- 18 Nisan 2021
- 18
- 298
- 43
- 32
- Konu Sahibi Masal bayrak
-
Merhaba balım kese için zaten henüz erken , 3.000 lerde olması lazım değerinin, hemen ümitsizliğe kapılma. Allah yardımcın olsun :)Merhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,3 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???
Canım son adet tarihin nedir? Birde benim şuan 4 hafta 5 gunljk beta 4700 bizde görmedik kese şuanMerhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,30 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???
Vajinal belki gorunebilirdi ama karindan bu degerle gorunmeyebilir. Hatta bir sure gorunmeyebilirde. Sanirim pcos var. 1600 cikan degerinizde 4 5 gun sonra karindan muayenede gorunebilir. Bos gebelik kesenin rahim icinde olmasi ama bebege dair bir bulgunun olmamasi durumunda oluyor. Eger degeriniz yuksek oldugu halde kese hic gorunmuyosa dis gebelikten suphelenilir yani rahim icinde degil disinda bir yere yerlesmis olabilir. İnsallah saglikli ilerler.Merhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,30 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???
Son adet tarihiniz nedir yani başladığı ilk günMerhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,30 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???
Canım son adet tarihine göre kese çoktan görünmesi gerekiyordu ama kaç günde bir adet oluyorsunuz sanırım adeti geç olanlardansinizSon adet tarihim 12 ekim
12 Ekim ise nasıl daha küçük olabilir? Şuan Ekim ayının gebeleri nerdeyse 12 haftalık hamileler tarihi şaşırmış olabilir misiniz12 ekim son adet tarihim daha erkense daha iyi doktorum cevap vermedi yazdımda
Boş gebelik kese var ama yolk saç ve embriyonun olmayışıdır canım o yüzden stres olma değerin daha düşüp görürsün Allah nasip ederse yakındaMerhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,30 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???
Yanlışın olabilir ekim ayı gebeleri 3 aylıkSon adet tarihim 12 ekim
Doktorum cuma günü gel keseyi görelim dediCanım son adet tarihine göre kese çoktan görünmesi gerekiyordu ama kaç günde bir adet oluyorsunuz sanırım adeti geç olanlardansiniz
1608 beta için adet tarihiniz hatalıSon adet tarihim 12 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?