boş gezenin boş kalfasıymışım..!

Şu para muhabbeti ne kadar da itici. Bu arada pahallı değil pahalı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Terbiyesizlik etmiş.
Hem masrafsiz olmaya çalışmayın masraflı hanimlar daha bir kiymetli oluyor

Telden begenemedim, cok dogru yazmissin.
Kelimesi kelimesine katiliyorum!

Konu sahibi, bu tartisma ikinizin de -hosgoruyle karsilasaniz dahi- sorun olarak gordugunuz seyleri (issizlik ve cafe gibi) soylemenizi tetiklemis.
Bence ozurden sonra birbirinizi kirmadan karsilikli beklentilerinizi paylasin...

Ee sende adama sinirlenince beceriksiz, sorumsuz diyormuşsun. Bence ikinizde hatalısınız. Ben ne bunu erkek arkadaşıma söylerim, ne de söyletirim.

Bence de cimri ama sana cimri kendine değil, şimdiden cafeye gereksiz diyen adam evlenince çay bahçesini de bulamazsın söyleyeyim..Bu arada çok yüz göz olmuşsunuz sanki dersin erkek arkadaşıyla konuşuyor. Evli bile olsanız böyle konuşmamalı, konuşamaz..

Merhaba ,

Öncelikle iş hayatına başlayan çoğu kişi asgari ücretle çalışmaya başlıyor. Üniversite mezunu olmak maaş skalanızın bir anda artacağı anlamına gelmiyor artık. Kendi hayatınızı idame ettirmek istiyorsanız bir adım atmalı ve bir yerden başlamalısınız.

Düğününüze 2 yıl var ve siz şimdiden buna göre plan yapıyorsunuz. Önceliğiniz kendiniz olsun. Çalışmaya başlamadan bu iş evlilikle yürür yürümez kıyaslaması yapamazsınız.

Nişanlınız özür dileyip gönlünüzü aldığında problemin çözüleceğini düşünüyorsunuz. Oysa ki sadece problemin üstünü örteceksiniz bir süreliğine. Sorunun temeline inmelisiniz. İnsanlar kendileri değişmek istemedikçe ve bunun için çaba harcamadıkça değişmezler. Bugünden söylediği bir sözle kendini , düşünce yapısını belli eden bir erkek var karşınızda.

Fark etmeden nişanlınızı savunmaktasınız 2. mesajınızda. Hatta kendinizin suçlu olduğu düşüncesine kapılmış izlenimi veriyorsunuz. Yetişkin insanlar bir başkasının onları savunmasına , aslında şöyle biridir demesine ihtiyaç duymamalı. Bir ilişki var ise ortada siz de karşınızdaki erkek de bu ilişkiye ve birbirinize saygı duymalı , kelimelerinizi özenli seçmelisiniz.

Öğrenim kredisini ödemek onun sorumluluğu. Siz ona nasihat etmesi gereken aile büyüğü değilsiniz. Siz borçları veya para ile ilgili yorum yaptıkça ; nişanlınız çalışmıyorsun , para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun ki düşüncesine kapılıyor olabilir.

Önceliğiniz kendiniz ve kendi hayatınız olsun. Çalışmak istiyorsanız ; 2 yıl sonrasına göre iş arayışına girmeden önce bugününüzü düşünerek iş aramalısınız.

çok küçük hesaplar yapıyorsunuz
bir çay bahçesinde oturmak bile gözünüze maliyet görünüyor ise
işiniz zor
insan sitres atmak için ihtiyaç duyar böyle şeylere
siz maşallah
3 ün 5 in hesabını yapa yapa
gerilmiş
şimdide birbirinize patlıyorsunuz

Ee sende adama sinirlenince beceriksiz, sorumsuz diyormuşsun. Bence ikinizde hatalısınız. Ben ne bunu erkek arkadaşıma söylerim, ne de söyletirim.

