Boş gebelik

Bende aynı sizler gibiyim ve kafam Allah bullak oldu. 6cm büyüklüğünde bi kistim var ve bu kist 8cm olursa ameliyat dedi doktor bu yetmezmiş gibi 5+6 Haftada kese var bebek yok boş gebelik olabilir dedi doktor yarın başka bi doktora gidicem hayırlısı artık

Kızlar bir haftadır çok kötü şeyler yaşadım ben de. Hafif kanamam oldu doktora gittim kesenin şeklinde bozulma başlamış büyük ihtimalle düşecek ve kürtaj yapıcaz dedi bir gün hastanede yattım kanamam olmadı bir gün sonra baktı kese normal ama bu seferde kanama alanı var bir hafta dinlen sonra kontrole gel dediler bir hafta sonra gittiğimde de boş gebelik yine kürtaj olacaksın kalp atışı yok Bebek oluşmamış dediler 7 haftalık hamileydim dünyam başıma yıkıldı resmen hemen aldırmadım özel bir hastaneye gittim ve vajinal muayene etti bebeğimin kalp atışlarını duyduk. her doktorun dediğine inanmayın şuanda da risk devam ediyor çünkü kanama alanı varmış kesede ama ben elimden geleni yaptım bundan sonrası Allah'a kalmış Allah herkesin bebeğini bağışlasın anne olmak isteyenlere de bu duyguyu tattırsın. Ama çok zor bi süreç hep stres içindeyim ve doktorun kürtaj yapcaz Bebek yok deyişi o anki ruh halim gözümün önünden gitmiyor

Sağlıcakla kucağiniza alırsınız inşallah

Canım konuyu ben açmıştım dediklerini bende yaşadım kanama alanı bende de vardı bol bol yat uzan geçiyor kendiliğinden. Bende üç doktor gezdim kalp atışı duyana kadar. Şuanda 13 haftalığım :) allahım hepimizin hamileliğini sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşallah :)

6 haftalikken ayni durumu bende yasadim doktor kese var bebek gorunmuyor dedi bos gebelik olabilir dedi. 2hafta bekleyip baska doktora gittik 8 haftalikken kalp atisinida bebiside gorduk cok sukur.

Kuzenime de bos gebelik dediler. Hatta hemen yatırıp kürtaj yapacaklardı. Onlar da kilis degil de antep de yaptırmak iatediler kürtajı. Oraya gittiler ki kalp atışı var. Çocuk simdi neredeyse ilkokul yaşında. Hemen inanmayın. Bu aralarda her gebelige şüpheyle yaklaşmayı ögrendiler. İnsanların burnundan getiriyorlar olur olmaz yere.

Bana da docent karından ölcüp bos gebelige benziyor dedi. Ben de docenttir bir bildigi var hemen dediğine göre düsündüm. Tam toparlandım kalkıyordum. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan kalp atısını aldık. Be mübarek neden emin olmadan alttan da muayene etmeden hemen karar veriyorsun? Bos kelimesi senin icin bir laftan ibaret gibi ama o gebe icin çok şey ifade ediyor. Hakikaten doktorluk baska insanlık başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…