14 EylülBoş gebelik kalp atisi olmamasi demek. Bhcg ile orantılı değildir. Son adet tariginiz ne ?
Dr ultrason muayenesi yapti mi
Evet yapti kese varBoş gebelik kalp atisi olmamasi demek. Bhcg ile orantılı değildir. Son adet tariginiz ne ?
Dr ultrason muayenesi yapti mi
Tabiki 5 üstü değerler gebelik var demektirMerhaba bende bugün kan tahlili verdim adetim 3 gün gecıktı beta hcg 13.11 sizce hamilelik var mı
Merhaba. İki kere boş gebelik geçirdim betalarım 11 bini bir kere bile görmedi. Azar azar artıyordu. Sizin yüksek olup görünmemesinden boş gebelik şüphesi duyuyorsunuz muhtemelen. Kaç haftalıksınız?QUOTE="hyrnsaaa, post: 80477475, member: 1226102"]
Cuma gunu hamile olduğumu öğrendim bugün kanda beta hcg 11367 çıkmış bos gebelik gibi bir söylenti duydum bilen var mi yardımcı olur musunuz?
En son adet tarihim 14 Eylül 6 haftalık sanırımMerhaba. İki kere boş gebelik geçirdim betalarım 11 bini bir kere bile görmedi. Azar azar artıyordu. Sizin yüksek olup görünmemesinden boş gebelik şüphesi duyuyorsunuz muhtemelen. Kaç haftalıksınız?
Benimki de 14 Eylül maşallah yüksek öğrenmişsiniz ben 27 ile öğrenmiştim 4 gün gecikmeyle kese bile görmedim henüz14 Eylül
Korkmayın bebeğin görünmesi için erken. Görünmemesi de anormal karşılanmıyor 8.haftaya kadar bekleyin. Birkaç güne bile gözükebilir bir ihtimal. Beta artış oranlarınız nasıldı onlar da önemli bir bilgi verir bizeEn son adet tarihim 14 Eylül 6 haftalık sanırım
Keseyi son anda gordu yani rahmin biraz üstünde ilkte kese yok dedi sonradan aşağı doğru inince gözüktü bende dıs gebelik yada bostan suphelendim cunku ishal falanda var bende internetten baktığımda diş gebelik belirtilerinde varBenimki de 14 Eylül maşallah yüksek öğrenmişsiniz ben 27 ile öğrenmiştim 4 gün gecikmeyle kese bile görmedim henüz
Ben de iki gün gecikme ile 15 çıktı değerim yarını bekliyorum tekrar kan vereceğimMerhaba bende bugün kan tahlili verdim adetim 3 gün gecıktı beta hcg 13.11 sizce hamilelik var mı
Ben de çarşamba günü gideceğim tekrar inşallah sağlıklı bir gebeliktir ikimizindeBen de iki gün gecikme ile 15 çıktı değerim yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?