Boş gebelik?

7+4 de bos gebelikten kırtaj oldum benımde kanama alanı vardı aralıgın 1 ınde kurtaj oldum 2 adet olmayı bekledm aukur sımdı tekrardan hamıleyım rabbim ne verırse hayırlısını versın sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsn

Şuan benimkinde boş gebelik yarın kürtaj olacağım Allah izin verirse kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Folik asit kullandınız mı

Çok fazla doktora gittim yolk sac var kese var bebekte gözüküyor ama kese çok az büyüme yapıyor yolk sac çok fazla büyümüş bebeğinde ölçülen milimi küçük gözüküyor bir canlılık gözükmüyor. Kanamam yok ama 3 gün önce bütün mide bulantım halsizliğim uyku halim bir anda son buldu psikolojik olarak üzgün olduğum için yorgun hissediyorum o kadar ve ben hamile kaldığımı öğrendiğimde karnım inanılmaz şişti bulantılarımın geçmesiyle beraber şişliğimde geçti şuan daha iyimiyim bilmiyorum yarın kürtaj olacağım ve biraz tedirgin hissediyorum ama bir şekilde toparlamam lazım isyan etmek istemiyorum. Genellikle ilk gebeliklerde bu şekilde olduğunu ve bu durumun sağlıklı birşey olduğunu söyledi en son gittiğim doktorumuz o yüzden Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermesin zor evet ama allah daha iyilerine hazırlayacaktır bizi bol bol dua edin duaya sığının allah sabrınıda veriyor bir şekilde

Bende dün kürtaj oldum üzüldüm evet ama tevekkül önemli . Rabbim birdahakine sağlıklı ve hayırlısını yaşatır inşallah hepimiz için.zor gerçekten kolay diyorlardı atlatırsın falan ama psikolojik olarak berbat bir şey yinede şükürler olsun her halimize. Hastanede yatan derman bekleyen o kadar çok insan varken insan şükür ediyor haline onları görünce

Merhaba benim de en son adet tarihim Ocak 18 kese gözüktü ama betam yavaş ilerledi en son 966 oldu olumlu konuşmadı hiç doktor cumartesi günü son kez bakıcak ama benim kanamam lekelenmem olmadı hiç beta değerlerimde 209 458 663 966 bilmiyorum kötü hissetmiyorum hiç ama doktor hiç olumlu konuşmadı ve benim ilk genelimde bir sene önce dış gebelik olmuştu

Umarım güzel haberler alırsınız dış gebelikte çok zor bir süreçmiş umarım bu gebeliğiniz öyle olmaz daha hakkınızds hayırlısı olsun

Sizi en iyi ben anlarım sizinle aynı gün kürtaj olmuşuz. Çok zor hissettirdiği anlar oluyor 1 haftadır işe başladım tekrar hep bir boşluk hissi bir farklı bir durum hissediyorum bazı anlar unutuyorum hiç yaşamamış gibi bu anları bazı anlarda hala inanamıyorum nasıl böyle olduğuna çok dua ediyorum isyan etmiyorum. Sizde dua edin bol bol bütün duygular geçici sadece bu his diğer duygular gibi değil ama allah sabrını veriyor inanın daha zor şeylerde yaşamadan belki de allah korudu bizi bu açıdan da düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. İnşallah doğru zamanda ve sağlıkla yeniden hamile olup bebeklerimize kavuşuruz

Bende tam bir hafta oldu ise başlayalı iş ve ev telaşından unutuyorum ama, bazı zamanlar elim karnıma gidiyor istemsizce ve çok üzülüyorum öyle bir boşluğa düşüyorum ki ya olmazsa birdaha diye . Zor olmuştu rabbim dilerse yine olur elbette ama insanoğluyuz işte..

Merhaba durumuna çok sevindim sizin adınıza benim en son Ocak 18 adet tarihim kesem gözüküyor ama bebek gözükmüyor son 15 gün daha bekleyelim dediler İnşalah sizin gibi geç döllenme olup sizin gibi sonuç çıkar. benim beta mı da doktor beğenmemişti hep 350 tarzı artmıştı İnşalah rabbim sizin gibi sağlıklı gebelik gösterir 2 hafta sonra

İnşallah aynısı olur sizin için dua edeceğim. Benim betama sadece hamilelik teyiti için bakmışlardı başka hiç bakmadılar. Sizin için dua edeceğim, güzel haberlerinizi bekliyorum

Bekle bence bende bekliyom aynı durumdayız

Merhaba hanımlar bende beklemedeyim. 2dış gebelik sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim. İlk gittiğim doktor geç döllenme olabilir dedi kese çok küçüktü. 2.5 hafta sonra yine gel dedi. 5 gün sonra başka bir doktora gittim. Kese büyümüştü 18mm dedi. Kapkaranlık bir boşluk gördüm hiçbirşey yoktu sanki. Boş gebelikmi dedim 25mm ye kadar takip ederiz bu durumlarda haftaya cuma yinr gelin dedi. Cuma günü bekliyorum. Vajinal muayenede isteyeceğim ama. Hiçbir belirtim yok. Çok az kanamam oluyordu fitil verdi doktor düşük riski için. Onun dışında arada kasık ağrım var çok uyku hali var o kadar. Belirtimin olmamasıda beni çok olumsuz etkiliyor sanırım. Kendimi hazırladım en kötüye

Bende aynı durumdayım 7 haftalık gebeyim kese var ama bebeği göremedi. Kese 20 mm beta hcg 47.227.bir hafta sonra tekrar gel dedi..boş gebelikten şüpheleniyor. Kanamam yok kasık agrım yok.. Sizin nasıl sonuçlandı merak ettim.

Merhaba hanımlar bende 20 Martta hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2226 çıktı aynı gün keseyide gördük.10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Bugün doktora gittim 6+3 teyiz kesen büyümüş dedi ama kalp atışı duyamadı. Vajinal ultrasonla bakmak istedi onu da ben istemedim o zaman biraz daha bekleyelim dedi ama ben kalp atışı olmadığı için telaşlandım biraz sizce normal mi ?

6+3 te karından kalp atışı duyulmaz zaten vajinal duyulabilir

Merhaba durumunuz ne oldu acaba seda hanim? Bende ayni durumdayim.

Merhaba bende 6+1 kese var bebek yok. Sizin durumunuz ne oldu. Kesenin icinde bebek var miydi sizin 6+3 te??

Karnında Bı kıpırtı felan hissetmiyorsun pekı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…