- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
hattını değiştirsen de yine bulurum yazmıştı. ben öyle bi şey söylemeden.ayrıca mail ev iş adresi tüm bilgilerin var meektup gönderirim yazmıştı. ilk mesaj attığında.yazıştım bir gün ne diyecek diye.aylarca takip etmiş.uzun dar elbise giymiştim bi gün.onu bi daha giymeyin yazmış.böyle garip garip medajlarŞikayetten birşey çıkar mı bilmem, ama ben korkardım, hattımı bile değiştirirdim, konuşmayın sakın.
Ne demek fotoğraflarınıza kadar çekmek, siz şikayet edin yinede bişey çıkmasada gözü korksun en azından.
edeceğim.umarım bulabilirler.şikayet et o zaman bende b planına geçerim yazmıştı.b planı ne bilmiyorum.ayrıca bulamazlar kimliğimi yazmıştı ama edeceğimTabikide gidip şikayet edin. Manyakmi ruh hastasimi bilinmez niye is acasiniz basiniza
ha bi de bunları yazan emin olun kaybedecek bi şeyi olmayan korkusuz biri yazmıstıTabikide gidip şikayet edin. Manyakmi ruh hastasimi bilinmez niye is acasiniz basiniza
savcılık bulamadı mı kim olduğunu dava açtınız mı? yoksa direk dava talebi re mi edildi? sapıkça şeyler yazmıyor ben küfür de ettim hatta artık.saygısız bı sey yazmadı.hep siz ifadesiyle yazıyor fakat rahatsız edici yazdıkları.takip etmesi alttan tehditleri..Aynisi başıma geldi.Surekli engelliyordum yeni hattan yazıyordu. Numaramı degistirdim buldu.Annemin babamin numarasına kadar buldu yazdı hatta.Bana çok sapıkça şeyler de yazdı.Facebook instagram ne varsa hesabımı sildim. Tüm aile numaranızı degistirdik. O eski rahatsız ettiği hatları da eski telefonlara taktik evde bizim telefon atılmaz eski telefonlar bir köşede durur hep.O numaralara aylarca yazdı baktı mesajlar vs.okunuyor sadece cevap atılmıyor 3 _4 ay sonra vazgeçti. Ama o aralar çok korkmuştum. Savcıya gitmiştim c3zasi yok demişti bir de
Hayır ben savcıya vermedim.Dogu da tek yaşıyorum korktum açıkçası. Hem cezası da yokmuş. Kim olduğunu öğrenemedik suriyeli üzrine çıktı ama .diksiyonu vs.cok düzgün biriydisavcılık bulamadı mı kim olduğunu dava açtınız mı? yoksa direk dava talebi re mi edildi? sapıkça şeyler yazmıyor ben küfür de ettim hatta artık.saygısız bı sey yazmadı.hep siz ifadesiyle yazıyor fakat rahatsız edici yazdıkları.takip etmesi alttan tehditleri..
bu hatta suriyeli üzerine.adam kendi söylemişti zaten bunu da.adam benimle hiç konuşmadı.açmadı numaralarımı.bende tek yaşıyorum.dolandırıcı falanlar mı acaba ki..yeni bir dolandırma yöntemi mi ki..bana bu bir proje ben senin için çok çalıştım çok emek verdim vs dedi.ailene ne diyordu peki ulaşıp?savcılık bulamadı mı kim olduğunu dava açtınız mı? yoksa direk dava talebi re mi edildi? sapıkça şeyler yazmıyor ben küfür de ettim hatta artık.saygısız bı sey yazmadı.hep siz ifadesiyle yazıyor fakat rahatsız edici yazdıkları.takip etmesi alttan tehditleri..
Aileme de bana yazıyor gibi yazıyordu.Nilsu nasilsin ile başlayıp.her türlü sapik fantezilerini anlatıyordu.Dikkatli olun ben biber gazi vs.cebimde taşıdım o aralar.o bahsettiği proje size zarar vermek olabilir çok tehlikelilerbu hatta suriyeli üzerine.adam kendi söylemişti zaten bunu da.adam benimle hiç konuşmadı.açmadı numaralarımı.bende tek yaşıyorum.dolandırıcı falanlar mı acaba ki..yeni bir dolandırma yöntemi mi ki..bana bu bir proje ben senin için çok çalıştım çok emek verdim vs dedi.ailene ne diyordu peki ulaşıp?
sapıkça yazdığı bi şey yok.soruma cevap verin gideyim dedi. cevap verirsem gidecek misin dedim ses yok.sonra hakkınızda üç şey açıklayacağım diye en son mesaj atmıştı bu bayram mesajına kadar.böyle hayatımla ilgili araştırma yapan bana buları mesaj atan biri.karşıma çık anlat dedim tama yer söyleyin geleyim dedi.birilerini çağırtıp çağırmak geldi aklıma ama cesaretedemedim..vazzgeçmiyor.telefonumdan engeli nasıl kalktı da bayram meajı atabildi onu da anlamadım.Aileme de bana yazıyor gibi yazıyordu.Nilsu nasilsin ile başlayıp.her türlü sapik fantezilerini anlatıyordu.Dikkatli olun ben biber gazi vs.cebimde taşıdım o aralar.o bahsettiği proje size zarar vermek olabilir çok tehlikeliler
baktım da şimdi meslektaşız. acaba dolandırıcı falan mı bu insanlar.suriyeli üzerine hat falan.Aileme de bana yazıyor gibi yazıyordu.Nilsu nasilsin ile başlayıp.her türlü sapik fantezilerini anlatıyordu.Dikkatli olun ben biber gazi vs.cebimde taşıdım o aralar.o bahsettiği proje size zarar vermek olabilir çok tehlikeliler
Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilirbaktım da şimdi meslektaşız. acaba dolandırıcı falan mı bu insanlar.suriyeli üzerine hat falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?