Gittim evet şimdiye kadar vajinal muayene oldum hep ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok daha dedilerBugün gittiniz mi hastaneye acaba?
Teşekkür ederimAnladım canım çok geçmiş olsun özel de mi oldu devlette mi
Hakkında ne hayirliysa o nasip olsun. Rabbim kolaylık versin size.Gittim evet şimdiye kadar vajinal muayene oldum hep ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok daha dediler
Zehra hanım sonuç ne olduGittim evet şimdiye kadar vajinal muayene oldum hep ilk defa karından ultrasonla baktılar kese göründü bebek yok daha dediler
2 gün önce gittik bebeğide gördük kalp atışını da duyduk çok şükür ama ben vajinal muayene istedim daha net göründüğü için ultrason 1 hafta geç gösterebiliyomuş bazenZehra hanım sonuç ne oldu
benmde 5+4 kese var bebek henuz yokbenim geç döllenme oldu şuan muhtemelen 3 4 haftalık keseyi gördük yarın gidince kese 12 mm olması gerekiyor hesaba göre ama tedirginim kötü şeyler olur diye
Daha erken canım görünür inşallah ben 7. Hafta da gördüm bebeğimibenmde 5+4 kese var bebek henuz yok
insallah canm cok saol cok endiseliym iki hafta snra gel kabini dinleyelim dedi ama nasl gececek zaman bilmiyormDaha erken canım görünür inşallah ben 7. Hafta da gördüm bebeğimi
Kuzum benim hiç endişelenme daha vaktin var bana neler neler yapıldı hastaneye yatırılıp gebeliğim sonlandırılacaktı ne sıkıntılar stresler zaman geçmez çok iyi anlıyorum seni 1 hafta 1 ay gibi gelirdi bana. Hatta bebek yok haftaya gel yine olmazsa sezeryan felan dediler keseyi almak için ama ben doktor değiştirdim vajinal muayene yaptırdım daha çabuk görünmesi adına bebeğimide gördüm kalbini de işittim çok şükür seninde öyle olacak inşallah sen istersen haftaya başka bi doktora daha git ötekisi hafta yine şimdi gittiğin doktora yine gidersininsallah canm cok saol cok endiseliym iki hafta snra gel kabini dinleyelim dedi ama nasl gececek zaman bilmiyorm
cok tesekke ederm canm beklicem artk iki hafta ve zaten doktor degistircem hic bir soruma dogru duzgn cevp vermiyor hasta etti beni resmen yaKuzum benim hiç endişelenme daha vaktin var bana neler neler yapıldı hastaneye yatırılıp gebeliğim sonlandırılacaktı ne sıkıntılar stresler zaman geçmez çok iyi anlıyorum seni 1 hafta 1 ay gibi gelirdi bana. Hatta bebek yok haftaya gel yine olmazsa sezeryan felan dediler keseyi almak için ama ben doktor değiştirdim vajinal muayene yaptırdım daha çabuk görünmesi adına bebeğimide gördüm kalbini de işittim çok şükür seninde öyle olacak inşallah sen istersen haftaya başka bi doktora daha git ötekisi hafta yine şimdi gittiğin doktora yine gidersin
Öyleyse değiştir kuzum aynen çok iyi olur her zaman aynı doktora gidin diyolar ama bazen bu mümkün olmuyo malesefcok tesekke ederm canm beklicem artk iki hafta ve zaten doktor degistircem hic bir soruma dogru duzgn cevp vermiyor hasta etti beni resmen ya
Bende ayni durumdayim cnm hemen hemen ayniyiz... bugun doktorda sadece keseyi gorduk ve yolk saci var dedi.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bide ben bebegi gorurum saniyordum bugun ama gec dollenme olmus. Hep bi telas icindeyim suan yainsallah canm cok saol cok endiseliym iki hafta snra gel kabini dinleyelim dedi ama nasl gececek zaman bilmiyorm
canm korkma bende bu gn baska bi doktora gittm dayanamadm sn adet tarhme gore 6 haftalikti ama 5 haftak dedi gec dollenme olmus galina snra bakti bebegi gordk haftaya gel kalbini duyalm dediBende ayni durumdayim cnm hemen hemen ayniyiz... bugun doktorda sadece keseyi gorduk ve yolk saci var dedi.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bide ben bebegi gorurum saniyordum bugun ama gec dollenme olmus. Hep bi telas icindeyim suan ya
Ay insalalh cnm ya nasil dayanicam bilemiyorumcanm korkma bende bu gn baska bi doktora gittm dayanamadm sn adet tarhme gore 6 haftalikti ama 5 haftak dedi gec dollenme olmus galina snra bakti bebegi gordk haftaya gel kalbini duyalm dedi
Normal demek istiyorsun heralde109 da keseyi mi göremedi inşallah yanlış felan anlamışımdır benim betam 2500 küsürdeyken bile keseyi göremediler
Yanlis anlamisimdir nedemek bilmedigim birseyi ogrenmek istiyorum suç mu ?109 da keseyi mi göremedi inşallah yanlış felan anlamışımdır benim betam 2500 küsürdeyken bile keseyi göremediler
E tabi ki yani benim 2500 küsürde keseyi göremediler ki ben alttan muayene yaptırmama rağmen yok dediler senin karından ultrasonla bakmışlar . Karından 1 hafta geç gözükür diyenler var bide endişelenmeni geciktirecek bi durum yok benceNormal demek istiyorsun heralde
Ay estağfurullah niye suç olsun canım ben sadece çok şaşırırdığım için öyle söyledim senlik bu durum yok yani zaten öğrenmek istemesen buraya niye yazasın onu derken yanlış anlamadıysam gayet normal demek istedim görünmemesiYanlis anlamisimdir nedemek bilmedigim birseyi ogrenmek istiyorum suç mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?