boş hattan rahatsız eden kimliği belirsiz kişi

Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilir
Ben de bunu anlamıyorum. Nasıl buluyorlar numaraları ya? Hadi polis olur, savcı olur yada mobil şirkette çalışan birisi olur anlarım da öğrenci dayısı kim ya? Ne cesaret? Sen kimsin? Bu ne özgüven? En sinir olduğum şey. Anlarım derken onlar rahatça numarayı bulabilir demek istedim. Yanlış anlaşılmasın.

öğrenci değil de velisi olabilir gibi geliyor bana da

Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilir
bende öğrenci velisi diye düşünüyorum öğrenmek de istiyorum kim.arkadasınız nasıl öğrenci savciliğa mı verdi

savcılığa şikayet edin illa tehdit vs. olmasına gerek yok
kişilerin huzur ve sükununu bozma diye bir suç var onu dayanak gösterirsiniz

Bugun farkli bir numaradan hayirli cumalar dilerim diye yine mesaj geldi.whatsaptan baktim deadpool yaziyordu durumda engelledim hemen.o kisi ve yeni hattiudi sanirin.vazgecmiyor kimse.savciliga gittigi.de dilekce ic8n yonlendirirler mi yoksa bir avukata once dilekcemi uazdirmali miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…