- Konu Sahibi ayredafatsum
-
Arkadaslar bundan tam ıkı hafta once kadınlar kulubunde baska forumlarda hamilellıgımle alakalı yazılar yazıyordum ılk konturolume gıtmıştım kesesını gormuştu doktorum 10 gun sonra gel kalp atışlarını dınlerız demıştı bebegıme kıyafet almaya bıle başlamıstım ama doktoruma gittiğimde kalp atışları yok boş gebelik deyince cok sasırdım ve orada başladım ağlamaya alllah o duyguyu o annelık duygusunu insana öğrendıgı andan ıtıbaren veriyor olmasa bile allah kımseye yasatmasın bu olayı çok üzgünüm ınsallah yine hamıle kalırı ve bu sefer sorun yasamam:1no2:
Ben de yarın sabah kürtaj olacağım, boş gebelik sebebiyle.. Geçen hafta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde maalesef hiçbirşey yoktu, kesenin içinde hiçbirşey görünmüyordu, 16 mm oldugu için 20 mm olmasını bekleyelim birdahaki hafta gel ama boş gebelik olabilir kendini hazırla dedi doktorum. çok üzüldüm ağladım berbat bir hafta geçirdim. dün eşimle tekrar gittik ve sonuç aynıydı.. doktor artık beklemenin bir anlamı olmadığını, düşük yapmayı beklersem kanamam ve ağrım olabileceğini söyledi. yarın ameliyat oluyorum. 3 ay da korunun dedi, rahim kendini toparlasın diye..dün gece kabuslarla ağlayarak defalarca uyandım. çok kötü bir duygu. biz fazla beklememiştik, henuz 7 aylık evliyim ama birkaç sene bekleyip bunu yaşamak çok daha zor olmalı, seni anlayabiliyorum. bir arkadaşım da boş gebelik yaşadı 2 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi cok guzel bir kızı var. inşallah biz de en yakın zamanda yeniden hamile kalırız. maalesef bu cok sık yaşanıyormuş, sanırım yediğimiz hormonlu şeylerden ve etraftaki elektromanyetik dalgalar yüzünden. yumurta ve spermlerin kalitesini bozuluyor ve bebek sakat veya sorunlu olacağı için büyümesi duruyor.
merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü kanda baktırdım çünkü utrasyonda gözükmedi kan değerim 40.70 çıktı dr pozitif dedi ama çarşamba tekrarlayalım dedi bı günde değerim dahada düşmüş 17.90 dı düşüş olduğu için boş gebelik olduğunu söyledi kanamamın başlayacağını söyledi ve başladı kanamam acaba bu kanamayla atabilirmiyim inş kürtaş gerekmez bir bilginiz varmı arkadaşlar diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum tez zamanda hamile kalma dileklerimle
busmaicim sen benım gıbı aynı seylerı yaşamıssın canım benım sakın korkma ama hıç bırsey hissetmiceksin evet bende dediğine katılıyorum bana da bunu bir ıkı kısı soyledı cep telefonları pc bunlarda yumurta ve spermın kalıtesını etkılıyo inş en kısa zamanda yeniden hamıle kalırsın
teşekkurler kızlarüzülme canım,,, yukarıda anlattığım gibi ben de yaşadım, kürtajla ilgili korkuların varsa onları at üzerinden çok basit bir operasyon, genel anesteziyle yapılıyor ve hiçbirşey duymuyorsun. doktorun ondan sonrası için gerekli bilgileri verecektir sana...
birgün doğum öykülerimizi de paylaşmak dileğiyle, sağlıklar...
merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü kanda baktırdım çünkü utrasyonda gözükmedi kan değerim 40.70 çıktı dr pozitif dedi ama çarşamba tekrarlayalım dedi bı günde değerim dahada düşmüş 17.90 dı düşüş olduğu için boş gebelik olduğunu söyledi kanamamın başlayacağını söyledi ve başladı kanamam acaba bu kanamayla atabilirmiyim inş kürtaş gerekmez bir bilginiz varmı arkadaşlar diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum tez zamanda hamile kalma dileklerimle
çok geçmiş olsun herkese.ben de ilk gebeliğimde boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.planlı bi hamilelikti ve çok üzüldüm yıkıldım.sonra tekrar hamile kaldım ama maalesef başka bi problem çıktı ve
5.ayımda bebeğimi aldırmak daha doğrusu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım.bunları yaşadıktan sonra boş gebelik için ne kadar çok üzülmüşüm daha da kötüsü varmış dedim.allah beterinden korusun tabii ki.kucağımıza aldıktan sonra evlat acısı yaşatmasın.çok üzücü bi durum ama doğanın bize yaptığı bi iyilik aslında.üzülmeyin bir sonrakini etkileyecek bi durum kesinlikle değil.benim 2. yaşadığım olayın boş gebelikle alakası yok.hatta doktorlar boş gebeliği gebelikten saymıyolar bile.allah hepimize sağlıklı bebişler verecek inşallah.allah çaresiz dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?