bos gebelikten kurtaj olup tekrar hamile kalanlar

dryesen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
59
5
18
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar lutf. Bana yardim edin 3ay once gebelik yaşadım kalp atisi duymadik yolk vardi ama emryo oluşmadi aldirlar simdi yine hamileyimmm bu sefer dekalo aatışını duymamaktan cok korkuyorum 10 gun sonra doktora gidicem ozaman kalp atışina bakıcaklar

merhaba bende pazartesi günü boş gebelikten dolayı kürtaj oldum 7 buçuk haftalıktı herşeyi düzgündü içinde kalp atışı yoktu siz kaçıncı haftasında aldırdınız. Ben İstanbul'da çok iyi bir dr un özel muayenesine gidiyorum daha önce memorialdaydı o 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin boş gebelik tekrarlayan bişey değildir dedi. Benimde korkularım var acaba tekrar yaşayacak mıyım çok sıkıntılı beklemek ve kürtaj olmak ümitleniyoruz çünkü. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın gereksiz stres yapma

Benimde 7 haftalik ti kesem dr gelişimi durmustu yolk vardi ama emriyo olusmadi 3 once oldum simdi tekrar hamileyimmm doktor subat 3 e randevu verdi bisey demedi bakalim gorucez dedi ins duyarim korkuyorum

Benimde 7 haftalik ti kesem dr gelişimi durmustu yolk vardi ama emriyo olusmadi 3 once oldum simdi tekrar hamileyimmm doktor subat 3 e randevu verdi bisey demedi bakalim gorucez dedi ins duyarim korkuyorum

içini ferah tut duyarsın bebeğinin kalp atışlarını sağlıklı bir bebektir inşallah daha 1 hafta var hamileliğinin tadını çıkar gereksiz stresle bebişi üzme annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…