boş hattan rahatsız eden kimliği belirsiz kişi

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Merhabalar Hanımlar.Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.Hep takip ettiğim bir platform burası.Çok güzel çözümler bulunduğunu gördüm ve yardımcı olacağınızı umdum açıkçası.
Ben 33 yaşında boşanmıs bir hanımım.Konu şu ki 20 gün önce mesajiar başladı tanıadığım bir numaradan.iki insan düşünün birbirini suçlayan sizce kaçan saklanan ama merak eden suçlu mudur diye bir mesaj.kimsinşz dedim cvp olmayınca engelledim.sonra mms atıldı.elimde bnlerce boş hat var onlardan yazarım engelleme bast bir soru cvp ver gideyim diye.araştırdım numarayı suriyeli birinin ustune ve sadece bana mesaj atılmış.yani hat benim için alınmıs..açtım kimsiniz diye sordum .mesajlaştım.beni takip etmiş.fotoğrafımı çekmiş.çalıştığım kurumu biliyor fakat işleyişi bilmyen biri.imla bozuk fakat bazen düşük olmayan uzun cümleler kurabiliyor.imla da çok düzgün oluyor.bazen de sanki ortaokul çocuğu gibi yazıyor.duvarların var mutsuzsun.sana anlatacaklarım var.herşeyi anlatacağım.ama zaman içinde vs vs..
şikayet edeceğimi de söyledim et sonuçsuz kalacak bu şekilde çözemezsin haberin olsun gibi mesajlar.heryerden yine engelledim bir hafta falan geçti bugün bir bayram mesajı aynı numara ve mesajlarda engelliydi telefonumda.baktım engelli görünmüyor ben de anlaadım.hemen yine engelledim.
şikayet edeceğim elbette ama avukat arkadaşlaım peek bi şey çıkmayacağını thdit vs olmadığını söylediler.savcılıkla sen uğraşırsın dedilr.var mı fikri olan?

hattını değiştirsen de yine bulurum yazmıştı. ben öyle bi şey söylemeden.ayrıca mail ev iş adresi tüm bilgilerin var meektup gönderirim yazmıştı. ilk mesaj attığında.yazıştım bir gün ne diyecek diye.aylarca takip etmiş.uzun dar elbise giymiştim bi gün.onu bi daha giymeyin yazmış.böyle garip garip medajlar

Aynisi başıma geldi.Surekli engelliyordum yeni hattan yazıyordu. Numaramı degistirdim buldu.Annemin babamin numarasına kadar buldu yazdı hatta.Bana çok sapıkça şeyler de yazdı.Facebook instagram ne varsa hesabımı sildim. Tüm aile numaranızı degistirdik. O eski rahatsız ettiği hatları da eski telefonlara taktik evde bizim telefon atılmaz eski telefonlar bir köşede durur hep.O numaralara aylarca yazdı baktı mesajlar vs.okunuyor sadece cevap atılmıyor 3 _4 ay sonra vazgeçti. Ama o aralar çok korkmuştum. Savcıya gitmiştim c3zasi yok demişti bir de

savcılık bulamadı mı kim olduğunu dava açtınız mı? yoksa direk dava talebi re mi edildi? sapıkça şeyler yazmıyor ben küfür de ettim hatta artık.saygısız bı sey yazmadı.hep siz ifadesiyle yazıyor fakat rahatsız edici yazdıkları.takip etmesi alttan tehditleri..

Hayır ben savcıya vermedim.Dogu da tek yaşıyorum korktum açıkçası. Hem cezası da yokmuş. Kim olduğunu öğrenemedik suriyeli üzrine çıktı ama .diksiyonu vs.cok düzgün biriydi

bu hatta suriyeli üzerine.adam kendi söylemişti zaten bunu da.adam benimle hiç konuşmadı.açmadı numaralarımı.bende tek yaşıyorum.dolandırıcı falanlar mı acaba ki..yeni bir dolandırma yöntemi mi ki..bana bu bir proje ben senin için çok çalıştım çok emek verdim vs dedi.ailene ne diyordu peki ulaşıp?

Aileme de bana yazıyor gibi yazıyordu.Nilsu nasilsin ile başlayıp.her türlü sapik fantezilerini anlatıyordu.Dikkatli olun ben biber gazi vs.cebimde taşıdım o aralar.o bahsettiği proje size zarar vermek olabilir çok tehlikeliler

sapıkça yazdığı bi şey yok.soruma cevap verin gideyim dedi. cevap verirsem gidecek misin dedim ses yok.sonra hakkınızda üç şey açıklayacağım diye en son mesaj atmıştı bu bayram mesajına kadar.böyle hayatımla ilgili araştırma yapan bana buları mesaj atan biri.karşıma çık anlat dedim tama yer söyleyin geleyim dedi.birilerini çağırtıp çağırmak geldi aklıma ama cesaretedemedim..vazzgeçmiyor.telefonumdan engeli nasıl kalktı da bayram meajı atabildi onu da anlamadım.

baktım da şimdi meslektaşız. acaba dolandırıcı falan mı bu insanlar.suriyeli üzerine hat falan.

Bir tavsiyem daha var. Yakın bir erkek arkadaşınız varsa bir de o konuşsun.

Öğretmenseniz öğrencileriniz yada onların bir akrabası bile yapabilir. Benim bir öğrencim de bana merhaba ben x diye mesaj atmıştı. Kendi adını yazmamış ama whatssapp profili kabak gibi ortada. Eğer ben cevap verseydim devam edecekti muhtemelen.

Eski eşinizin olma ihtimali ya da en azından sizi tanıyan biri olma ihtimali çok yüksek.
Sizin hakkınızda bilgisi olması vb. bunu gösteriyor, elin 'adamı' niye uğraşsın bu kadar. (Dolandırıcı değilse eğer)

Amaç belli, huzursuz etmek, ki başarmışta.
Hiç cevap vermeyin, o yazdıkça siz engelleyin AMA yinede şikayette bulunun lütfen.

baktım da şimdi meslektaşız. acaba dolandırıcı falan mı bu insanlar.suriyeli üzerine hat falan.
Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…