- Konu Sahibi ayredafatsum
-
canım çok geçmiş olsun gerçekten de ıkıncı yasadıgın olay çok daha acı doktorlar neden olarak ne soyledıler canım allah ınş dığer hamılelıgınde boyle sorunlar yaşmazsın
nedeni henüz belli değil araştırılıyo.bebek otopside.eşimden de benden de kan alındı genetiğe bakılıyo.amniyosentez de yaptırmıştık o temiz çıktı.biz de bekliyoruz sonuçları.doktorların söylediğine göre hiçbişey de çıkmayabilir.şimdiye kadar bebekte bişey bulunamadı 1-2 hafta daha araştırılacak.bi sorun çıkmazsa denemeye devam şans artık.kader diyoruz napalım bu da bizim sınavımızmış.dediğim gibi allah sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra evlat acısı yaşatmasın allah isteyen herkese versin inşallah.
nedeni henüz belli değil araştırılıyo.bebek otopside.eşimden de benden de kan alındı genetiğe bakılıyo.amniyosentez de yaptırmıştık o temiz çıktı.biz de bekliyoruz sonuçları.doktorların söylediğine göre hiçbişey de çıkmayabilir.şimdiye kadar bebekte bişey bulunamadı 1-2 hafta daha araştırılacak.bi sorun çıkmazsa denemeye devam şans artık.kader diyoruz napalım bu da bizim sınavımızmış.dediğim gibi allah sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra evlat acısı yaşatmasın allah isteyen herkese versin inşallah.
inşallah en kısa zamnda yeniden bebgıne kavusursun beklemek en zoru gerçekten bızım de doktorumuz 3 ay korunun dedı o 3 ay nasıl gecıcek merak edıyorum ınş dıgerınde de boyle bısey yaşamayız canım allah sabır versın bol boıl dua et
bana doktor korunmana gerek yok demişti.ama ben 2 ay korundum.hatta kürtajdan sonra ilk adetini görmeden hamile kalanlar bile varmış.ben hem psikolojik hem de fizyolojik olarak o kadar çabuk istememiştim.hamile olduğunu öğrendiği anda başlıyo annelik duyguları.her türlü kaybetmek çok kötü.ama zaman çabuk geçiyo.hayat kaldığı yerden devam ediyo.ben bu gebeliğimde çok tedirgindim sakın sen de öyle olma rahat ol.sonuçta herşey olacağına varır.böyle söylüyorum ama ben sonraki hamileliğimde nasıl bi psikoloji içinde olucam bilemiyorum.burdan güzel haberlerimizi vericez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?