- 16 Ocak 2017
- 1
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Melekkk Nurrr
-
boş gebelikmiydi sizinki?Arkadaşlar meraba. 7 haftalik hamileyim ve 2 gun önce gittiğim bir özel hastanede Doktor vajinal usg ile baktığı halde keseyi gördü ama bebeği göremedi. Boş gebelik diye birşey varmış öyle birşey olabilir mi böyle bir durumla karşılayanlar var mı . Etrafımda da bi kaç kişi yaşamış. Tedirginim bu yuzden
Gittinizmi ne dedi dr bence haftaya kürtaj olmayin acele etmeyin bekleyin 8. HaftayiAynı durumdayim bekliyoruz 8haftaya gelmeden birsey diyemem dedi doktor bugun çağırdı gidicez bi umut belki vardır diye 6+5im gorunmezse bir hafta daha bekleyip kurtaj olucam
Evet canım gittik cok sukur gorduk bebegi kalp atısınıda duyduk sizindemi oyle bir suphe var?Gittinizmi ne dedi dr bence haftaya kürtaj olmayin acele etmeyin bekleyin 8. Haftayi
evet 7+2 iken gıttım göremedıler pazartesı tekrar cagırdı sizin kac haftalık suanEvet canım gittik cok sukur gorduk bebegi kalp atısınıda duyduk sizindemi oyle bir suphe var?
6+6olduk bugün. 8. 9. Haftada görenler var p. Tesi görünür inşallah eger gorunmesede bekle canım görünmese bende bekleyecektim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahevet 7+2 iken gıttım göremedıler pazartesı tekrar cagırdı sizin kac haftalık suan
amin hayirlisi artik ben klomen ve catlatma ignesi kullandim o yuzden bir umudum var yani son adet tarihime göre 7+5 igneye gore 5+5 belki6+6olduk bugün. 8. 9. Haftada görenler var p. Tesi görünür inşallah eger gorunmesede bekle canım görünmese bende bekleyecektim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet her ne kadar SATA gore hesaplansada döllenme tarihi onemli gec dollendiyse normalamin hayirlisi artik ben klomen ve catlatma ignesi kullandim o yuzden bir umudum var yani son adet tarihime göre 7+5 igneye gore 5+5 belki
beta degerlerıde 10000 üstü cıkıyor anlamadık bakalım hayırlısıEvet her ne kadar SATA gore hesaplansada döllenme tarihi onemli gec dollendiyse normal
Sıkıntı yapma hayırlısı olsun hakkındabeta degerlerıde 10000 üstü cıkıyor anlamadık bakalım hayırlısı
Naptın canım gittinmi doktorabeta degerlerıde 10000 üstü cıkıyor anlamadık bakalım hayırlısı
evet dün gittim yolk kesesını gördü yenı olusmaya baslamıs dedı ve moralımı düzeltıp gönderdı daha cok kucuk erken beklemelıyız dedıNaptın canım gittinmi doktora
Hadi hayırlısı gozun aydınevet dün gittim yolk kesesını gördü yenı olusmaya baslamıs dedı ve moralımı düzeltıp gönderdı daha cok kucuk erken beklemelıyız dedı
Yolk sac oluşmuşsa bebiste olusuyo demekki bos gebelikte yolk sac oluşmazmıs. Nekadar araştırmıştım ilk zamanlar bende. Seninki gec dollenme olmus allah hayırlısıyla kucağına aldırsınTeşekkür ederim hayirlisi insallah olusur allahin izniylr
AMİN İNŞALLAH evet bende cok arastırdım beynım sulandı artıkYolk sac oluşmuşsa bebiste olusuyo demekki bos gebelikte yolk sac oluşmazmıs. Nekadar araştırmıştım ilk zamanlar bende. Seninki gec dollenme olmus allah hayırlısıyla kucağına aldırsın
Dış gebelik yasadım HCG yerinde sayıyor katlamıyor. Normal gebelikte iki katına cıkarken dıs gebelikte oldugu gibi kalıyor.dış gebelikte beta artışları nasıl oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?