isterseniz boş gezenin boş kalfalarının şahı olun size "g.. üstünde oturuyorsun" deme hakkını kimden almış nişanlınız?
3 yıllık eşim "faturayı öde evdesin" demez bana rica eder çok yoğunsa..
bence sizin iş durumunuzu yorumlayışı değil size karşı konuşma üslubu çok çirkin..
sizi cafeye götürmeye nazlanmasını "tutumlu" "para biriktiriyor ne yapsın"larla geçiştiremem..
madem 2 yıl sonraki düğüne kadar cafeye bile gidemeyecek kadar zordaydı niye 3 sene öncesinden nişan takarlar anlamam..
belli bir gücün olsun evlenmeye sonra çık ortaya "evlenelim" diye..
bu kadar zordaysa ki olabilir kendine bilgisayar almasaydı o zaman.. gitti düğün parası vah vah.. çok mu önemliydi?
evden online işlerini yürütmesi gereken aciliyette bir pozisyonda mı çalışıyor onu bilemem ama..
kusura bakmayın işine gelince "para biriktiriyorum" un arkasına saklanıp kendine harcayan erkeğe de illet oluyorum..
bence ciddi bir konuşma yapmalısınız.. üslubuna çeki düzen vermesi açısından ama siz de sinirli de olsanız aynı şeyi ona göstermelisiniz..
"beceriksiz" lafı hele erkeğe söylendiğinde çok daha ağır olur anlamı..
"sinirli iken söylenmiş" laflar sinir geçtiğinde hep unutulmaz canım.. azıcık dikkat etmeli.. Nişan olayini ailem acele ettirdi tutturdular olsun diye.önce söz olsun yeter laf soz olmasn dediler sonra illa nişan istediler ailemin suçu.biz daha 6 aylik iliskideydik..agzimin ayari olmuyo nişandan sonra oyle huy degistirdimki asabiyet olustu..o sakindir daha uysaldir suyuma gitmeye cabalar ben hemen coşarim.anlık parlarim hatalarim cok ama birikim patlamasi yasamis olsa dahil kiriciydi
Boş gezenin boş kalfasi dahi olsam senin hizmetçin emir erin değilim diyemediniz mi ?
Senin isini olmaması demek onun ayak işlerine kosturman gerek demek değil nisanlina önce evleneceğin kadin olduğunu hatirlat.
İnsan evleneceği insana bu tavir ve laflari kullanıyorsa ya iliskinizde ya sizde ya onda bir sorun var demektir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb arkadaslar.9 aylik nişanlıyım...pek bir sorunumuz yok.calismiyorum.kucuk ilde market magaza işi oluyo o da ya paranı alamiyorsun yada sabahtan geceye asgari ücret..dugune 2 yıl var.en azindan evlilik hayatimda devam ettirebilecegim iş istedigimden bekliyorum.ünv mezunuyum..iş içinde haber bekliyorum bir yerden.evdeyin genelde pek cikmam..nişanlimin dişar isleri oldugunda kostururum calistigindan dolayi..masrafsizim cay bahcesi siradan pastane ayda yilda bir gideriz o da..cafeye gidelim desem ne gerek var pahalli der..cimri degildir ama disarda uygun orda pahalliysa gerek duymaz..int ten bilgisayar sipariş etti yarin burda olacak..biz bugunden arkadasimla sözlestik biliyor..yarin alirmisin dedi..alirim ama biliyorsun sozlestik aksam 5 gibi getiririm eve gecmeden dedim..yok olmaz arabayla inerim dedi..borclari var öduyo bilgisayar icinde para cekti borclandi..fuzuli 30 tl benzin parasi.bekle ne gerek var zaten iştesin bakamicaksin dediysemde inat etti..söylendim haliyle borclarin var tutumlu olmam lazim diyosun dugun arifesinde birikimin yok bi cafeye gitmek istesem boşa para diyosun ne gerek var cok sorumsuzsun dedim..para vermis o kadar heyecan yapmis ben getirmiyomusum erken.dedim bu zamana kadar kosturdum herseyine ihtiyacinda yanindaydim sen ne zaman yanimda oldun dedim patladim..boş gezeninboş kalfasisin işinmi var g..üstüne oturuyosun diyince atti şarteller..o kadar kızgınımki anlatamam..cok sinirliyimdir beceriksiz sorumsuz dedigim olur sinirlenince ve son 2 haftadir suratsiz ve sinir patlamasu yasiyorum ona karsi.işsiz olmami bu tarz yuzume vurmasi cok kirdi..nasil tavir almaliyim?
