Boş gebelik mi bilgisi olan

Benim 22 aylık bir kız bebeğim daha war ikinciyi istiyordum. Kısmet değilmiş demek ki ama üzüldüm hazırlamıştım kendimi. Tşk ederim temenniniz icin
Benimde kızım var 4 yaş oğlum var 8 yaş ama şimdi kalamadım 4 ay olacak eğer bugün regl olduysam valla emin olamadım temmuz 3 e randevu aldım hormon için bugünü saymalımıyım bilmiyorum offff çok karıştı ya aklım diğer aylarda hep 3 4 6 oldu sonra yine 4 oldu şimdi 1 temmuzda oldu gibi tabi kesin olduysam

Mrb arkadaşlar burda yeniyim. Öncelikle 18 haziranda adet oldum ama gebelik belirtilerim üzerine idrar testi yaptım pozitif ertesi gün kan testinde beta 139.18 çıktı. Dr la görüşemedim ama sağlık ocağında ki hemşire hanım çok düşük boş weya kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce boş gebelik mi yoksa çok mu erken öğrenmişim
18 Haziran adetinizin başlama günü mü bitiş günü mü çok erken öğrendiğiniz için o ihtimalleri söylemiş galiba

Benim 22 aylık bir kız bebeğim daha war ikinciyi istiyordum. Kısmet değilmiş demek ki ama üzüldüm hazırlamıştım kendimi. Tşk ederim temenniniz icin

2 arkadaşım 2.bebek isterken kimyasal gebelik yaşadı. Ama hemen tekrar hamile kaldılar. Biri doğurdu öteki ağustosta doğuracak.
Sizin de olur yine. Üzülmeyin.

Her ihtimale karşı 2 gün sonra yeniden kan verin.Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin

Back
X