Boş gebelikten sonra

saturn0908

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
9
6
1
21
Kızlar Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim sonra boş gebelik dendi 13. Haftaya kadar doktor oyaladı oyaladı en son evde kendim düşürdüm doktora gittim az bir parça kalmıştı onu da ilaçla attım şimdi sorum şu doktor hiç ne kadar beklemem gerektiğini falan söylemedi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bir kimyasal gebeliğim de var o yüzden nasıl bir yol izlemeliyim hangi bölüme görünmem lazım genetik test falan vermek istesem devlet bakar mı ?

Bir boş gebelik ve 3 4 kimyasal yaşamış biri olarak genetik yaptırdım bişey çıkmadı rahim filmi çektirdim t rahim çıktım sebep bu dedi yapan profesör ve histeroskopi ameliyatı oldum rahim düzeltildi ama hala gebe kalamadım sebebi yol herşeyimiz iyi yani öncelikli hem genetik test hemde rahim filmi çektir birde film çektirince tek doktorla yetinme bana filmi çeken doktor t rahim olduğunu anlamadı yani herşey normal demişti ben kendim bakınca t rahim olduğu filmde bariz belliydi ki farklı doktorlara da göstermiştim yani her doktora da güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…