Boş gebelikte

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Ben boş gebelik yaşadım 1 seneden fazla oluyor ve bir senedir korunmuyoruz düşükten sonra bir ay korunduk şimdi adet olmam gerekiyordu iki gün geçmiş ama beni endişelendiren boş gebelikte hic bir şey hissetmedim özellikle varjina kuruluk vardı şuan yine aynısı oluyor doktora gittim 4 gün önce hormon testi yapalım dedi bu ne işe yarıyor ilk defa yaptıracam hamile kalamıyorum dedim bana dediki doktor yumurtlama günleri takip et ediyorum zaten dedim horman testi ne işe yarar bana bu konularda yardımcı olirmusunuz

Son düzenleme:
Yazdığınızı bir okuyun anladığınızı bize de anlatın

Hormonlarinizda bi dengesizlik varsa hamile kalmaniz zorlaşir o yuzden doktor hormon testi istemis. Ben 2 kez bos gebelk gecirdim. Kurulugunuzun bos gebelikle alakasi oldgnu dusunmuyorum

Hormonlarinizda bi dengesizlik varsa hamile kalmaniz zorlaşir o yuzden doktor hormon testi istemis. Ben 2 kez bos gebelk gecirdim. Kurulugunuzun bos gebelikle alakasi oldgnu dusunmuyorum
Merhaba bende bir defa yasadım inşallah yaşamayız bıır dha. Pekı neden kaynaklanıyo boş gebelik biliyor msnnz

Merhaba bende bir defa yasadım inşallah yaşamayız bıır dha. Pekı neden kaynaklanıyo boş gebelik biliyor msnnz
Valla.sebebi net olarak belli deil. Doktorlar bikac sebep sıraliyor ama emin konusmuyorlar. Genetik sebepler olabilir sperm yada yumurta kalitesinden kaynaklanabilir gibi bir cok sebep sayiyorlar

Merhaba en son durumunuz ne oldu merak ettim de boş gebelik yasamistiniz bende aynı şekilde sonra hamile kaldinizmi ne yaptınız kan sulandirici kullandinizmi

Merhaba en son durumunuz ne oldu merak ettim de boş gebelik yasamistiniz bende aynı şekilde sonra hamile kaldinizmi ne yaptınız kan sulandirici kullandinizmi
MErhaba suan 7 aylik hamileym. Subatta kurtaj olmustum bos gebelikten. Sonra ara verdik haziranda yine hamile kaldim. Hamile kalir kalmaz kan sulandirici basladi doktorum. Ama cok dusuk dozda verdi. Cnku pihtilasma testi falan yapmadik. Sadece onlem amacli kan sulandirici hap verdi hala kullaniyorum

Bana vermiyorlar keseyi görünce diyorlar kendim kullansam ne olurki kötü bir şey olmazsa kendimmi kulllansam

Bana vermiyorlar keseyi görünce diyorlar kendim kullansam ne olurki kötü bir şey olmazsa kendimmi kulllansam
Bence keseyi gorur gormez baslayin. Bende ole oldu. Kafaniza gore kullanmayin bence. Zaten onemli olan kese gorundugu an baslamak

Bence keseyi gorur gormez baslayin. Bende ole oldu. Kafaniza gore kullanmayin bence. Zaten onemli olan kese gorundugu an baslamak
Tamam teşekkür ederim akıntım var kahverengi acaba bir.almi.su gibi açık kahve sancimda var ama yarın çabucak gelse baksam tedavime bilmiyorum kafam karmakarışık Her şey Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…