Boş gebelik

Masal bayrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
18
298
43
32
Merhaba adetim gecikti cok önemsemedim hamile olcagım aklıma gelmedi test yaptım ve cift cizgi gördüm sonra muayene oldum kesem görünmedi kan verdim ve değerim 1608,30 çıktı acaba kese yoksa boş gebelikmi oluyor yoksa normalmi doktora yazdım cevap gelmedi sizlere sormak istedim lütfen bilgisi olan yazabilirmi ???

Merhaba balım kese için zaten henüz erken , 3.000 lerde olması lazım değerinin, hemen ümitsizliğe kapılma. Allah yardımcın olsun :)

Öylemi oluyor netten baktım 1000 3000 arası kese gözüküyor yazıyordu eğer öyleyse cok sevinirim

Canım son adet tarihin nedir? Birde benim şuan 4 hafta 5 gunljk beta 4700 bizde görmedik kese şuan en az 5 haftalık olması lazim

Benim doktor da keseyim görmemişti. 5 hafta da kese gördük 7 haftada kalp atışını duyduk. İçinizi ferah tutun hayırlı olsun.

Vajinal belki gorunebilirdi ama karindan bu degerle gorunmeyebilir. Hatta bir sure gorunmeyebilirde. Sanirim pcos var. 1600 cikan degerinizde 4 5 gun sonra karindan muayenede gorunebilir. Bos gebelik kesenin rahim icinde olmasi ama bebege dair bir bulgunun olmamasi durumunda oluyor. Eger degeriniz yuksek oldugu halde kese hic gorunmuyosa dis gebelikten suphelenilir yani rahim icinde degil disinda bir yere yerlesmis olabilir. İnsallah saglikli ilerler.

Son adet tarihiniz nedir yani başladığı ilk gün

Boş gebelik kese var ama yolk saç ve embriyonun olmayışıdır canım o yüzden stres olma değerin daha düşüp görürsün Allah nasip ederse yakında

Bos gebelikte kese oluyor ama içinde ya bebek olmuyor ya da oluyor bir doku ama bebek hakimi almıyor. Kürtaj gerekli onda. Ama siz acele etmeyin lütfen. Karartmayın içinizi. Değerler konusunda çok bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…