelim dedi pazartesi gorunucem insallah bebegm benimledirEvet alttan baktı göremiyorum dedi kesen 20cm 25 olana kadar bekleyelim dedi ama %90 boş gebelik dedi çok üzgünüm
Bugün gittim doktora kese 25 cm olmuş boş gebelik dedi yarın operasyona alacak doktor hanım.Allah yardımcımız olsun hepimizinCanim bende senle ayni durimdayim gecen hafta gittim doktora 7+4 gunluk 8.ci haftaya kadar bekliyelim dedi pazartesi gorunucem insallah bebegm benimledir
İnşallah canım beklemedeyim ilk bebegimde kürtajla sonlandı korkuyorum yine aynı şey olmasından ölü bebekti ilk bebegim gelişmediNeler neler cikti gebelikte binlerce risk varmis onu ogrenmis olduk yolk kesesini falan bilmiyorum insallah bebegin gecte olsa kendini gösterir... eskiden kanamasi olan kadin evde düşük yaparmis adeti gecikende hamile oldugunu anlarmış gerci dogumlarda ölüm oranida bir o kadar fazlaymis.. mesela benim kanamam yok ama ultrasonda ic kanama tespit edildi ultrasona girmesem haberim bile olmayacakti allah annelere güç versin kimsenin kucagini boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?