Katılıyorum. Yani tamam g.t falan çok kaba tabirler ve bunu duymanın bir gerekçesi olamaz ama bir erkeklik gururu da var. Normalde böyle tanımlamaları sevmem ama madem kadın çalışmak zorunda değil erkek de evi geçindirmek zorunda diyor hemcinslerimi o erkeğe de işte şöyle bana yetemiyorsun, bir cafeye bile gidemiyoruz para yok diyorsun, sorumsuzsun falan denirse o adamdan da çok sağlıklı yorumlar beklememek lazım. Hayatında bir tane kirli çamaşırı çamaşır sepetine bile atmamış adamın tutup da ne biçim ev işi yapıyorsun bütün gün evdesin nasıl yetiştiremiyorsun gibi cümleler sarfetmesine benzemez mi bu? O zaman kadın da zıvanadan çıkmaz mı? Bence çok fazla pozitif ayrımcılık yapıyoruz.

ikinizinde birbirinize cıkışlarınız hiç güzel degil...
bi cafeye oturmanın bile hesabını yapıyosunuz... 30tl verdiniz. ne alırsınız onunla...
üstüne birde stresinizde oluyor... ufak hesapları kısmakla olmaz...
evlenincede kısarsınız böyle alıştıgınız için...

Cok hesap kitap yapiyorsunuz ikinizde.
Tutumlu olmak sart da her adimda para hesabi olmaz.
Madem is imkanin yok yasadigin yerde, nisanlin beyi ikna et is imkani olan yere gidin. Oyle g.tunun ustunde oturuyorsun demekle olmaz. Evlenince calismadigini dusunsene, lokmalarini sayar bu senin.

tatlım ne dersen de nişanlın cimri onu bi söyleyim sana dışarı çıkıp eğlenmenin ne gerek varı olamaz tabiki sen şimdi korumak için yalanlıcaksın ama öyle bunu sonradan anlayacaksın tatlım. ve asla kendini ezdirme sana kötü söz söylemesine izin verme bir kere susulunca arkası geliyor ben şu an 3 yıllık ilişkimden bu yuzden ayrılıdm

Birbirinizi zıvanadan çıkarmak için yapmadığınız kalmamış.

Nasıl beceriksiz ,sorumsuz diyorsan o da g.tünün üstünde oturuyorsun demeyi kendinde hak görmüş.

Bence sizde de suç var Koskoca paragraftan lütfen kimse g.t kelimesini cımbızlamasın.! Senin de nişanlından az kalır yanın yok. Hakaret ve küçümsemede .

katılıyorum sürekli bi para hesabı sürekli para konuşuluyor.

Siz evlendikten sonra ne olacak acaba? Evde sinirlendiniz birbirinizi tartaklamayı, hakaret etmeyi mi planlıyorsunuz? Birbirine karşı saygısı olmalı insanın emin olun böyle bir ortamda sevgi çok fazla dayanamaz. Elinde sonunda bitecektir. En iyisi mi ya aklınızı başınıza toplayıp karşılıklı bu duruma bir son verirsiniz ya da düzelemeyecekse bu ilişkiyi bitirin. Daha fazla birbirinizi hırpalamamalısınız.

Bana şu lafı diyecek cesareti olan adama tavrım bellidir.Ama sen alışkınsan,daha önce debirbirinizle bu tarz konuşmalarınız olduysa bilemem.Çalışırsın çalışmazsın.O senin bileceğin iş.Onu ilgilendirmez.Sen onun getir götürcüsü üsün.Zaten ufak hesaplara giren adamdan hiçbirşey olmaz.Ne demek orası pahalı burası pahalı.Cimri değil diyorsun da.Ne peki bu yaptığı.Birşey pahalı da ne kadar pahalı.İnsanın o an ki isteği hevesi de önemli.

bu ne düğüne daha 2 yıl var 30 liraların hesabı yapılıyor en ince ayrıntısına kadar ne gerek var ? ayrıca gitsin iki dk arabayla alsın gelsin bilgisayarı ne kadar gereksiz hesaplar yapıyorsunuz ikinizde

siz çalışmıyorsunuz diye neden onun her işine koşacaksınız anlamadım ayak işçisi misiniz beyfendinin ? bu kadar yüz verirseniz oda bu lafları söyleme hakkı , cesareti ,yüzü bulur elbette sizde de çok hata var

Beceriksiz sorumsuz demek ile beyfendinin pcyi erken getirmiyorsun diye ettiği hakaretler bir mi acaba?

Bende erkek arkadasima bir konuda sorumsuz davranip sonra olmayip sinirlendiginde gayette diyorum boşa sinirlenme sorumsuzca davrandin simdi bunun ceremesini cekiyorsun diye söylüyorum

Bir is elinde patladiginda da gulerek beceriksiz seni diye söylüyorum o da hic sorma askim ya diye dalga geçiyoruz yapamadigi isle bunlar basil hakaret oluyor anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…