Boş gebelikten dolayı çok zor günler geçirdim

canım çok geçmiş olsun gerçekten de ıkıncı yasadıgın olay çok daha acı doktorlar neden olarak ne soyledıler canım allah ınş dığer hamılelıgınde boyle sorunlar yaşmazsın

nedeni henüz belli değil araştırılıyo.bebek otopside.eşimden de benden de kan alındı genetiğe bakılıyo.amniyosentez de yaptırmıştık o temiz çıktı.biz de bekliyoruz sonuçları.doktorların söylediğine göre hiçbişey de çıkmayabilir.şimdiye kadar bebekte bişey bulunamadı 1-2 hafta daha araştırılacak.bi sorun çıkmazsa denemeye devam şans artık.kader diyoruz napalım bu da bizim sınavımızmış.dediğim gibi allah sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra evlat acısı yaşatmasın allah isteyen herkese versin inşallah.

amin, inşaallah

inşallah en kısa zamnda yeniden bebgıne kavusursun beklemek en zoru gerçekten bızım de doktorumuz 3 ay korunun dedı o 3 ay nasıl gecıcek merak edıyorum ınş dıgerınde de boyle bısey yaşamayız canım allah sabır versın bol boıl dua et

bana doktor korunmana gerek yok demişti.ama ben 2 ay korundum.hatta kürtajdan sonra ilk adetini görmeden hamile kalanlar bile varmış.ben hem psikolojik hem de fizyolojik olarak o kadar çabuk istememiştim.hamile olduğunu öğrendiği anda başlıyo annelik duyguları.her türlü kaybetmek çok kötü.ama zaman çabuk geçiyo.hayat kaldığı yerden devam ediyo.ben bu gebeliğimde çok tedirgindim sakın sen de öyle olma rahat ol.sonuçta herşey olacağına varır.böyle söylüyorum ama ben sonraki hamileliğimde nasıl bi psikoloji içinde olucam bilemiyorum.burdan güzel haberlerimizi vericez inşallah.

ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... ben de eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olduğumda zaman nasıl geçecek diyordum...
4 ay su gibi akıp geçti ama kafamdaki tilkiler hala gitmiş değil tabi...
ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

inş canım hamıle oldugum gun hemen foruma yazıcam bana da oyle dedıler olsun daha erkenmış iki aylık dıye ama gercekten hemen o duyguya kapılıyosun canım allah hayırlısını versın hakkımızda

slm arkadaslar ben zaman buldukca bu tpogin her bolumune girip okuyorum inanin bizden daha kotu seyler yasaynlar var ben iki dusuk yasadim bir hafta oncede bos gebelikden dolayi dusuk yasadim tabiki uzucu oluyor ama benim ilk dusugme uzuldugum akdar olmadi bu defaki cunku bos bir keseydi ama bebek oldumu daha aci oluyor yinede her iki durumda cok zor yani bos gebelikte olsa hamileligin butun belirtilerini yasiyorsunuz allah hepimize bundan sonra hayirli hamilelik nasip etsin

merhabalar kızlar...hepimize geçmiş olsun öncelikle...Allah bi daha yaşatmasın..ben de geçen sene ekim ayında boş gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım..doktor 3 ay korunma verdi zaman nasıl geçecek derken şubatta tekrar çalışmalara başladık ilk zamanlar önceki hamileliğim gibi hemen hamile kalacakmışım gibi geldi ama nihayet 4.ayın sonunda hamile kaldım tekrar..geçen hafta test yaptım sonuç pozitif sevindim ama buruk bi sevinç sanırım bende yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım gibisinden bi korku oluştu!!ne yapacağımı kime anlatacağımı bilemiyorum hatta doktor randevumu bile anca bu cumaya alabildim bu arada da kahverengi lekelenmelerim oluyo çok fazla değil ama günlük pedlerden kullanıyorum..arada da pıhtıyla karışık bi lekelenme oluyo..dayanılmaz bi ağrım yok ama adet ağrısı gibi bi ağrım var kimselere söylemedim hamile olduğumu...eşimi de şimdiden kötüye alıştırmaya çalışıyorum bu da aynısı olabilir gibilerinden..onu da tedirgin ediyorum belki ama aklım sıra herşeye hazırlıklı olarak dayanma gücümü arttırıyorum..bu cuma kontrole gidiyorum lütfen bana dua edin..farkındayım çok daha kötü durumda olan insanlar var Allah beterinden saklasın ama yarası yarama dokunan beni anlar diye bi laf vardır beni ancak siz anlayabilirsiniz..lütfen dua edin bana...hepimize geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…