12 mm olması bekliyoruz canım bide geç döllenme olunca herşey geç oluyo iyice tedirgin oluyorum bende zor bi süreç canımCnm iyi bir doktorsa yolk kesesini olup olmadigini anliyor insallah gorursun ama daha cok kucuktur kesen
Aynen zor bir surec cok iyi anliyorum seni hele birde dr aciklama yapmiyorsa insasanin kafasi dahada karisiyor benimki 9 haftalikti alindiginda aklimda bir sor isareti kalmasin diye bekledim yarin hayirli haberlerini alirsin insallah12 mm olması bekliyoruz canım bide geç döllenme olunca herşey geç oluyo iyice tedirgin oluyorum bende zor bi süreç canım
Umarım yaa inşallah çok korkuyorum kötü bişi diyecek diye gerçekten Rabbim kötü şeyler yaşatmasın bidaha hiçbi anne adayına anneye çok zorAynen zor bir surec cok iyi anliyorum seni hele birde dr aciklama yapmiyorsa insasanin kafasi dahada karisiyor benimki 9 haftalikti alindiginda aklimda bir sor isareti kalmasin diye bekledim yarin hayirli haberlerini alirsin insallah
Amin amin cnm hic korkma Allah sığın bol dua etUmarım yaa inşallah çok korkuyorum kötü bişi diyecek diye gerçekten Rabbim kötü şeyler yaşatmasın bidaha hiçbi anne adayına anneye çok zor
Tamam canım çok saol Allah razı olsunAmin amin cnm hic korkma Allah sığın bol dua et
Naptin cnm gittinmi doktoraTamam canım çok saol Allah razı olsun
Gittim canım bugün bu zamana kadar hep vajinal muayene oluyodum şimdi ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok dediler haftaya tekrar gel dediler inşallah onuda görürüz dua et lütfenNa
Naptin cnm gittinmi doktora
Ederim cnm insallah görünür bebişin dr bir sorun gormediyse kafana takma daha cok kucuk kese cnmGittim canım bugün bu zamana kadar hep vajinal muayene oluyodum şimdi ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok dediler haftaya tekrar gel dediler inşallah onuda görürüz dua et lütfen
Gerçekten küçük mü canım yaa 15 mm felan dedi araştırdım yolk kesesi görünür filan dediler ama bişey demedi doktor diyorum ki acaba vajinal muayene yaptırsaydım daha net çıkar miydi bişeyler kafam karışıkEderim cnm insallah görünür bebişin dr bir sorun gormediyse kafana takma daha cok kucuk kese cnm
Aklina takildiysa canm baska bir doktora daha git doktor ne dedi tam olarakGerçekten küçük mü canım yaa 15 mm felan dedi araştırdım yolk kesesi görünür filan dediler ama bişey demedi doktor diyorum ki acaba vajinal muayene yaptırsaydım daha net çıkar miydi bişeyler kafam karışık
İstanbuldayım canım burdaki hastaneler kötü baya buraya gelin geldim bi 50 önce felan. Bana dedi ki her seferinde farklı doktora gitme aynısına git dedi ama mümkün değil randevu lok doktorlar hepsi farklı konuşuşo ultrasonda baktı kese göründü bebek yok daha haftaya tekrar gel dediler sadece bu bide giderek bulantılarım artmaya başladı özellikle sabahlarıAklina takildiysa canm baska bir doktora daha git doktor ne dedi tam olarak
hangi ildesin cnm
Bende mayısta kurtaj oldum boş keseydi. Ama şükür Ağustos'ta tekrar hamıle kaldımKızlar kesesi oluşup bebeği oluşmayanlar var mı sonrasında neler yaşadınız paylaşır mısınız
Sen nası oldu canım anestezili mi oldu yoksa nazı yapıldıBende mayısta kurtaj oldum boş keseydi. Ama şükür Ağustos'ta tekrar hamıle kaldım
Cnm bulantin varsa insallah bebekte vardir benim hic bulantim falan olmamis hamile gibi degildim sadece uykum vardi dr dedi zaten bos gebelilerde bulanti kusma falan olmaz fazla dediİstanbuldayım canım burdaki hastaneler kötü baya buraya gelin geldim bi 50 önce felan. Bana dedi ki her seferinde farklı doktora gitme aynısına git dedi ama mümkün değil randevu lok doktorlar hepsi farklı konuşuşo ultrasonda baktı kese göründü bebek yok daha haftaya tekrar gel dediler sadece bu bide giderek bulantılarım artmaya başladı özellikle sabahları
Yaaa ağzın bal yesin emi keşke aynı şehirde olsak sizinle tanışmayı çok isterdim çok iyi geldiniz bana Allah sizden razı olsun sizin için yapabileceğim ne varsa inşallah çekinmeden yazın olur mu siz beni çok mutlu ettiniz Rabbimde gönlünüze göre versin inşallah❤❤❤❤❤❤Cnm bulantin varsa insallah bebekte vardir benim hic bulantim falan olmamis hamile gibi degildim sadece uykum vardi dr dedi zaten bos gebelilerde bulanti kusma falan olmaz fazla dedi
Farkli bir doktirdan randevu bulursan al cnm ama bana kalirsa kafani karistirma fazla bence senin bebis var oyle hissediyorum
Anestezili oldu tabi 8 haftalık falandı kese sonra 2 hafta kanamam oldu azalarak ve tekrar kurtajdan itibaren 29.gün tekrar adet oldum düzenli.Sen nası oldu canım anestezili mi oldu yoksa nazı yapıldı
amin cnm rabbim hepimzin gonlunde ne geciyorsa versin bende isterdim.tanismayi ama cok uzagim. Sende n3zaman istersen bana yazabilirsinYaaa ağzın bal yesin emi keşke aynı şehirde olsak sizinle tanışmayı çok isterdim çok iyi geldiniz bana Allah sizden razı olsun sizin için yapabileceğim ne varsa inşallah çekinmeden yazın olur mu siz beni çok mutlu ettiniz Rabbimde gönlünüze göre versin inşallah❤❤❤❤❤❤
Anladım canım çok geçmiş olsun özel de mi oldu devlette miAnestezili oldu tabi 8 haftalık falandı kese sonra 2 hafta kanamam oldu azalarak ve tekrar kurtajdan itibaren 29.gün tekrar adet oldum düzenli.
Amiiinn tamam canım benim Allah razı olsun ❤amin cnm rabbim hepimzin gonlunde ne geciyorsa versin bende isterdim.tanismayi ama cok uzagim. Sende n3zaman istersen bana yazabilirsin
Bugün gittiniz mi hastaneye acaba?Yaaa inan çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun banada dua edin lütfen yarın kontrol var inşallah olumlu şeyler duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?