• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelikte beta hcg değeri kaç olur 5 haftalık

Bişey sorcam naptiniz degerleriniz yukseldimi bende 4 haftalik hamileymişim ama akintim var beta 3 gün once 1819 cikti yarın tekrar kan vericem akintim oldugu icin acile gittim diş gebelik olabilir dedi kese gorunmuyor normalmi sizce kahverengi akinti var sadece
Benim geç döllenme olduğu söylendi
11 mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 oldu gerileme var dış gebelik olduğu düşünülüyor ama kafam karıştı

Benim geç döllenme olduğu söylendi
11 mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 oldu gerileme var dış gebelik olduğu düşünülüyor ama kafam karıştı
İhmla etmeyin dıs gebelik olabilir kan geliyomu yada lekelenme benim 3700de 4 haftalikken belli oldu kasık ağrımda vardı

Dis gebelikte süreciniz nasıl ilerledi? Bilgi verebilir misiniz?
Ben tam geçen ay bugün rasgele bir testle hamile olduğumu ögrendim oysaki adet günümdü ve 1 gun oncesinden lekelenmem vardi hiç kan gormedim o zaman. Hemen sağlik ocagina test verdim eryesi gün 1819 cikti tam 4 haftalıktı eve geldigimde sanciyla beraber kanama geldi ama hemen kesildi. Önemsemedim randevuma daha var o zaman gider soyleeim dedim ama binsonraki gun dayanilmaz bi aci girdi ve acile gittim alttan muayene sonucu diş gebelik dediler ama benim beta degerlerim cok guzel artiyordu. Dire yatısım verildi daha 4 haftalik olduğu icin metotreksat diye kemoterapi ignesi vuruldu 87 mg. 5 gün hastahanede yattim degerim 617 ye dusunce taburcu edildim tabi hastahanede durdugum sürece asiri sancim ver az bir kanamam vardi 3 günde bir kan veriyorum simdi yarın sin kez gidip beta vericem 5in altina duşmesi gerekiyor.

Back
X