Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb. ben hamileliğimin 9. haftasında boş gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.şuan beklemedeyim.doktor en az 6 ay dedi. sizce beklemelimiyim. çok istiyorum. patoloji sonucumda normal çıktı. benim durumumda olanlar var mı?
geçmiş olsun
bende mayıs ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 9 haftalıktı.
doktor 3-4 ay korunun dedi.4 ay korunduktan sonra aralık ayında hamile kaldım.pazar gününden beri biraz kanamam vardı bu gün doktora gittik düşük yapmışım.bir yıl kesinlikle çocuk düşünmeyin dedi doktor.bence doktorun dediği gibi 6 ay korun derim vücudun dinlenmesi gerekiyo.benim şimdiki aklım olsa biraz daha beklerdim şimdi 1 yıl beklemek zorundayız
geçmiş olsun
bende mayıs ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 9 haftalıktı.
doktor 3-4 ay korunun dedi.4 ay korunduktan sonra aralık ayında hamile kaldım.pazar gününden beri biraz kanamam vardı bu gün doktora gittik düşük yapmışım.bir yıl kesinlikle çocuk düşünmeyin dedi doktor.bence doktorun dediği gibi 6 ay korun derim vücudun dinlenmesi gerekiyo.benim şimdiki aklım olsa biraz daha beklerdim şimdi 1 yıl beklemek zorundayız
çok geçmiş olsun.6 ay çok geliyordu ama sanırım beklemek en iyisi.aynı şeyleri tekrar yaşamak eminim daha zordur.en kısa zamanda sağlıklı hamileliklere inşallah.Birde ben kürtajımı yapan kendi doktoruma gitmedim. kontrol için başka doktora gittim o yüzden de kafama takılıyor.kendi doktorum daha erken dermiydi diye.
slm arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun inş hayırlısıyla tekrar nasip edere rabbim bişi sormak istiyorum size boş gbelik nasıl anlaşılıyor ultrasonda yada değerde
slm arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun inş hayırlısıyla tekrar nasip edere rabbim bişi sormak istiyorum size boş gbelik nasıl anlaşılıyor ultrasonda yada değerde
meraba cnm ben ilk 5 haftalıkken öğrendim herşey normaldi 7. haftaya kadar 7 haftadan sonra embriyo görülmasi gerekiyor benimkinde görülmedi doktorum gelişimi yavaş olabilir diyerek 1 hafta daha bekletti ama yine görülmedi kürtaj oldum gebelik kesesi alındı.
bugün bende ilk muayeneye gittim sata göre 7 haftalık ama geç döllenme oldu bende kese görüldü ama çok küçük dedi bende çok korkuyorm boş gebelik yaşamaktan ama olacağa da çare yokki hayırlısı Allahtan diyelim
mrb. ben hamileliğimin 9. haftasında boş gebelik teşhisiyle kürtaj oldum.şuan beklemedeyim.doktor en az 6 ay dedi. sizce beklemelimiyim. çok istiyorum. patoloji sonucumda normal çıktı. benim durumumda olanlar var mı?
bugün bende ilk muayeneye gittim sata göre 7 haftalık ama geç döllenme oldu bende kese görüldü ama çok küçük dedi bende çok korkuyorm boş gebelik yaşamaktan ama olacağa da çare yokki hayırlısı Allahtan diyelim
inşallah geç döllenmedir bebek gözükür.benim adetlerim düzenli olduğu için aslında belliydi tam haftası boş gebelik olduğunu doktor daha önceden tahmin etti zaten ama yinede bekledik.hayırlısı olsun ben de şuan adetimin gelmesini bekliyorum ondan sonra bakalım artık..
inşallah geç döllenmedir bebek gözükür.benim adetlerim düzenli olduğu için aslında belliydi tam haftası boş gebelik olduğunu doktor daha önceden tahmin etti zaten ama yinede bekledik.hayırlısı olsun ben de şuan adetimin gelmesini bekliyorum ondan sonra bakalım artık..
benm adetlerim düzenli değildiydi inş geç döllenmedir ama herşeyin hayırlısı. eminim Allah hepimizi en iyisine hazırlıyodur. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bide bu olursa çok zor olacak ama nasip