Sesi cikmadi hala ama özür dileyip gönlümü alana kadar konusmıcam..calismami istedigini zaten dile getiriyor.meslegim buyuk sehirde gidelim diyorum sende meslegini yap yok burdan vazgecmiyo..evden cikan arkadaslariyla gorusen biri degilim..ailem nişanlım hayatım.cok pasif olmamak lazımmış...nişandan sonra cok sinirli biri oldum.ailem bile cocuga nasil davraniyosun diye soyleniyor.tahammulsuz biri oldum..yogun calisir gelir disari cikalim der cikasim gelmez..cok cabuk sinirlenir bagiririm..tamam bende hataliyim ama laflari hakketmedim diye dusunuyorum..para mevzularina karistirmiyo soyleniyorum diye.soylenmekte hakli goruyorum cunku sorumsuzlugundan ogrenim kredisini faizli öduyo askere gitcek.gitmeden borclarini kapasn derdim
Mrb arkadaslar.9 aylik nişanlıyım...pek bir sorunumuz yok.calismiyorum.kucuk ilde market magaza işi oluyo o da ya paranı alamiyorsun yada sabahtan geceye asgari ücret..dugune 2 yıl var.en azindan evlilik hayatimda devam ettirebilecegim iş istedigimden bekliyorum.ünv mezunuyum..iş içinde haber bekliyorum bir yerden.evdeyin genelde pek cikmam..nişanlimin dişar isleri oldugunda kostururum calistigindan dolayi..masrafsizim cay bahcesi siradan pastane ayda yilda bir gideriz o da..cafeye gidelim desem ne gerek var pahalli der..cimri degildir ama disarda uygun orda pahalliysa gerek duymaz..int ten bilgisayar sipariş etti yarin burda olacak..biz bugunden arkadasimla sözlestik biliyor..yarin alirmisin dedi..alirim ama biliyorsun sozlestik aksam 5 gibi getiririm eve gecmeden dedim..yok olmaz arabayla inerim dedi..borclari var öduyo bilgisayar icinde para cekti borclandi..fuzuli 30 tl benzin parasi.bekle ne gerek var zaten iştesin bakamicaksin dediysemde inat etti..söylendim haliyle borclarin var tutumlu olmam lazim diyosun dugun arifesinde birikimin yok bi cafeye gitmek istesem boşa para diyosun ne gerek var cok sorumsuzsun dedim..para vermis o kadar heyecan yapmis ben getirmiyomusum erken.dedim bu zamana kadar kosturdum herseyine ihtiyacinda yanindaydim sen ne zaman yanimda oldun dedim patladim..boş gezeninboş kalfasisin işinmi var g..üstüne oturuyosun diyince atti şarteller..o kadar kızgınımki anlatamam..cok sinirliyimdir beceriksiz sorumsuz dedigim olur sinirlenince ve son 2 haftadir suratsiz ve sinir patlamasu yasiyorum ona karsi.işsiz olmami bu tarz yuzume vurmasi cok kirdi..nasil tavir almaliyim?
Ee sende adama sinirlenince beceriksiz, sorumsuz diyormuşsun. Bence ikinizde hatalısınız. Ben ne bunu erkek arkadaşıma söylerim, ne de söyletirim.
Cok hesap kitap yapiyorsunuz ikinizde.
Tutumlu olmak sart da her adimda para hesabi olmaz.
Madem is imkanin yok yasadigin yerde, nisanlin beyi ikna et is imkani olan yere gidin. Oyle g.tunun ustunde oturuyorsun demekle olmaz. Evlenince calismadigini dusunsene, lokmalarini sayar bu senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?